Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler
-
yatırdım, mutluyum, huzurluyum. :)
-
pazartesi ödüyorum.
-
bu pazartesi nasipse
-
ben ödedim hatta 2 ytl fazla bile ödemişim tbtnin canı sağolsun :)
-
Rene hoca en kötü ihtimalle elinde kalan t-shirleri de ek olarak bırakırsın bir tarafa alırız zamanla onlarıda...
-
yatırdım parayı mutluyum :) rene hocam arkadaşım pm atmıştı sana.. eğer yatırmayanlar olursa haberimiz olsunda onun için para yatıralım ok ?
-
abi bi problem oldu yatıramadım şahsen ama para hazır ve ölsem de o para pazartesi postaneden yatcak
-
valla ben mutluyum siparişi verdiğim gibi paramı da yatırdım borçlarım olduğu halde onayladım pm de geldi sadece tshirt ı mı bekliyorum
-
Hep imrenmişdim tbt tshirtü olan exca tospasına en sonunda olacak benimde 3 tane siparişi vermişim parasınıda geçmişim onay mesajımda gelmiş ohhh mis gibi.
tek kalan nottaki gibi Rene hocamın beden husunda azıcık genişletmesi o bedeni sonrası mis misss
Tüm ilgilenen bu iş için koşturan herkese şimdiden teşekkürler.
-
Bir tekrar yapalım tam anlamayanlar için:
A) T-shirt alacağım dedim.Parayı henüz yatırmadım, en geç pazartesi yatırmış olacağım.
B) T-shirt alacağım dedim.Parayı henüz yatırmadım, pazartesiye kadar da yatıramayacağım,siparişim iptal edilsin. (Allah belamı versin(!)vs...)
T-shirt için sipariş verip para yatırmayanlar A ve B şıkkından birini seçsin. Bunu yaparken de elini biraz çabuk tutsun:-)