folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TRT De Türk Bayrağı’Nı İndirdi

TRT De Türk Bayrağı’Nı İndirdi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Öyle bir giriş yapmışsın ki resmen buradaki milleti gaza getirme amaçlı. Mevzu bu peçete üzerindeki bayrak ise bunu odaklan. Farklı farklı mevzuları birleştirmişsin. Ve sebebini araştır. Direk nasıl yaparlar Hüloggggg diye giriş yaparsan direk üzerine tepkiyi de toplarsın.

Eğer bir Daire Başkalığı karar almışsa bunun sorumlusu o daire başkalığı ve bağlı olduğu bir üst birimdir. Daire başkanlıkları harcama birimleridir. Yani karar alma merciidir. Ve aldığı kararların hepsi başbakanın onayına gitmezÇünkü her alınan karar başbakan'a ulaşsa adam elinden kalemi hiç bırakmadan imza atmak zorunda kalır.  Burada sorgulanması gereken kişiler bir önceki mesajımda da verdiğim iletişim adresinde yazmaktadır.

Son parağrafta yazdıklarına ve konudaki diğer mesajındaki "tartışmada sıkıntı yok cümlene bakarsak" senin benim şanlı tarihimden gelmediğin kesin. Normal şartlarda kim geçmişine ağır ithamlarda bulunur ki.

Benim Padişah tarafından yönetilen şanlı tarihim 3 kıtada 40 tan fazla devleti dize getirmiştir. Viyana'ya kadar dayanmıştır. Bugün başbakan ile YÖNETİLEMEYEN ülkeleri vali ile yönetmişlerdir.

valla birader sen kendini kandırıyon böyle sansasyon yaratıcak bir kararı hemde akp devrinde tayyipten habersiz yapamazlar ki bunu sen ve diğer herkes zaten biliyor ulan bir partiyi savunacaksınız diye konuyu ordan buraya çekip duruyonuz

-başbakanım ıslak mendilden Türk bayrağını çıkartıcaz izin var mı?

-başbakanım klimalar bozulmuş yenisini mi alalım yaptıralım mı?

- başbakanım dünya kupasını kim alır?

adamın başka işi yoktu amk

malesef öle işi gücü yok bunlarla uğraşıyor

SweeneyTodd tarafından 19/Haz/14 03:05 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dead_march bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Öyle bir giriş yapmışsın ki resmen buradaki milleti gaza getirme amaçlı. Mevzu bu peçete üzerindeki bayrak ise bunu odaklan. Farklı farklı mevzuları birleştirmişsin. Ve sebebini araştır. Direk nasıl yaparlar Hüloggggg diye giriş yaparsan direk üzerine tepkiyi de toplarsın.

Eğer bir Daire Başkalığı karar almışsa bunun sorumlusu o daire başkalığı ve bağlı olduğu bir üst birimdir. Daire başkanlıkları harcama birimleridir. Yani karar alma merciidir. Ve aldığı kararların hepsi başbakanın onayına gitmezÇünkü her alınan karar başbakan'a ulaşsa adam elinden kalemi hiç bırakmadan imza atmak zorunda kalır.  Burada sorgulanması gereken kişiler bir önceki mesajımda da verdiğim iletişim adresinde yazmaktadır.

Son parağrafta yazdıklarına ve konudaki diğer mesajındaki "tartışmada sıkıntı yok cümlene bakarsak" senin benim şanlı tarihimden gelmediğin kesin. Normal şartlarda kim geçmişine ağır ithamlarda bulunur ki.

Benim Padişah tarafından yönetilen şanlı tarihim 3 kıtada 40 tan fazla devleti dize getirmiştir. Viyana'ya kadar dayanmıştır. Bugün başbakan ile YÖNETİLEMEYEN ülkeleri vali ile yönetmişlerdir.

valla birader sen kendini kandırıyon böyle sansasyon yaratıcak bir kararı hemde akp devrinde tayyipten habersiz yapamazlar ki bunu sen ve diğer herkes zaten biliyor ulan bir partiyi savunacaksınız diye konuyu ordan buraya çekip duruyonuz

Benim kendimi kandırma gibi bir durumum yok. Sizler kendinize bakınız neden bu ülkenin vatandaşları sizin olmasını istediğiniz kişileri tercih etmiyor bir sorgulayın. CEHAPE ve zihniyeti normal bir şekilde bu ülkenin başına geçmişliği yoktur ve inşallah geçmez/geçemez de.

Sebeplerini unbalanced hocamın konusunda görebilirsiniz. Hatta hazırladığı metne çok paralel bir metin hazırlamıştım. %90 oranında aynı tespitleri not etmiştim. benden önce konuyu açınca ben de tekrar açma gereği duymadım.

http://www.tahribat.com/Forum-Insanlar-Neden-Tayyip-E-Oy-Verir-Severler-Kendi-Tespitlerim-192425/

Hiç bir şekilde AKEPE yi savunmuşluğum yoktur. Hiç bir şekilde de OY vermem. Çevreme de yaptıkları yanlışları anlatıyorum ama çoğu nafile anlamıyorlar. En başta dedem anlamıyor çünkü CEHAPE zihniyetinden çok çekmiş. Bunların karşısında kim varsa onu destekliyor. RTE olması önemli değil. CEHAPE'nin karşısında olması önemli.

Konuya Dönersek;

Kamudaki iç işleyişi bilmediğinizi düşünüyorum bu nedenle de bana karşı çkmanızı çok normal karşılıyorum. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Benim kendimi kandırma gibi bir durumum yok. Sizler kendinize bakınız neden bu ülkenin vatandaşları sizin olmasını istediğiniz kişileri tercih etmiyor bir sorgulayın. CEHAPE ve zihniyeti normal bir şekilde bu ülkenin başına geçmişliği yoktur ve inşallah geçmez/geçemez de.

Sebeplerini unbalanced hocamın konusunda görebilirsiniz. Hatta hazırladığı metne çok paralel bir metin hazırlamıştım. %90 oranında aynı tespitleri not etmiştim. benden önce konuyu açınca ben de tekrar açma gereği duymadım.

http://www.tahribat.com/Forum-Insanlar-Neden-Tayyip-E-Oy-Verir-Severler-Kendi-Tespitlerim-192425/

Hiç bir şekilde AKEPE yi savunmuşluğum yoktur. Hiç bir şekilde de OY vermem. Çevreme de yaptıkları yanlışları anlatıyorum ama çoğu nafile anlamıyorlar. En başta dedem anlamıyor çünkü CEHAPE zihniyetinden çok çekmiş. Bunların karşısında kim varsa onu destekliyor. RTE olması önemli değil. CEHAPE'nin karşısında olması önemli.

Konuya Dönersek;

Kamudaki iç işleyişi bilmediğinizi düşünüyorum bu nedenle de bana karşı çkmanızı çok normal karşılıyorum. 

Başbakan emri verir diğerleri yaparlar , sen herşeye imza mı atıyor sanıyorsun ? Türkiye deki işleyişi bilmediğini düşünüyorum. 

''Eğer bir Daire Başkalığı karar almışsa bunun sorumlusu o daire başkalığı ve bağlı olduğu bir üst birimdir. Daire başkanlıkları harcama birimleridir. Yani karar alma merciidir. Ve aldığı kararların hepsi başbakanın onayına gitmez. Çünkü her alınan karar başbakan'a ulaşsa adam elinden kalemi hiç bırakmadan imza atmak zorunda kalır. Burada sorgulanması gereken kişiler bir önceki mesajımda da verdiğim iletişim adresinde yazmaktadır.''

Şimdi sende bende biliyoruz ki ister yazılı olsun ister olmasın , A bakanından Z bakanına kadar , bakanlık çalışanlarına kadar emirler yukardan yani tayyipten geliyor. Onun isteği doğrultusunda bir Türkiye 12 yıldır işletiliyor bu bağlamda neleri kaybettiğimizi 1. sayfada yazmıştım. 

Böyle şeyler ( bayrak indirme , andımızı kaldırma , TC kaldırma vb. şeyler akp döneminde gayet normal karşılanıyor çünki milleti alıştırdılar artık , yarın bigün tüm ülkedeki Atatürk büstlerini kaldırsalar milletın gıkı çıkmayacak hadde geldi çünki herşeye susuyoruz o kadar alıştık. ) 

Atıyorum bir mhp bir chp döneminde böyle şeyler olmaz olsa bile sonucu ağır olur cevabı verilirdi. 

PanxeR tarafından 19/Haz/14 03:18 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    dead_march bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Konuya Dönersek;

Türkçede "HA" harfi yoktur."HE" harfi vardır.Ben başbakan'ın her gittiği yerde "CEHAPE" demesine sinir olduğum için AKAPE diyorum artık.Medyanın 2003'te AK partiye AKP demesini edepsizlik ve haysiyetsizlik olarak nitelendiren başbakanın Sayın Muharrem İnce'nin defalarca meclis kürsüsünden uyarmasına rağmen CEHAPE demesi asıl edepsizlik ve haysiyetsizliktir... 

Bundan sonra bende her gittiğim yerde AKAPE diyecem.İnşAllah partilerde böyle bir tepki gösterir.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@PanxeR

Emirlerin hepsi yukarıdan geliyormuş yavaş gelsin.

Bana lazım olacak bir top A4 kağıdını Başbakan Bakanlar Kurulunda söyleyecek XXXX büyükşehir belediyesinde XXXX genel müdürlüğü xxxxx daire başkanlığına bağlı xxxx şube müdürlüğünde çalışan bir zata A4 kağıdı lazımmış. Şimdi bu zat Muhtemelen bir de kalem ister yanına. Tez elden Kağıt Kalem gönderile.

Emredersiniz Başbakanım,

Emredersinizi Bakanım,

Emredersiniz Valim,

Emredersiniz Büyükşehir Belediye Başkanım,

Emredersiniz Genel Müdürüm,

Emredersiniz Başkanım,

Emredersiniz Müdürüm.

Ahanda Kağıt Geldi.

Eksik rütbe yazdım mı lan ben de şaşırdım AMK? 

Bakanlar kurulu A4 kağıdı için mi toplanacak.

La acık beyninizi kullanın 1950 den beri kullanamadınız gitti.  

@CyberAngel;

Evet türkçede HA harf var. Senin dediğin KA harfinin olduğu gibi. Ya bir de bana hitaben AKAPE'liymişim gibi yazma gözünü sevem. Ben Futbol Takımı pardon Parti tutmuyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Media
    Media's avatar
    Erkek

şahsen direk bayragın kaldırılması banada biraz fake geldi , böyle bir olayda olsam direk komple resmi değiştirirdim bariz kesip atmazdım.

....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı

@PanxeR

Emirlerin hepsi yukarıdan geliyormuş yavaş gelsin.

Bana lazım olacak bir top A4 kağıdını Başbakan Bakanlar Kurulunda söyleyecek XXXX büyükşehir belediyesinde XXXX genel müdürlüğü xxxxx daire başkanlığına bağlı xxxx şube müdürlüğünde çalışan bir zata A4 kağıdı lazımmış. Şimdi bu zat Muhtemelen bir de kalem ister yanına. Tez elden Kağıt Kalem gönderile.

Emredersiniz Başbakanım,

Emredersinizi Bakanım,

Emredersiniz Valim,

Emredersiniz Büyükşehir Belediye Başkanım,

Emredersiniz Genel Müdürüm,

Emredersiniz Başkanım,

Emredersiniz Müdürüm.

Ahanda Kağıt Geldi.

Eksik rütbe yazdım mı lan ben de şaşırdım AMK? 

Bakanlar kurulu A4 kağıdı için mi toplanacak.

La acık beyninizi kullanın 1950 den beri kullanamadınız gitti.  

@CyberAngel;

Evet türkçede HA harf var. Senin dediğin KA harfinin olduğu gibi. Ya bir de bana hitaben AKAPE'liymişim gibi yazma gözünü sevem. Ben Futbol Takımı pardon Parti tutmuyorum.

Hocam sen ilk okul veya lise okuduğuna eminmisin? Türkçede Sessiz harflerden sonra "E" harfi gelir. JE , BE, KE,LE,ME, NE,PE,RE,HE gibi. Tabi sen ozaman ırgatlarla uğraştığın için kaçırmışsındır dersi. Çok cahilsin keşke ölsen -.-

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    Media bunu yazdı

şahsen direk bayragın kaldırılması banada biraz fake geldi , böyle bir olayda olsam direk komple resmi değiştirirdim bariz kesip atmazdım.

aynen. zaten bu sözcü karalama kampanyalarının hep başını çeken medya.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı
    Media bunu yazdı

:))) sabah,akit, yenişafak gazeteleri en dürüst haberciliği yapanlar galiba?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    Draenei bunu yazdı
    Media bunu yazdı

:))) sabah,akit, yenişafak gazeteleri en dürüst haberciliği yapanlar galiba?

onları bilemem. ama çoğu zaman sözcünün haberi yalan haber diye sosyal ortamda veyahut diğer internet ortamda okumuşluğum oldu.

yahu zaten bu gazteler çoğu zaman birbirlerinin yalan haberlerini araştırırlar :D

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
Toplam Hit: 6996 Toplam Mesaj: 53