TRT De Türk Bayrağı’Nı İndirdi
-
türkiyenin yeni sınırları çizilirken mendile takılmanız güzel bir durum
türkiye gg
bi daha seçim olsun en az %45 alacak.bu milletten bi bok olmaz.bencil deyin ne derseniz deyin ama bu kadar mal insan için kendimi bok yoluna atmam artık
-
Adam askeri bölgeye girip bayrak indirip kaçıyor.Böyle bir ülkede olan yada olacak hiçbir şeye şaşırmam
-
üzerinde Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı şeklinde yazıyor.
İletişim Adresi aşağıdaki linkte yer alıyor.
Neden yaptıklarını ve bunun aslı var mı yok mu bir sor bakalım. Bununla ilgili yine bimer e sorularınızı sorabilirsiniz.
http://www.trt.net.tr/kurumsal/s.aspx?cid=destek+hizmetleri+dairesi+baskanligi
Şahsi düşüncem: Temizlik malzemesi olması nedeniyle çöpe atılması ve üzerinde bayrağımızın olması bence yanlış bir şey. Ben kendi elimle bayrağımın olduğu bir şeyin çöpe atılmasını istemem. Bence doğru bir karar almışlar. Tabi öncelikle aslı var mı yok mu öğrenmek lazım. Ve kaldırılma gerekçesini de öğrenmek tabii ki.
Belki bizim göremediğimiz farklı bir bakış açısı vardır.
-
İtibar etmediğim medya yayınlarından sözcü bir çok yalan haberine tanık olmuşumdur. takip ederim ayrı mesele.
Lakin ıslak mendil kullanıp atılan birşey orda olmaması daha iyi zaten saygı açısından.
-
Tnrsk bunu yazdıo bayrak oraya yeni konulmadi oradayken kaldırıldı mühim olan nokta bu,madem Oyle neden daha önce tepki vermediniz.ıslak mendilin üzerinde türk bayragimi olur diye,inanmak savunmak icin bu kadar cabalamayin
-
CyberAngel bunu yazdıTnrsk bunu yazdıo bayrak oraya yeni konulmadi oradayken kaldırıldı mühim olan nokta bu,madem Oyle neden daha önce tepki vermediniz.ıslak mendilin üzerinde türk bayragimi olur diye,inanmak savunmak icin bu kadar cabalamayin
TRT de yemek yemedimki.elime geçsin mübarek tartışmanında bir mantığı olur. Birazdan vatan haini oluruz bak şimdi!
-
HeYeT bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıTnrsk bunu yazdıo bayrak oraya yeni konulmadi oradayken kaldırıldı mühim olan nokta bu,madem Oyle neden daha önce tepki vermediniz.ıslak mendilin üzerinde türk bayragimi olur diye,inanmak savunmak icin bu kadar cabalamayin
TRT de yemek yemedimki.elime geçsin mübarek tartışmanında bir mantığı olur. Birazdan vatan haini oluruz bak şimdi!
Kim sana vatan haini dedi ya da diyecek hocam ? Abartma bence.. Mubarek elinde olsa da senin bakış açının değişeceğini pek sanmıyorum.Eğer haber doğru ise zaten kaldırılması iyi olmuş diyeceksin.Haber yalan ise sözcüyü yerden yere vurup ıslak mendilin üzerinde niye Türk bayrağı var diyemiyeceksin.Yani sonuç değişmeyecek.Çözdük artık, sorun yok.
-
CyberAngel bunu yazdıHeYeT bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıTnrsk bunu yazdıo bayrak oraya yeni konulmadi oradayken kaldırıldı mühim olan nokta bu,madem Oyle neden daha önce tepki vermediniz.ıslak mendilin üzerinde türk bayragimi olur diye,inanmak savunmak icin bu kadar cabalamayin
Kim sana vatan haini dedi ya da diyecek hocam ? Abartma bence.. Mubarek elinde olsa da senin bakış açının değişeceğini pek sanmıyorum.Eğer haber doğru ise zaten kaldırılması iyi olmuş diyeceksin.Haber yalan ise sözcüyü yerden yere vurup ıslak mendilin üzerinde niye Türk bayrağı var diyemiyeceksin.Yani sonuç değişmeyecek.Çözdük artık, sorun yok.
İyi çözdüyseysen sorunu mesele benim her 2 durumdada kafama bişe girmeyeceği anlaşılan konuyu kapattıralım o zaman bana bir şey anlatamayacağına göre te allam ya.
-
HeYeT bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıHeYeT bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıTnrsk bunu yazdıo bayrak oraya yeni konulmadi oradayken kaldırıldı mühim olan nokta bu,madem Oyle neden daha önce tepki vermediniz.ıslak mendilin üzerinde türk bayragimi olur diye,inanmak savunmak icin bu kadar cabalamayin
İyi çözdüyseysen sorunu mesele benim her 2 durumdada kafama bişe girmeyeceği anlaşılan konuyu kapattıralım o zaman bana bir şey anlatamayacağına göre te allam ya.
Haber sana ya da başka birine bir şey anlatabilmek için paylaşılmadı.Burası bir forum olduğu için uslubu ile benimle tartışma kapısı açmakta özgürsün.Ben zaten uslubu ile cevap vermiştin sana.Konuyu kapattırmak haddine mi hocam ? Benim blogum'da yorum kutusunun üstünde yazan bir yazı var.
"İnternette fikir ve düşüncelerin yayılmasında büyük rol oynayan Web 2.0 siteleri (bloglar, forumlar, video siteleri, sosyal ağlar vs) çok sesliliğin ve demokrasinin bir parçası olarak anlaşılmalıdır."
Kim benimle tartışmak istersen benden yana bir sıkıntı yok.Niye tartışmayalım fikirlermizi ? Forumun amacı etkişelim zaten.Fikrinin sabit olacağını düşündüğüm için bir son vermek istedim.Bu konudaki düşüncenin benim için bir değeri yok.
-
CyberAngel bunu yazdıHeYeT bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıHeYeT bunu yazdıCyberAngel bunu yazdıTnrsk bunu yazdıo bayrak oraya yeni konulmadi oradayken kaldırıldı mühim olan nokta bu,madem Oyle neden daha önce tepki vermediniz.ıslak mendilin üzerinde türk bayragimi olur diye,inanmak savunmak icin bu kadar cabalamayin
Haber sana ya da başka birine bir şey anlatabilmek için paylaşılmadı.Burası bir forum olduğu için uslubu ile benimle tartışma kapısı açmakta özgürsün.Ben zaten uslubu ile cevap vermiştin sana.Konuyu kapattırmak haddine mi hocam ? Benim blogum'da yorum kutusunun üstünde yazan bir yazı var.
"İnternette fikir ve düşüncelerin yayılmasında büyük rol oynayan Web 2.0 siteleri (bloglar, forumlar, video siteleri, sosyal ağlar vs) çok sesliliğin ve demokrasinin bir parçası olarak anlaşılmalıdır."
Kim benimle tartışmak istersen benden yana bir sıkıntı yok.Niye tartışmayalım fikirlermizi ? Forumun amacı etkişelim zaten.Fikrinin sabit olacağını düşündüğüm için bir son vermek istedim.Bu konudaki düşüncenin benim için bir değeri yok.
Üslüpla ilgili bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum sen sorun çözüldü dedin bende tamam dedim.
tartışılmalı tabi fikirlerin değişmesi ne kadar zor olsa da?
benim burda dediğim sözcünün bunu hep yaptığı iyi güzel hoş ama .milleti gaza getirmeyi çok seviyor. Meseleyi akp medyasına getirirsek bunu onlarda çok seviyor benim bazı yorumlarımda medya ile ilgili eleştirilerimi görebilirsin belki denk gelmişsindir. Bizim medya böyle.
İlave olarak 1) Türk bayrağı tek kullanımlık bir peçete parçasının üstünde olmamalı
Bu bizim milletin geleneğinden gelen ve bayrağa saygımızdan ötürü ileri sürdüğüm düşünce
2) Haber olsun diye haber yapan medya (sözcü)
3)Hassasiyetini anlıyorum ama senin ve benim, bizim bu hassas olduğumuz değerleri kullanmayı çok seviyorlar ve burda ayrılma-kırma-kırdırma başlıyor hedef amacına ulaşıyor.
HeYeT tarafından 19/Haz/14 01:02 tarihinde düzenlenmiştir