folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah

TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------

Tek anlamadigim bir konu var. Bu hayvanin bu kadar hayvan olmasi ve bir o kadar da cahil olmasi 

bu cehaletine nazaran o kadar kisinin buna cevap vermesi. 

Soruyorum size simdi. Essek anirdigi zaman, sen anirarak cevap verebilirmisin ? (ki kizmasin kendisine hayvan diyen yine kendisi) 

Hayir ?

O zaman neden bu hayvanla muhattap oluyorsunuz ?

Hayvan,

Amerikali bir anne babadan olmus olsa hristiyan ve Bush hayrani olurdu. 

Ingiltereden olsa Klu Klux Klan olurdu. Belki Saxonlari savunurdu.

Irlanda'da dogsa Kralicenin beyaz poposunun hayrani olur Ira'ya dusman olurdu.

Kubada dogsa Amerikan hayrani olur, yuzerek Amerikaya kacar iltica ederdi, kendi memleketinde de irtica.

Macar olsa Nacar

Tatar olsa Kaşar

olurdu.

Turk oldu Tayyeapci oldu ne kasiyorsunuz ki :)

Ben sen miyim hocam babam ya da ailem akp taraftarı değil diye bende onlar gibi davranayım :)

Cahillik göreceli bir kavramdır. Sana göre cahillik bize göre değil demek ki..

Asıl cahillik bi tarafını bi yere kaptırıp insanlara hakaret etmektir. Aksini iddaa edemezsin...

Muhattap olman gerekmiyorsa sen niye hakaret ederek benimle muhattap oluyorsun?

Senin yaptığın tutarsızlıktır.

Mesela budist hristiyan kırmasının yahudiyim demesi gibi birşey...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

necroshine bunu yazdı:

Tek anlamadigim bir konu var. Bu hayvanin bu kadar hayvan olmasi ve bir o kadar da cahil olmasi 

Soruyorum size simdi. Essek anirdigi zaman, sen anirarak cevap verebilirmisin ? (ki kizmasin kendisine hayvan diyen yine kendisi) 

Hayir ?

Hayvan,

Kubada dogsa Amerikan hayrani olur, yuzerek Amerikaya kacar iltica ederdi, kendi memleketinde de irtica.

Macar olsa Nacar

Tatar olsa Kaşar

olurdu.

Ben sen miyim hocam babam ya da ailem akp taraftarı değil diye bende onlar gibi davranayım :)

Asıl cahillik bi tarafını bi yere kaptırıp insanlara hakaret etmektir. Aksini iddaa edemezsin...

Ben seninle muhattap olmadim, sadece gereksiz bir provakator oldugunu gormeyenlere gosterdim sekerim. 

Eger gercekten bilen inceleyen veya sadece gorebilen bir birey olsan, gereksiz bir Akp taraftari hayvan degil  Ataturkcu Laik bir genc olurdun.

gercekten bilmiyorsun 

Seninle kimsenin bir zoru olamaz ki.

Acinanacak bir durumda Turkiye.

Bilmeden bildigini zannaden insanlardan ibaretiz.

Lumpen ve ezik Amerikan usagi bir genclik eline almis Haclilarin yaragini, arkadan papanin tasaklarini tarttiklarini zannediyorlar.

Tayyipin iktidari tesaduf veya Turkiye gercekleri mi zannediyorsunuz ?

veya Hayvan gibi Hayvanlarin varligi ve kesintisiz Akp'ye ibadet etmeleri.

Sadece iki sonuc verebilir. Bilmiyor veya biliyor isine geliyor.

yarin beyaz sarayi kabeden sayar, yeni kiblenizi tayin edersiniz. tam imana gelmisken arkaniza kim dayanmis hissetmezsiniz bile.

Keske benim tutarsizligim kadar tutarsiz olsaniz da bu kadar basit oyunlara gelemiyecek kadar zeki bireylerden olussaniz. 

bizim en buyuk hatamiz kendi dini inanisim < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> iz hakkinda hic bir bilgiye sahip < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> olmayisimizdir.

Gercekten...

Simdi hic bilmeyen bir insan dusunun. Ne Allah ne kitap. Ama adam makina muhendisi. hemde yuksek okumus :)

ve yanina herseyi kendi kafasina gore duzenlemis bir koy imami yerlestirin. diyelim ki kor cahil.

imamin her dedigine evet demek zorunda kalmayacak mi ? cunku konusulan konu hakkinda bilgiye sahip degil ki.

inanmak istiyorsa verileni almayacak mi ? :)

Akp insanlarin cahilligini kullanarak boyle sig bir toplum olusturdu iste. ah Evren ah bu hayvanlari sen yarattin

Insanlara hakaret ederim. Cunku o imanini sktiklerim yuzunden yillardir zarar goruyoruz. Ve gormeyede devam edecegiz. 

Cahillik goreceli bir kavram mi HAYVAN.??? o zaman bilim de insanin kendisine yakisani giymesidir degil mi ?

Senden sucuk bile olmaz, hic bir cacik olmaz.

Essek hayvani seni. ve yazik ki bu hayvanlardan Turkiye nufusunun neredeyse yarisi kadar var.

Yakin bir mesafede olsak, oyle bir fasizan duygularla yaklasirim ki inan sana bunu hayal bile edemezsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    ----------------------------

Insanlara hakaret ederim. Cunku o imanini sktiklerim yuzunden yillardir zarar goruyoruz. Ve gormeyede devam edecegiz. 

Cahillik goreceli bir kavram mi HAYVAN.??? o zaman bilim de insanin kendisine yakisani giymesidir degil mi ?

Essek hayvani seni. ve yazik ki bu hayvanlardan Turkiye nufusunun neredeyse yarisi kadar var.

Yakin bir mesafede olsak, oyle bir fasizan duygularla yaklasirim ki inan sana bunu hayal bile edemezsin.

Yakın bir mesefede olsan senin beni görmezden geleceğinden eminim :)

Sen o türkiye nüfusunun yarısının içindeki insanların tırnağı edemezsin evladım.

Ayrıca hakaretlerini iade etmiyorum; çünkü hakaret eden adamın cahil olduğunu savunuyorum.

Hem adamı tiye alma diyorsun hem bu kadar acıtmışım seni bu kadar tiye alıyorsun :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

necroshine bunu yazdı:

Yakın bir mesefede olsan senin beni görmezden geleceğinden eminim :)

Sen o türkiye nüfusunun yarısının içindeki insanların tırnağı edemezsin evladım.

Ayrıca hakaretlerini iade etmiyorum; çünkü hakaret eden adamın cahil olduğunu savunuyorum.

Hem adamı tiye alma diyorsun hem bu kadar acıtmışım seni bu kadar tiye alıyorsun :S

Münakaşayı da geçirmişin "necroshine" tamamen hakaret ediyorsun sende!!!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:

HaYVaN bunu yazdı:

necroshine bunu yazdı:

Hayir ?

Hayvan,

Macar olsa Nacar

Tatar olsa Kaşar

olurdu.

Ben seninle muhattap olmadim, sadece gereksiz bir provakator oldugunu gormeyenlere gosterdim sekerim. 

Eger gercekten bilen inceleyen veya sadece gorebilen bir birey olsan, gereksiz bir Akp taraftari hayvan degil  Ataturkcu Laik bir genc olurdun.

gercekten bilmiyorsun 

Seninle kimsenin bir zoru olamaz ki.

Acinanacak bir durumda Turkiye.

Bilmeden bildigini zannaden insanlardan ibaretiz.

Lumpen ve ezik Amerikan usagi bir genclik eline almis Haclilarin yaragini, arkadan papanin tasaklarini tarttiklarini zannediyorlar.

Tayyipin iktidari tesaduf veya Turkiye gercekleri mi zannediyorsunuz ?

veya Hayvan gibi Hayvanlarin varligi ve kesintisiz Akp'ye ibadet etmeleri.

Sadece iki sonuc verebilir. Bilmiyor veya biliyor isine geliyor.

yarin beyaz sarayi kabeden sayar, yeni kiblenizi tayin edersiniz. tam imana gelmisken arkaniza kim dayanmis hissetmezsiniz bile.

Keske benim tutarsizligim kadar tutarsiz olsaniz da bu kadar basit oyunlara gelemiyecek kadar zeki bireylerden olussaniz. 

bizim en buyuk hatamiz kendi dini inanisim < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> iz hakkinda hic bir bilgiye sahip < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> olmayisimizdir.

Gercekten...

Simdi hic bilmeyen bir insan dusunun. Ne Allah ne kitap. Ama adam makina muhendisi. hemde yuksek okumus :)

ve yanina herseyi kendi kafasina gore duzenlemis bir koy imami yerlestirin. diyelim ki kor cahil.

imamin her dedigine evet demek zorunda kalmayacak mi ? cunku konusulan konu hakkinda bilgiye sahip degil ki.

inanmak istiyorsa verileni almayacak mi ? :)

Akp insanlarin cahilligini kullanarak boyle sig bir toplum olusturdu iste. ah Evren ah bu hayvanlari sen yarattin

necroshine

canının istediğini yazarak burada müritlere hakaret edemessin.ister senle aynı fikirde olsun ister karşıt olsun kimse bu hakkı vermiyor sana.burada yazı yazarken 9 düşün 19 tart

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

jayde bunu yazdı:

necroshine

canının istediğini yazarak burada müritlere hakaret edemessin.ister senle aynı fikirde olsun ister karşıt olsun kimse bu hakkı vermiyor sana.burada yazı yazarken 9 düşün 19 tart

Aptalligi uzerine alana ve aptalligi kabullenene saldiririm. Ben muridlere degil salaklara saldirdim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

@necroshine

Hayvan'ın imzasına yazmış oldugu gibi "Işık ışıktır görene, ışıktan köre ne?" yani boşuna uğraşıyorsun bırak yazadursun:) ama tabi insan bir süre sonra sinirleniyor yani anlat anlat yok boş..yani katılıyoruz dediklerine ama amaç şuda olabilir bizleri bıktırıp insanların bakıp nasıl susturdum ehehehe amacındada olabilir?? yani düşün başka bir konuda kıçından uydurmuş oldugu bir iddiayı dünden beri kanıtlayacak tabi öle bir şey olmadıgından bulamıyor ama uydurmuş oldugunuda kabul etmiyor ben yine haklıyım siz araştırın ben niye araştırayım?? der gibi...

bence tayyip amcaları ceplerine atıyordur bir şeyler.

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

olivetti bunu yazdı:

@necroshine

Hayvan'ın imzasına yazmış oldugu gibi "Işık ışıktır görene, ışıktan köre ne?" yani boşuna uğraşıyorsun bırak yazadursun:) ama tabi insan bir süre sonra sinirleniyor yani anlat anlat yok boş..yani katılıyoruz dediklerine ama amaç şuda olabilir bizleri bıktırıp insanların bakıp nasıl susturdum ehehehe amacındada olabilir?? yani düşün başka bir konuda kıçından uydurmuş oldugu bir iddiayı dünden beri kanıtlayacak tabi öle bir şey olmadıgından bulamıyor ama uydurmuş oldugunuda kabul etmiyor ben yine haklıyım siz araştırın ben niye araştırayım?? der gibi...

bence tayyip amcaları ceplerine atıyordur bir şeyler.

Oli ilk defa bir fikrimi onayladığın için hayretteyim :\ Gerçi bana karşı kullandın onu da ama olsun :D

Bende boşuma uğraştığımı düşünüyorum. Bir süre sonra bende sinirleniyorum. Ama hakaret etmiyorum. Aksine saygı duyuyorum. Bana göre bu erdemliktir. Size göre ne bilmem :\

Kıçından uydurmuş diyorsun ve yineliyorum ben bazıları gibi hükümeti kıçından uydurdukları şeylerle eleştirmem. Duyduğum birşeyi sizlerle paylaştım. Kesinlikle sıkmadım.

Yalakalık konusuna gelince bu forumda yalakalık yapan bir insan en son akp'yi savunur. Defalarca belirttim. Neden diyorsan orasını da sen düşün hacım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hasanist
    hasanist's avatar
    Erkek

sanki tek kanal begenmegen seyretmesin

KURALSIZ USTA
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seref45
    seref45's avatar
    Erkek

olacak işmi bu ? İLAHİ TRT FM pardon TRT :)

Toplam Hit: 19136 Toplam Mesaj: 120