folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah

TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

knuckleduster bunu yazdı:
    -----------------------------

1903 bunu yazdı:

stv, zaman, kanal7 gibi kanallar Türk kültür ve ahlakına en uygun yayın yapan medya kuruluşlarıdır.bu kuruluşların kadrolarında bulunan insanların trt'ye transfer olması da, bu açıdan benim için normaldir ve isabetli bir karardır.

zaten senin gibi, rumuzunu; seviyesiz ve gereksiz, cahil ve maganda insanların aşırı prim verdiği(neden acaba?) futbolun bir takımı olan beşiktaş'ın 1903 yılında kurulmasının sanki çok büyük bir olaymış gibi, ''ölümüne beşiktaşlıyız ulan'' veya ''beşiktaş merkez seksi herkez'' veya veya ''beşiktaş için çocuğumu keserim, pascal'ın disco'ya götürmesi için de...'' tarzında son derece geresiz, apaçi, boş beleş, tırt, kıro, başarısız gibi bilimum sıradan ve olumsuz sıfatın yakıştırılabileceği bu alıntıların anlattığı ve yarattığı boktan bir zihniyet çerçevesi ile oluşturabilecek bir insan olman da bahsettiğin konudaki normallik kadar normlara uygundur. benim yaptığım betimlemelerim de yine bahsettiğin konudaki isabet oranı kadar isabet yüzdesine sahip betimlemelerdir.

tabi ''benim için''(!)

Arkadaşım sorunlumusun ? Sana ne milletin kullanıcı adından ?  Sana göre 1903 sadece Beşiktaş'ın kurulması değilmi :) Cahil..

bak bakalım o 1903 dediğin senede neler yaşanmış..   http://tr.wikipedia.org/wiki/1903

Artı attığı yorumla, konunun Beşiktaş'ın ne alakası var bunu da anlamış değilim. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxDreameR
    MaxDreameR's avatar
    Erkek

bu arada trt de çalışan bir tanıdık vardı dedikleri aynen şöyle...

atatürk resimleri bile kaldırıldı...

işe gelenlerin tipleri cami imamıyla aynı cüppe vs olarak... namaz saatlerinde bomboş oluomuş..

sesini cıkartan bir kaç kişi olmuş onlarda direk işten cıkartılıp tazminatı verilmiş...

yorum bile yapmıyorum adamlar ülkenin heryerine yayıldı , heryerde cemietler bir adım önde hatta 5 10 adım, çok büyük ihalelerde olsun (ki buna şahidim),

ufaklarda olsun hepsinde cemiet tarzı ortamlardan tanıdıklar devreye giriyo vs milletvekileri fln... nere gidioz hayde hayırlısı...insanı dininden soğutur bunlar..

" ' "
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

TRT oldu  TÜRkiye RECEB TAYYİP  kanalı fettullah yandaşı sonumuz kötü bu ülkede 15 milyon kürt 23 milyon alevi 10 milyon laz bunlar herkezi galyana getirip büyük .... çocukluk projenisini devreye sokmak geçmişten kalma kin ön  ve kalan öfkelerini kusmak istiyorlar türk askerini yıpratmak yok etmek ve milleti sindirmek asıl amaç bu ülke demokrasi ile yönetilmez neden bu ülke hierarşi ile yönetildi sürekli yani bir kelle oldu reis dede imam vs herkez bir birinin kafasını yıkadı demokrasi olması için ülkede bilinçli halk olması lazım düşüne bilen ama bizim haklımız sürü mantıgı ile hareket ettiginden böyle askerde çavuş olamıycak adamlar ülkeyi yönetir onun üçün bu halk herseyi hak ediyor not akp ve yandaşlarına oy verenler için geçerli aklı başında ülkesini seven adam zaten bunlara oy vermez.

Yaşasın Tam bagımsız Türkiye

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

EcHoLL bunu yazdı:

TRT oldu  TÜRkiye RECEB TAYYİP  kanalı fettullah yandaşı sonumuz kötü bu ülkede 15 milyon kürt 23 milyon alevi 10 milyon laz bunlar herkezi galyana getirip büyük .... çocukluk projenisini devreye sokmak geçmişten kalma kin ön  ve kalan öfkelerini kusmak istiyorlar türk askerini yıpratmak yok etmek ve milleti sindirmek asıl amaç bu ülke demokrasi ile yönetilmez neden bu ülke hierarşi ile yönetildi sürekli yani bir kelle oldu reis dede imam vs herkez bir birinin kafasını yıkadı demokrasi olması için ülkede bilinçli halk olması lazım düşüne bilen ama bizim haklımız sürü mantıgı ile hareket ettiginden böyle askerde çavuş olamıycak adamlar ülkeyi yönetir onun üçün bu halk herseyi hak ediyor not akp ve yandaşlarına oy verenler için geçerli aklı başında ülkesini seven adam zaten bunlara oy vermez.

Yaşasın Tam bagımsız Türkiye

Şükür böyle bişey yok komplo teorisi...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turania
    Turania's avatar
    Erkek

bir gazeteci olarak Allah .... versin bu adamların

Not: STV Spikerlerinden Kemal Gülen fetonun kardeşi ya da akrabası..

Söyleyin eşe dosta herşeyden vazgeçer, Vatan'dan vazgeçmeyiz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KiziLatesLi bunu yazdı:

Not: STV Spikerlerinden Kemal Gülen fetonun kardeşi ya da akrabası..

Ne güzel işte:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

zaten senin gibi, rumuzunu; seviyesiz ve gereksiz, cahil ve maganda insanların aşırı prim verdiği(neden acaba?) futbolun bir takımı olan beşiktaş'ın 1903 yılında kurulmasının sanki çok büyük bir olaymış gibi, ''ölümüne beşiktaşlıyız ulan'' veya ''beşiktaş merkez seksi herkez'' veya veya ''beşiktaş için çocuğumu keserim, pascal'ın disco'ya götürmesi için de...'' tarzında son derece geresiz, apaçi, boş beleş, tırt, kıro, başarısız gibi bilimum sıradan ve olumsuz sıfatın yakıştırılabileceği bu alıntıların anlattığı ve yarattığı boktan bir zihniyet çerçevesi ile oluşturabilecek bir insan olman da bahsettiğin konudaki normallik kadar normlara uygundur. benim yaptığım betimlemelerim de yine bahsettiğin konudaki isabet oranı kadar isabet yüzdesine sahip betimlemelerdir.

tabi ''benim için''(!)

tahribat.com'da ki, geçmiş tüm mesajlarıma bakarsan hiç kimseye hakaret veya küfür etmediğimi görürsün.çünkü tarzım değil.bu geleneğimi seninle bozacak değilim.ama seni de anlıyorum.aklın sıra değişik sıfat tamlamaları, isim tamlamaları kurarak, güzel entel bir görünüm vermenin peşindesin.beşiktaş'ı, beşiktaş taraftarını, beşiktaşlılık kültürünü ayaklar altına almak, -konumuzla beşiktaş'ın hiç alakası olmamasına rağmen- tahribat.com sitesinde seni üst noktalara mı taşır, yoksa daha da mı rezil eder bilemiyorum.ama beşiktaş'ın 107 senelik bir çınar olduğunu hatırlatmakta da fayda var bence.

''çerçevesi ile oluşturulabilecek insan olmak ?''

''bahsettiği konudaki normallik kadar normlara uymak ?''

cümle kurabildiğinden de pek emin değilim...

tarihi şanla ve şerefle dolu olan beşiktaş'ın, kuruluş tarihi sadece beşiktaşlılar için değil, tüm türk milleti için önemlidir.fenerbahçe gibi, galatasaray gibi, karşıyaka gibi, karagümrük gibi...

türkiye tarihinin büyük bir bölümüne damga vurmuş, insanların aşk derecesinde peşinden koştuğu futbolu ve beraberinde getirdiği argümanları apaçilik, tırtlık olarak algılamanı da, daha doğrusu o şekilde algılıyormuş gibi kendini lanse etmeni de, asosyal, arkadaşı olmayan, toplum tarafından dikkate alınmayan biri olmana ve dikkate alınmak için, öne çıkabilmek için bulabildiği her türlü sanal ortamda bu tip toplumsal eğlence olaylarına bok atarak ve peşinden gidenlere hakaret ederek kendine marjinal bir görünüm sağlama çabalarına bağlıyorum.bakın...ben popüler kültüre sallıyorum.görün beni farkedin.içinden bunları da diyor musun ?

bakın arkadaşlar.bu arkadaşımız enteldir.futbol maçı izlemez.taraftar kültüründen nefret eder.bu arkadaşımız sabah uyandığında piposunu yakar, yanına orta şekerli türk kahvesini alır ve mecmualara göz atar.öğlen cemiyetten arkadaşlarıya laflamaya gider.5 çayında edebiyat hakkında sohbet eder.akşam üstü ise yakın dostlarının resim gibi bilimum sanat dallarindaki sergilerini ziyaret eder.haftada 3 kere sinemaya,3 kere operaya, 3 kerede tiyatroya gider.ve izlediğini uzun uzun arkadaşlarıyla tartışır.gece olduğunda viskisini yudumlar.ipek geceliğini giyer ve yatağına girer.bu arkadaşımız hiç mi hiç televizyon izlemez...

oldu mu sayın entel ? süper betimledim bence hayatını.yerinde olmak isterdim...

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

tabi ''benim için''(!)

tahribat.com'da ki, geçmiş tüm mesajlarıma bakarsan hiç kimseye hakaret veya küfür etmediğimi görürsün.çünkü tarzım değil.bu geleneğimi seninle bozacak değilim.ama seni de anlıyorum.aklın sıra değişik sıfat tamlamaları, isim tamlamaları kurarak, güzel entel bir görünüm vermenin peşindesin.beşiktaş'ı, beşiktaş taraftarını, beşiktaşlılık kültürünü ayaklar altına almak, -konumuzla beşiktaş'ın hiç alakası olmamasına rağmen- tahribat.com sitesinde seni üst noktalara mı taşır, yoksa daha da mı rezil eder bilemiyorum.ama beşiktaş'ın 107 senelik bir çınar olduğunu hatırlatmakta da fayda var bence.

''çerçevesi ile oluşturulabilecek insan olmak ?''

''bahsettiği konudaki normallik kadar normlara uymak ?''

cümle kurabildiğinden de pek emin değilim...

tarihi şanla ve şerefle dolu olan beşiktaş'ın, kuruluş tarihi sadece beşiktaşlılar için değil, tüm türk milleti için önemlidir.fenerbahçe gibi, galatasaray gibi, karşıyaka gibi, karagümrük gibi...

türkiye tarihinin büyük bir bölümüne damga vurmuş, insanların aşk derecesinde peşinden koştuğu futbolu ve beraberinde getirdiği argümanları apaçilik, tırtlık olarak algılamanı da, daha doğrusu o şekilde algılıyormuş gibi kendini lanse etmeni de, asosyal, arkadaşı olmayan, toplum tarafından dikkate alınmayan biri olmana ve dikkate alınmak için, öne çıkabilmek için bulabildiği her türlü sanal ortamda bu tip toplumsal eğlence olaylarına bok atarak ve peşinden gidenlere hakaret ederek kendine marjinal bir görünüm sağlama çabalarına bağlıyorum.bakın...ben popüler kültüre sallıyorum.görün beni farkedin.içinden bunları da diyor musun ?

bakın arkadaşlar.bu arkadaşımız enteldir.futbol maçı izlemez.taraftar kültüründen nefret eder.bu arkadaşımız sabah uyandığında piposunu yakar, yanına orta şekerli türk kahvesini alır ve mecmualara göz atar.öğlen cemiyetten arkadaşlarıya laflamaya gider.5 çayında edebiyat hakkında sohbet eder.akşam üstü ise yakın dostlarının resim gibi bilimum sanat dallarindaki sergilerini ziyaret eder.haftada 3 kere sinemaya,3 kere operaya, 3 kerede tiyatroya gider.ve izlediğini uzun uzun arkadaşlarıyla tartışır.gece olduğunda viskisini yudumlar.ipek geceliğini giyer ve yatağına girer.bu arkadaşımız hiç mi hiç televizyon izlemez...

oldu mu sayın entel ? süper betimledim bence hayatını.yerinde olmak isterdim...

+rep

emeqe sayq1 kardeŞ

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Tek anlamadigim bir konu var. Bu hayvanin bu kadar hayvan olmasi ve bir o kadar da cahil olmasi 

bu cehaletine nazaran o kadar kisinin buna cevap vermesi. 

Soruyorum size simdi. Essek anirdigi zaman, sen anirarak cevap verebilirmisin ? (ki kizmasin kendisine hayvan diyen yine kendisi) 

Hayir ?

O zaman neden bu hayvanla muhattap oluyorsunuz ?

Hayvan,

Amerikali bir anne babadan olmus olsa hristiyan ve Bush hayrani olurdu. 

Ingiltereden olsa Klu Klux Klan olurdu. Belki Saxonlari savunurdu.

Irlanda'da dogsa Kralicenin beyaz poposunun hayrani olur Ira'ya dusman olurdu.

Kubada dogsa Amerikan hayrani olur, yuzerek Amerikaya kacar iltica ederdi, kendi memleketinde de irtica.

Macar olsa Nacar

Tatar olsa Kaşar

olurdu.

Turk oldu Tayyeapci oldu ne kasiyorsunuz ki :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

+rep

emeqe sayq1 kardeŞ

aferin...

bükemediğin bileği öpmesini öğren.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 19135 Toplam Mesaj: 120