folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah

TRT'nin Yeni Kadrosuna Bakın Maşallah

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Televizyonu açıp karşısına geçenlere acıyorum. Hangi kanal olursa olsun...

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    n2n2
    n2n2's avatar
    Erkek

Maşallah maşallah nur inmiş TRTye

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palamut
    Palamut's avatar
    Erkek

Zoruna gidenin, borusuna gitsin.

Banla beni...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bir ikikere cevap yazdım ama göndere basmadan sildim ve en nihayetinde şunu yazmaya karar verdim ben başbakan olmadan bu sorunların çözüleceği yok

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

Palamut bunu yazdı:
    -----------------------------

Zoruna gidenin, borusuna gitsin.

hoşta sana ne ola??? çok mu hoşuna gidiyor dindar görünüp insanların beynini yıkayan tiplerin resmi kanalda görev alması??? la ayrıca akplilerin hayvan nikleri almalarıda ayrı bir olay "palamut" nike bak heheheyyttt

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

ah ulan ah

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

Kalkıp Uğur dallamasını koyacak değiller ya :)

Okulda sanki fuhuş yapılıyormuşçasına namaz kılan çocukları haber yapıyor şerefsiz.

Sınıfta alkol alan çocuklar hiç gündeme gelmiyor zaten :)

...

Ek olarak kadro bu kadar kısıtlı değil sanırım. Söz konusu adamlardan bir kaçı farklı kanallarda da görev yapmıştı dikkatimi çekti.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

xzxz bunu yazdı:

@1903  - senin Türk kültür ve örfünden anladığın amerikan uşağı fetonun borazanı olmaksa evet en makul kanal samanyoludur , ayrıca 30 yıldır Türküm ve soyumda böyle olmakta ise bile Türk kültüründe mezardan çıkan eşek kafalı insanlar ya da öte yandan hortlayıp gelen kafası sargılı dervişler diye bir mevzuya rastlamadım. Nerden öğrendiysen kandırmışlar seni ...

benim türk kültürümden anladığım seni hiçmi hiç ilgilendirmez.dikkat edersen mesajımda, ''benim için'' ibaresini kullandım.bu ''benim için'' in anlamını bilmiyorsan git ne kadar tahsil aldıysan, bir o kadar daha al.çünkü belli ki yetmemiş aldığın tahsil.

kısacası, ''benim için'' ibaresiyle yazdığım konu benim görüşümü belirtir.genel olarak söylediğim gibi olacaktır diye bir kaide yok.görüş bana ait olduğu için de seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

valla bana göre normal bişey bu

%47 oy alan her parti, her iktidar varolan gücünü pekiştirebilmek için yapabileceği şeylere örnektir bu

başka bir partide gelse kendi görüşleri doğrultusunda aynı şekilde hareket edecektir

eğer benim gibi sizde bu durumdan rahatsızsanız sandıkta gereken cevabı vermeliyiz

malesef laf üretmekle bişey ilerlemiyor

akp iktidarı gibi bizde mücadele etmeli, halkı bilinçlendirmeliyiz

ancak ortada -benim özellikle düşüncelerimi net şekilde ortaya koyan- parti yok.

o zamana kadar en kötü chp'den fark yaratacak hamleler beklicez.

belki sarıgül fark yaratabilir.

zaman gösterecek herşeyi.

çalışmalıyız arkadaşlar çok çalışmalıyız

kendimiz için

vatan için...

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek

1903 bunu yazdı:

stv, zaman, kanal7 gibi kanallar Türk kültür ve ahlakına en uygun yayın yapan medya kuruluşlarıdır.bu kuruluşların kadrolarında bulunan insanların trt'ye transfer olması da, bu açıdan benim için normaldir ve isabetli bir karardır.

zaten senin gibi, rumuzunu; seviyesiz ve gereksiz, cahil ve maganda insanların aşırı prim verdiği(neden acaba?) futbolun bir takımı olan beşiktaş'ın 1903 yılında kurulmasının sanki çok büyük bir olaymış gibi, ''ölümüne beşiktaşlıyız ulan'' veya ''beşiktaş merkez seksi herkez'' veya veya ''beşiktaş için çocuğumu keserim, pascal'ın disco'ya götürmesi için de...'' tarzında son derece geresiz, apaçi, boş beleş, tırt, kıro, başarısız gibi bilimum sıradan ve olumsuz sıfatın yakıştırılabileceği bu alıntıların anlattığı ve yarattığı boktan bir zihniyet çerçevesi ile oluşturabilecek bir insan olman da bahsettiğin konudaki normallik kadar normlara uygundur. benim yaptığım betimlemelerim de yine bahsettiğin konudaki isabet oranı kadar isabet yüzdesine sahip betimlemelerdir.

tabi ''benim için''(!)

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
Toplam Hit: 19124 Toplam Mesaj: 120