TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah
-
1903 bunu yazdı:
-----------------------------
stv, zaman, kanal7 gibi kanallar Türk kültür ve ahlakına en uygun yayın yapan medya kuruluşlarıdır.bu kuruluşların kadrolarında bulunan insanların trt'ye transfer olması da, bu açıdan benim için normaldir ve isabetli bir karardır.
-----------------------------ozel kanallarin yalan ve sisirme haberlerini izledigim icin en azindan trt tarafsiz kalsin isterdim
-
underzero bunu yazdı:
1903 bunu yazdı:
stv, zaman, kanal7 gibi kanallar Türk kültür ve ahlakına en uygun yayın yapan medya kuruluşlarıdır.bu kuruluşların kadrolarında bulunan insanların trt'ye transfer olması da, bu açıdan benim için normaldir ve isabetli bir karardır.
-----------------------------ozel kanallarin yalan ve sisirme haberlerini izledigim icin en azindan trt tarafsiz kalsin isterdim
-----------------------------Özel kanallar zaten berbatın ötesi Fetullahçıların kanalları zaten taraflı habire ergenekon :)) ergenekonla yatıp ergenekonla kalkıyorlar bide sacma sacma programları var..
Şuan için izlediğim 3 kanal var...
HaberTurk
TRT1-2-3
Kanal t
Dmekki bundan sonra 2 tane olcak :)
-
HaYVaN bunu yazdı:
Kalkıp Uğur dallamasını koyacak değiller ya :)
Okulda sanki fuhuş yapılıyormuşçasına namaz kılan çocukları haber yapıyor şerefsiz.
Sınıfta alkol alan çocuklar hiç gündeme gelmiyor zaten :)
...
Ek olarak kadro bu kadar kısıtlı değil sanırım. Söz konusu adamlardan bir kaçı farklı kanallarda da görev yapmıştı dikkatimi çekti.
Alkolle bölünen bir ülke görmedim, Alkolün insan gücüne çevrildiğini görmedim, Alkolün isyan çıkardığını görmedim, aksine eski zamanlarda adam başı tavernaydı, sebebi ise isyanı vs olayları önleyen en güzel çözümlerden, hayat boş pompala vs. sıvısı. Resmen vermiş adamlar kadrolaşmayı, neden, TRT her zaman en güvenilir kanal, 30 yaş üstü insanların özellikle Haber Saati TRT yi açma gibi refleksleri var. Bakış açısı katmaya çalışıyosun belki hani farklı açılardanda bakıyosun ama yanlış yere bakıyosun :) Bu adamların da zamanında başka yerde çalışmış olmaları onlara güvenmemizi, "aa bak yanlış düşünmüşüz" dememizi gerektirmez. 3l3ctr1c de cigicigi admiymiş bi ara ama verdi kutsalı gitti :) (Biliyorum basit bi teşbih ama her telden insanın anlaması için böyle yazıyorum.) . Uğur abartıyo olabilir, adamlar bundan para kazanıyor sonuçta. İpneliktir doğrudur. Ama madem iktidarı ve yandaşlarını savunacaksın, bu böyle olmaz, Ateist'e Kur'an'ı anlatıp adam neden dediğinde "Çünkü orada yazıyor" gibi bişey bu. Kendi Dogmalarınla kimseye bişey anlatamazsın, anca cami cemaatinde olur o, rükunun tartışması olmaz. -
konuyla alakasız olacak ama bu hayvan ne arıyor sitede , her konuya salça olup cahilliğini göstermek adam akıllı birşey tartışılmasını baltalayıp herkonuyu akp+fetoya yontmak için mi ?
istisnasız her mevzuya dalıyor ve adam akıllı bir mana içeren cümle kurdğunu görmedim , nasıl ki zchan dan rahatsız oluyoruz diye ortalığı yıktılar - ki zchan eleştirirken bile düzeyliydi - bu hayvan ne iş ?
baksanıza ortama , 50 tane mürid işi gücü bırakmış bu hayvana laf yetiştirmeye çalışıyor - abi git lafı buzdolabına yetiştir mesela anlama kapasitesi eminim çok daha yüksek.
@1903 - senin Türk kültür ve örfünden anladığın amerikan uşağı fetonun borazanı olmaksa evet en makul kanal samanyoludur , ayrıca 30 yıldır Türküm ve soyumda böyle olmakta ise bile Türk kültüründe mezardan çıkan eşek kafalı insanlar ya da öte yandan hortlayıp gelen kafası sargılı dervişler diye bir mevzuya rastlamadım. Nerden öğrendiysen kandırmışlar seni ...
-
MaxDreameR bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
underzero bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
O zaman stv ve kanal 7 de özel kanallar olduğuna göre kasmaya gerek yok sanıyorum :)
-----------------------------iste arasindaki farki anlamiyorsun
trt = devlet kanali
-----------------------------Çok iyi anlıyorum. Uğurun bu kanala alınması durumunda olayın normal karşılanacağını da iyi biliyorum...
Hocam bu anlamış halin mi =/ hep başkaları ön yargılı bakar modundasında.. hep sen istediğin yerden ve ön yargılı bakıyosun sanki he ?
amacım tartışma çıkartmak deilde kaç zamandır dikkatimi çekio bu yönlü yaklaşımın aşırı derecede yani...
Neresi yönlü gayet iyi cvp vermiş sana işte -
xzxz bunu yazdı:
konuyla alakasız olacak ama bu hayvan ne arıyor sitede , her konuya salça olup cahilliğini göstermek adam akıllı birşey tartışılmasını baltalayıp herkonuyu akp+fetoya yontmak için mi ?
istisnasız her mevzuya dalıyor ve adam akıllı bir mana içeren cümle kurdğunu görmedim , nasıl ki zchan dan rahatsız oluyoruz diye ortalığı yıktılar - ki zchan eleştirirken bile düzeyliydi - bu hayvan ne iş ?
baksanıza ortama , 50 tane mürid işi gücü bırakmış bu hayvana laf yetiştirmeye çalışıyor - abi git lafı buzdolabına yetiştir mesela anlama kapasitesi eminim çok daha yüksek.
-----------------------------hayvan böle değildi sanki son bi kaç aydır böle önceden pek dalmazda fetoş akp konularına
-
HaYVaN bunu yazdı:
Okulda sanki fuhuş yapılıyormuşçasına namaz kılan çocukları haber yapıyor şerefsiz.
...
Ek olarak kadro bu kadar kısıtlı değil sanırım. Söz konusu adamlardan bir kaçı farklı kanallarda da görev yapmıştı dikkatimi çekti.
-----------------------------Sen daha mı iyi bi boksun?
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Kalkıp Uğur dallamasını koyacak değiller ya :)
...
Hocam ne yaparsan yap buradakiler sana inanmayacaktir. Bu sitenin basta yonetici ve moderatorleri ak parti karsitidir ve sitenin %95i ak partiye karsidir. Yani balık bastan kokar :) Bu site bilisim sitesi olmasina ragmen, bilisim adina acilan konular, ak partiyi kotuleme ve ak partiye bok atma konularinin %20si olamaz. Fakat suna da dikkat cekmek istiyorum ki, silinen konu loglarina bakarken silinme sebebi siyaset, sag-sol tartismasi, onun tartismasi bunun tartismasi olan silinen konu gorebilmek cok mumkun. Ak partiye ve yandaslarina ana baci sovuluyor fakat bir sey olmuyor. Inanilmaz bir karsitlik var. Allah askina beyinsiz Serdarin mesajina bak (4. sayfada) Ak parti yandasi, ak parti karsitina yazamaz bu mesaji, yazdirmazlar :) under: farki anlamak icin hayvan olmak da gerekmiyor demis. Simdi su hakarete bak :) Herkes hakaret etse yonetici etmemeli fakat nedense bunun ornegini goremiyoruz. Her neyse iste. Ak parti aleyhine acilan zilyon konu arasindan belki birkacinda gorebilirsin yazimi. Ak parti karsitlari kendi kendine cevaplar yaziyor ve kotuluyor ak partiyi. Inanmak istemeyen adami sittin sene inandiramazsin, ne yaparsan yap. Hayvanin da dedigi gibi dallama uguru koymasinlar, adi serefsiz. Bir murid de ugur gibi haberci, şucu bucu adam yoktur demis. Dinime saygisi olmadiktan bir boka yaramaz o adam, isterse dünyayi fethetsin farketmez, kodumun malı... Son olarak hayvancigim inandirmaya calisma, herkes inanmak istedigi gibi inansin. Ve sana bir tavsiye, bir daha bu sitede siyasetle ilgili yorum yapma bosuna cunku sol kulaktan girer, sag kulaktan cikar ;) -
mamii bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
...
Hocam ne yaparsan yap buradakiler sana inanmayacaktir. Bu sitenin basta yonetici ve moderatorleri ak parti karsitidir ve sitenin %95i ak partiye karsidir. Yani balık bastan kokar :) Bu site bilisim sitesi olmasina ragmen, bilisim adina acilan konular, ak partiyi kotuleme ve ak partiye bok atma konularinin %20si olamaz. Fakat suna da dikkat cekmek istiyorum ki, silinen konu loglarina bakarken silinme sebebi siyaset, sag-sol tartismasi, onun tartismasi bunun tartismasi olan silinen konu gorebilmek cok mumkun. Ak partiye ve yandaslarina ana baci sovuluyor fakat bir sey olmuyor. Inanilmaz bir karsitlik var. Allah askina beyinsiz Serdarin mesajina bak (konunun 2.mesaji) Ak parti yandasi, ak parti karsitina yazamaz bu mesaji, yazdirmazlar :) under: farki anlamak icin hayvan olmak da gerekmiyor demis. Simdi su hakarete bak :) Herkes hakaret etse yonetici etmemeli fakat nedense bunun ornegini goremiyoruz. Her neyse iste. Ak parti aleyhine acilan zilyon konu arasindan belki birkacinda gorebilirsin yazimi. Ak parti karsitlari kendi kendine cevaplar yaziyor ve kotuluyor ak partiyi. Inanmak istemeyen adami sittin sene inandiramazsin, ne yaparsan yap. Hayvanin da dedigi gibi dallama uguru koymasinlar, adi serefsiz. Bir murid de ugur gibi haberci, şucu bucu adam yoktur demis. Dinime saygisi olmadiktan bir boka yaramaz o adam, isterse dünyayi fethetsin farketmez, kodumun malı... Son olarak hayvancigim inandirmaya calisma, herkes inanmak istedigi gibi inansin. Ve sana bir tavsiye, bir daha bu sitede siyasetle ilgili yorum yapma bosuna cunku sol kulaktan girer, sag kulaktan cikar ;)
-----------------------------:S iyi olmadı sonu ..
-
HaYVaN bunu yazdı:
...
-----------------------------la bari bunda savunma!!! ulan nedir akpnin propagandalıgı yapmakta ki amacın? a.koyim hiçbir hatasını görmek istemiyorsunuz bukadar mı körsün hayvan mısın cidden? ayrıca uğur dündar'a koyim size bişi olmasın ama gerçekleri görmek istemiyorsunuz bence görüpte görmemezlikten geliyorsun çünkü okadar geri oldugunu düşünmüyorum. konu ne yazdıgın yorum ne??? illa savunacam diye daldan dala atlayıp duruyorsun...