Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler
-
Protesto bunu yazdı:
-----------------------------bende 2 tane için kayıt yaptırdım :| pazartesi yatırcam ..
-----------------------------tro pazartesi beni bul la beraber yatırırz..
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------Seneye o zaman daha organize yapilir.
Tasarimlar hazirlanir, secilir.
Para yatirilir ve ondan sonra basima gecilir.
Belki senin icin biraz daha ugrastirici olacaktir, önce bankayi kontrol edip, ondan sonra adamin siparis ettigi Tshirtdeki verileri kontrol etmen.Ama böyle zararin olma ihtimali yüksek, diger yönlü kardasin.
Yada siparisler verilir, para yatirilir, ondan sonra dikis ve baskiya gecilir.
-----------------------------hocam bu kar amaçlı yapılan bişey deil öle olsa geçen seneki zararın ardından bidaha yapılmazdı. ama tabi dediğin gibi olursa hiç olmazsa zarar edilmez.
-
azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj : Bu Bir Otomatik Mesajdir. Yatirdiginiz TShirt Ucreti hesabimizda Gorunmustur. Dagitim Gelecek Hafta ici Baslayacaktir Forumdan Takip Edebilirsiniz... ödemişim keşke herkes benim gibi olsa bea
-----------------------------birader herkesde ole para pok gibi diil ki anında yatıırsın
-
bana da geldi pm :) yatırmışım iiki sorun yaşamayalım. Gelsin biran önce de hawamı atayim hehe =)
-
bende yatırdım buradanda gerekli bilgileri girdim pm gelmedi, heralde eli kulağındadır :)
-
beyler ödeyen ödemiştir böyle yapmanıza gerek yok herkezin durumu bir değil mesela ben de ödemedim ödesem böyle yapmam bende aileden para almıyorum biriktirmeye calısıyorum sanırım arkadaşlardanda borç alacam böyle yapmanıza gerek yok :S
-
dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------azizsenel55 bunu yazdı:
-----------------------------Mesaj : Bu Bir Otomatik Mesajdir. Yatirdiginiz TShirt Ucreti hesabimizda Gorunmustur. Dagitim Gelecek Hafta ici Baslayacaktir Forumdan Takip Edebilirsiniz... ödemişim keşke herkes benim gibi olsa bea
-----------------------------birader herkesde ole para pok gibi diil ki anında yatıırsın
-----------------------------Hocam zaten yatırmayanlar yatırmayacaksa sölesin diyor.Hemen yatırsınlar demiyor.Kaldı ki 5-6 gün oldu paralar yatırılmaya başlayalı
-
pazartesi yatırcam :|
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------beyler ödeyen ödemiştir böyle yapmanıza gerek yok herkezin durumu bir değil mesela ben de ödemedim ödesem böyle yapmam bende aileden para almıyorum biriktirmeye calısıyorum sanırım arkadaşlardanda borç alacam böyle yapmanıza gerek yok :S
-----------------------------Arkadaşlar olupta vermeyenlere özendirme taktiğiyle verdirmeye çalışıolar ondandır :D
-
yatırmayan olursa ben alırım rene hocam :) ben yatırırm :)