TRT De Türk Bayrağı’Nı İndirdi
-
Draenei bunu yazdıArduouS bunu yazdıDraenei bunu yazdıMedia bunu yazdı
şahsen direk bayragın kaldırılması banada biraz fake geldi , böyle bir olayda olsam direk komple resmi değiştirirdim bariz kesip atmazdım.
aynen. zaten bu sözcü karalama kampanyalarının hep başını çeken medya.
:))) sabah,akit, yenişafak gazeteleri en dürüst haberciliği yapanlar galiba?
onları bilemem. ama çoğu zaman sözcünün haberi yalan haber diye sosyal ortamda veyahut diğer internet ortamda okumuşluğum oldu.
yahu zaten bu gazteler çoğu zaman birbirlerinin yalan haberlerini araştırırlar :D
sözcü karalama kampanyasının başını çekse ne kadar çeker hocam?
Asıl karalamanın kralını akit yapıyor. Hem gazetelerinden hem de twitter'da, facebook'ta olan resmi/ gayrı resmi bir çok sayfasından.
Hem de ne karalamalar... Saçma sapan şeyleri büyütüyotlar. Yok efendim neymiş şapka kanunuymuş, Necip Fazılmış, cartmış curtmuş.
-
Mendil üzerinden bayrağın kaldırılması eğer doğru ise madem şimdiye kadar gereksiz çöpe atılan parçanın üzerindeydi şimdi mi akıllarına geldi kaldırmak ? Madem kaldıracaksın tamamen değiştirirsin binayı felan. Haber doğru ise artniyet var bence. Herşeydede tayyip demeyin arkadaşların dediği gibi yurtdışı gezileri toplantılar görüşmeler derken adamın işi gücü yokta sırf bunun için imza mı atacak? Biraz mantıklı olalım çoğu önemsiz belge ( bundan tayyipin haberi olduğunu bile sanmıyorum ) daha başbakana bile gelmeden diğer yetkili merciler tarafından onaylanır veya onaylanmaz. O kadar müdür bakan vali boşuna konulmuyor oraya. Trt deki yetkilinin bizzat kendi kararı bu bence tabi haber doğruysa.
-
Ya koca koca adamlar ıslak mendilin üzerindeki bayrağı tartışıyorlar hhaheah.
-
tubitak piksel piksel photoshop der. .... demedi sanki harf harf montaj diye
-
Türkçe Yazım Dili ile anlaşabildiğimize göre türkçeyi biliyoruz. Aynı şekilde ingilizceyi de biliyorum. Osmanlıca'yı da okuyabiliyorum. Zaten sadece yazımı farklı. (Harf İnkılabı olmasa benim açımdan daha iyi olacaktı.) Arapça kelime yapısını çözdüm dilbilgisini bitirmek üzereyim. Yakında işimi görecek kadar Arapçayı da öğrenmiş olurum.
Davar gütmüşlüğüm vardır. Pavlov ve yaptığı deneyi de iyi bilirim. Tarlalarda ırgat peşinde geçen günlerimi de bilirim. Sizin gibiler için tarımsal üretim yaptım. Bu nedenle ben gericiyim. (Köylü Milletin Efendisidir lafının nasıl oluştuğunu da anlatmak isterdim ama boşver.)
Çok vakit gidecek ne sizler benim fikrimi ne de ben sizin fikrinizi değiştirebileceğim. öyle bir amacım yok ama belki farkındalık oluşturabilirim.
Takip ettiğiniz takım HAYIR HAYIR HAYIR diyerek sürekli pekiştireç kullandılar. (Pekiştireç Eğitim Fakültesi derslerinde geçer) Bu parti ne yaptıysa HAYIR dediler. Adamlar metro yaptı sizin başınızdaki ona bile HAYIR dedi. (Kartal metrosu hatırlayın). (Boğaz Köprülerine de HAYIR demişlerdi. ) HAYIR kelimesini kendileri pekiştirdiler. Bu nedenle HA harfi herkesin aklında kaldı. Başbakan da üstüne gidince resmen ikinci bir harf devrimi oldu.
Seksen senedir okullarda A, BE,CE,DE,E,F,GE,..... şeklinde öğretilen türkçe şu anda bıı vııı kııı, hıııh şeklinde öğretiliyor haberin var mıydı?
KA harfinin öğretilmesine bak. Nasılmış.
http://www.youtube.com/watch?v=DNFZ9pQdGig
bu da HA harfi
http://www.youtube.com/watch?v=QRj-t056HW0
Konu sahibi: Eğer olayın aslı varsa Telefon ile veya mail aracılığıyla sebebini öğrendiniz mi? -
2 Sorum var.
-TRT logolu ıslak mendilmi bastırıyor? Kafemi orası? Yemekhanesi var diyenler logo reklam için bastırılır. Kendi memuruna kendi reklamınımı yapıyorsun?
-Çöpe gidecek şeyin üzerinde bayrak olmamalı hassasiyetini gösterenler işid Türktoprağı olan yere girdi o zaman neredeydiniz? -
jawsap67 bunu yazdı
Adam askeri bölgeye girip bayrak indirip kaçıyor.Böyle bir ülkede olan yada olacak hiçbir şeye şaşırmam
asker koymayı unutursan olacağı odur
sen tut koca kışla yap ama içine tekbir asker koymayı akıl etme
-
imlegend bunu yazdı
@CyberAngel;
Evet türkçede HA harf var. Senin dediğin KA harfinin olduğu gibi. Ya bir de bana hitaben AKAPE'liymişim gibi yazma gözünü sevem.
Ben Futbol Takımı pardon Parti tutmuyorum. Türkçede HA Harfide KA harfinde yoktur! Bir edebiyat hocasına kısaltmaların nasıl okunduğunu sor.Son yıllarda bazı kuruluşların kısaltması bilerek ya da bilmeyerek te bu şekilde yanlış telefuz ediliyor.Kısaltmalar okunurken sessiz harflerin sonuna "e" harfi eklenmesi gerekir.
"H" harfinin "HA" diye okunması sadece arapça dilinde olur.Saçma sapan şeylerden ısrar edip konuyu dağıtmayalım lütfen.Aksi halde saçma sapan şeyleri açıklamak zorunda kalırız ki bu seviye hiç hoş olmaz.
-
yok abi öyle bişi
fotoşok
-
Yahu ıslak medili adam kullanıp tuvalette bok çukuruna atsa, ki atılıyordur muhtemelen. Bu seferde bayrağımızı bok çukuruna attılar diye resmini çeker milleti galyane getirmeye çalışırdı sozcu ... Bunların ülkeye yararlı tek bir icraati yok abicim... anca milli duygular üzerinden milleti kışkırtsalar..