TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah
-
Televizyonu açıp karşısına geçenlere acıyorum. Hangi kanal olursa olsun...
-
Maşallah maşallah nur inmiş TRTye
-
Zoruna gidenin, borusuna gitsin.
-
bir ikikere cevap yazdım ama göndere basmadan sildim ve en nihayetinde şunu yazmaya karar verdim ben başbakan olmadan bu sorunların çözüleceği yok
-
Palamut bunu yazdı:
-----------------------------
Zoruna gidenin, borusuna gitsin.
-----------------------------hoşta sana ne ola??? çok mu hoşuna gidiyor dindar görünüp insanların beynini yıkayan tiplerin resmi kanalda görev alması??? la ayrıca akplilerin hayvan nikleri almalarıda ayrı bir olay "palamut" nike bak heheheyyttt
-
ah ulan ah
-
HaYVaN bunu yazdı:
Kalkıp Uğur dallamasını koyacak değiller ya :)
Okulda sanki fuhuş yapılıyormuşçasına namaz kılan çocukları haber yapıyor şerefsiz.
Sınıfta alkol alan çocuklar hiç gündeme gelmiyor zaten :)
...
Ek olarak kadro bu kadar kısıtlı değil sanırım. Söz konusu adamlardan bir kaçı farklı kanallarda da görev yapmıştı dikkatimi çekti.
----------------------------- -
xzxz bunu yazdı:
@1903 - senin Türk kültür ve örfünden anladığın amerikan uşağı fetonun borazanı olmaksa evet en makul kanal samanyoludur , ayrıca 30 yıldır Türküm ve soyumda böyle olmakta ise bile Türk kültüründe mezardan çıkan eşek kafalı insanlar ya da öte yandan hortlayıp gelen kafası sargılı dervişler diye bir mevzuya rastlamadım. Nerden öğrendiysen kandırmışlar seni ...
benim türk kültürümden anladığım seni hiçmi hiç ilgilendirmez.dikkat edersen mesajımda, ''benim için'' ibaresini kullandım.bu ''benim için'' in anlamını bilmiyorsan git ne kadar tahsil aldıysan, bir o kadar daha al.çünkü belli ki yetmemiş aldığın tahsil.kısacası, ''benim için'' ibaresiyle yazdığım konu benim görüşümü belirtir.genel olarak söylediğim gibi olacaktır diye bir kaide yok.görüş bana ait olduğu için de seni hiç mi hiç ilgilendirmez.
-
valla bana göre normal bişey bu
%47 oy alan her parti, her iktidar varolan gücünü pekiştirebilmek için yapabileceği şeylere örnektir bu
başka bir partide gelse kendi görüşleri doğrultusunda aynı şekilde hareket edecektir
eğer benim gibi sizde bu durumdan rahatsızsanız sandıkta gereken cevabı vermeliyiz
malesef laf üretmekle bişey ilerlemiyor
akp iktidarı gibi bizde mücadele etmeli, halkı bilinçlendirmeliyiz
ancak ortada -benim özellikle düşüncelerimi net şekilde ortaya koyan- parti yok.
o zamana kadar en kötü chp'den fark yaratacak hamleler beklicez.
belki sarıgül fark yaratabilir.
zaman gösterecek herşeyi.
çalışmalıyız arkadaşlar çok çalışmalıyız
kendimiz için
vatan için...
-
1903 bunu yazdı:
stv, zaman, kanal7 gibi kanallar Türk kültür ve ahlakına en uygun yayın yapan medya kuruluşlarıdır.bu kuruluşların kadrolarında bulunan insanların trt'ye transfer olması da, bu açıdan benim için normaldir ve isabetli bir karardır.
-----------------------------zaten senin gibi, rumuzunu; seviyesiz ve gereksiz, cahil ve maganda insanların aşırı prim verdiği(neden acaba?) futbolun bir takımı olan beşiktaş'ın 1903 yılında kurulmasının sanki çok büyük bir olaymış gibi, ''ölümüne beşiktaşlıyız ulan'' veya ''beşiktaş merkez seksi herkez'' veya veya ''beşiktaş için çocuğumu keserim, pascal'ın disco'ya götürmesi için de...'' tarzında son derece geresiz, apaçi, boş beleş, tırt, kıro, başarısız gibi bilimum sıradan ve olumsuz sıfatın yakıştırılabileceği bu alıntıların anlattığı ve yarattığı boktan bir zihniyet çerçevesi ile oluşturabilecek bir insan olman da bahsettiğin konudaki normallik kadar normlara uygundur. benim yaptığım betimlemelerim de yine bahsettiğin konudaki isabet oranı kadar isabet yüzdesine sahip betimlemelerdir.
tabi ''benim için''(!)