TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------
twilight_flame bunu yazdı:
-----------------------------Hocam uğura peygamber dediklerini görmedik yazılardan gözümden kaçtı sanırım ama akplilerin tayyibe peygamber yakıştırması yaptıklarını ve şükür namazı kılınması gerektiğini söylediklerini gözlerimle gördüm. SEn bizim gibi tayyip peygambere hakaret edeceğine gidip tayyip peygambere şükür namazı kılsan daha hoş olmaz mı :)
Ben peygamberime en ufak bir hakaret edecek adamın 7 göbek sülalesinde mevcut 7-77 yaş arası bütün insanlara (erkek-kız-top) fark etmez bütün içtenlikten gelen sözlerimi esirgemem.Sadece ben değil bu ülkenin en az yarısı benimle aynı görüştedir emin olun.
Ancak siz tutturmuşsunuz bir adam "adete ikinci peygamber" dedi diye :)
Yani bu kadar tuhaf insanlarsınız ne diyebilirim ki... Ya da biz tuhafız bilmiyorum.
Bir gün deyin ki tayyibe küfür attı diye bir adama hakaret ettim. Ya da bunu tespit edin bir daha foruma yazarsam benden adisi yoktur.
Valla hayvan o adam nedense akpli yani senin görüşten. Bugün pederbey aylık alışverişe gitti. Söylediği şey herşey ateş pahası yiyecekleri zor aldık. Sana bunu diyorum ülke düzlükte birşey yok diyorsun bazen düşünüyorum ya hayvanla aynı ülkede yaşamıyoruz ya da tayyipe destek çıkana onun borazanlığını yapana para veriyorlar ondan dolayı adam siyaha beyaz dese ne var yani renkleri bilmiyorsa tarzı poliyannacılık oynuyorsun. -
NmC bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
HaYVaN bunu yazdı:
Kalkıp Uğur dallamasını koyacak değiller ya :)
Okulda sanki fuhuş yapılıyormuşçasına namaz kılan çocukları haber yapıyor şerefsiz.
Sınıfta alkol alan çocuklar hiç gündeme gelmiyor zaten :)
...
Ek olarak kadro bu kadar kısıtlı değil sanırım. Söz konusu adamlardan bir kaçı farklı kanallarda da görev yapmıştı dikkatimi çekti.
-----------------------------uğur dallaması dediğin adamın gazetecilik kariyeri,başarısı,çıkardığı yolsuzluk sayısı şu yukardaki listeyi 2yle çarpar 8e böler karekökünü alır. Ben çok çok iyi hatırlıyorum okul tuvaletinde götünü başını açan kızlarda haber olmuştu STAR'da. ama siz bunu hatırlamak istemezsiniz, işinize gelmez. Anca böyle boşa konuşup çeyreği bile olamayacağın adama dallama dersin. Tayyip futbol takımı kursa formasını alacak kadar bağnazsınız çünkü. İdollerinizden melih gökçek dahi o adamın dürüstlüğüne saygı duyup kılıçdaroğlu ile düelloya onun hakemliğinde girdi.
-----------------------------Ya hocam insallah fazla kizmassin :D
Yukardaki listeye a dersek.
Uğur dündar = sqrt((a*2)/8) = 2 kök a
eğer a pozitif tam sayı ise uğur dündar diğerlerinden küçük kalacak :D
Bu arada editör kafayı yedi sanırım, imleç kayboldu bi tuhaf oldum yazarken... :|
-----------------------------1/2 kök a olacak. 2 kök a değil.
-
Millet Zoktuğumun mal medyacıları yüzünden bu güzel ortamı neden gerelim... Güzel gÜZEL tartışmaya evet ama birbirimize hakaret edecek kadar alçalmamalıyız bence.. tbtninde farkı bu.. ben tanıdıklarıma bu siteyi önerirken bilişimden siyasete felsefeden Geyiğe her tülü seviyeli tartışma ortamı var diye öneriyorum...
Bimem anlatabildimmi
Saygılar
-
Valla hayvan o adam nedense akpli yani senin görüşten. Bugün pederbey aylık alışverişe gitti. Söylediği şey herşey ateş pahası yiyecekleri zor aldık. Sana bunu diyorum ülke düzlükte birşey yok diyorsun bazen düşünüyorum ya hayvanla aynı ülkede yaşamıyoruz ya da tayyipe destek çıkana onun borazanlığını yapana para veriyorlar ondan dolayı adam siyaha beyaz dese ne var yani renkleri bilmiyorsa tarzı poliyannacılık oynuyorsun.
-----------------------------Hocam duygu sömürüsü yapma.
Yok efendim adam peygamber gibi demiş. Ben size çıkarayım atatürkçü geçinenlerin abdullah öcalanla resmini; o zaman atatürkçü demek apoyla dost olmak anlamını mı alır?
O kadar aç durumdaysan internetini iptal et ayda 50 liraya 50 kilo domates al. > Alay etmeyin 50 lira mutfağa yiyecek alamayacak adam için çok paradır.
Elli liraya ne alınır: http://www.migros.com.tr/flash/migroskop/index.html
Gerçi eminim kaçak wireless çekiyorsundur, bilgisayar ve modemi de eskiciden almışsındır.
-
ReDsEa bunu yazdı:
Millet Zoktuğumun mal medyacıları yüzünden bu güzel ortamı neden gerelim... Güzel gÜZEL tartışmaya evet ama birbirimize hakaret edecek kadar alçalmamalıyız bence.. tbtninde farkı bu.. ben tanıdıklarıma bu siteyi önerirken bilişimden siyasete felsefeden Geyiğe her tülü seviyeli tartışma ortamı var diye öneriyorum...
Bimem anlatabildimmi
Saygılar
-----------------------------"Ne bakıyon dik dik,Ananımı s**tik, kayseri sucugu, O Rus gibi Çocugu, Gel gidelim hamama , otur benim salama, daha çok mikecektim ama , ..ın olmuş yalama.... Saygılar..."
seviye için imzandan başlayabilirsin ?
hakaret ettigimiz yok arkadaşın veya arkadaşların anlamak ismemesi ya da nasıl söylesem sırf savunacam diye uğur dündar'ı durduk yere konuya katılması? yani sırf savunacam diye daldan dala atlaması sadece bu konuda değil her konuda bu böyle bir süre sonra insan ister istemez sinirleniyor mukan nikli arkadaşın dedigi gibi o arkadaşın tbtde geyikten başka bi işe yaradıgı yok...
-
20 yıl cemaat kanalı izlemek yok gayri :D
-
diamonique bunu yazdı:
NmC bunu yazdı:
Ya hocam insallah fazla kizmassin :D
Yukardaki listeye a dersek.
Uğur dündar = sqrt((a*2)/8) = 2 kök a
eğer a pozitif tam sayı ise uğur dündar diğerlerinden küçük kalacak :D
Bu arada editör kafayı yedi sanırım, imleç kayboldu bi tuhaf oldum yazarken... :|
-----------------------------1/2 kök a olacak. 2 kök a değil.
-----------------------------doğru :D rezil olduk iyi mi :P
-
HaYVaN bunu yazdı:
Valla hayvan o adam nedense akpli yani senin görüşten. Bugün pederbey aylık alışverişe gitti. Söylediği şey herşey ateş pahası yiyecekleri zor aldık. Sana bunu diyorum ülke düzlükte birşey yok diyorsun bazen düşünüyorum ya hayvanla aynı ülkede yaşamıyoruz ya da tayyipe destek çıkana onun borazanlığını yapana para veriyorlar ondan dolayı adam siyaha beyaz dese ne var yani renkleri bilmiyorsa tarzı poliyannacılık oynuyorsun.
-----------------------------Hocam duygu sömürüsü yapma.
Yok efendim adam peygamber gibi demiş. Ben size çıkarayım atatürkçü geçinenlerin abdullah öcalanla resmini; o zaman atatürkçü demek apoyla dost olmak anlamını mı alır?
O kadar aç durumdaysan internetini iptal et ayda 50 liraya 50 kilo domates al. > Alay etmeyin 50 lira mutfağa yiyecek alamayacak adam için çok paradır.
Elli liraya ne alınır: http://www.migros.com.tr/flash/migroskop/index.html
Birader duygu sömürüsü yapan yok. Çok şükür boğazımızdan 2 parça ekmek geçiyor. Yalnız bunu senin söylemen acayibime gitti daha önceki bir konuda buzdolabı taşıyan bir hamal elektrik parasını ödemeyip kaçak kullandı mi pis kürt tarzı aşağılanır diyordun. Bizim pederbey elektrik parasını ödedi diye mi duygu sömürüsü oluyor yoksa biz Türküz diye mi? Onu korumaya yeltenirken bizim pederbeyin söylediklerini söyleyince tayyipçiğine ya da diğer akpliler gibi düşünüyorsan tayyip peygamberine dokunuyor ucu diye mi kızıyorsun?Ayrıca elimden geldiğince aileme maddi destek olmak için kendi çapımda internet siteleri kurduğumu ve internetin bu nedenle benim için ekmek kapısı değerinde olduğumu söylersem ne dersin çok merak ediyorum ? :)
SON NOT: sanırım 50 liranın değerli bir fiyat olduğunu ve Dünyanın en pahalı netini kullandığımız ve bir grup öküzün bu tekel durumdaki şirketi özelleştirmesiyle halkı düdüklemelerini kolaylaştırdığı konusunda hemfikiriz?
-
ahuudguasguasugsdfsf :D iyimiş
-
HaYVaN bunu yazdı:
Peygamberin hz.uğura dallama dediğim için özür dilerim :)
-----------------------------işte bunun gibilerin kutsal saydığı değerlere verdiği değer(!) bu kadar :) peygamberi hemen bir insanla kıyaslayarak espri yapabiliyor, onun bilinç altında aralarında fark yok çünki.
bunun farklı cinsleri de "sizin dininiz laiklik" diyerek din'e olan bakış açısını belli eder, kimisi de "sizin peygamberiniz atatürk" der ki tamam sende haklısın dersin, hayatta hiçbir bok olamadın, hiçbir başarın yok, kendini tuttuğun takımın galibiyeti haricinde, tuttuğun din ve tuttuğun parti ile mutlu ediyorsun, bu insani bir içgüdü, bu kadar çaresizsin madem, gel sana şeker alıyım.
hümanizm kapsamına girebilen hayvanlar da var bu ülkede.