Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler
-
bu senede kazık yememen için hacı parasını verenleri bastırt :) 90 kişi olsun yeter gerisini siktir et kafanı yormaaa
-
pazartesi günü Allahın izni ve inayetiyle rabbimin bana vermiş olduğu el ve ayakları kullanrak büyük bir huşu ve huzur içerisinde ptt ye gidip 2 tişörtümün parasını yatıracamı and içerim :D
ölmessem
-
Cumartesi yani yarin bir gidip bakayim ptt ye ben. Olmadi pazartesi yollarim, ama kesinlikle yollayacagim yanii.
-
ula heyet nerdesin parayı yatırmayı unutma sen yatır parayı ben sana bi ara öderim :)
cebitte tshirtsiz katılmak istemiom
heyet benim yerime alacakta ben askerde olduum için
-
o bi araları bilirim ben :D
-
Son gün pazartesi değil pazar olsa şimdiye hepsi ödenmiş olurdu kanımca :\ Kahretsin, yapımızda var mümkün olan son güne bırakmak.
-
HeYeT bunu yazdı:
-----------------------------o bi araları bilirim ben :D
-----------------------------nedemek istion heyet sen şimdi bana güven miyonmu
nese sen parayı yatır bak yatırmazsan ikimizede yok
-
İşini son güne burakma demişler bi aksilik çıkıyor mutlaka..
-
Ayıp ettin Güçlü abi,olur mu öyle şey?Bugün sabah 9'da kalktım(çünkü 3 gündür sadece 4'er saatlik uykularla ayaktaydım.)
Kahvaltı falan derse oturdum(öğlen 2'de ders 3buçukta sınavım vardı.).Sonra bu dersin ödevi olduğunu hatırladım.Sınava bir göz attım.Derse gittim.
Ders 4 buçukta bitti.Dersin verildiği yeri çok iyi tanımyorum.O yüzden yakınlarında ptt var mıydı bilmiyordum.Arasam tam measi çıkışı yetişemem diye düşünüp aramadım.
Pazartesi günü yatıracağım:
Ama şu konuda anlaşalım:Pazartesi gününe dek parayı yatıramadan ölürsem hakkını helal et?
-
bende 2 tane için kayıt yaptırdım :| pazartesi yatırcam ..