Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler
-
BEYLER BEN ALDIM AMA PARAYI NEREYE YATIRCAĞIMI BİLMİORUM K.BAKMAYIN SÖLEMİŞSİNİZDİR KESİN AMA GÖRMEDİM ŞİMDİDE BULAMADIM RİCA ETSEM BİDAHA NEREYE YATIRCAĞIMIZI HANGİ HESAP NOSUNA YATIRCAĞIMIZI SÖLERMİSİNİZ?
-
http://www.tahribat.com/tshirtalacak.asp buraya giriyorsun ve ödeme tipini seçiyorsun ptt den öde bence :) orda yapman gereken resimli olarak gösteriliyor hocam.
-
eyw çok sağolasn kardeş
-

ptt ye gitçeksin ptt ci teyze diceksin ben bu 19 ytl yi yatırcam diceksin oda sana dicekkki adın soyadın,sonrada hangi hesaba numarasına yatırcan diye sorcak 5492759 bu hesap numarasına yatırcam dicaksin bu numarayı ptt ci teyze bilgisayarına yazınca güçlühan kuzyaka çıkıyo zaten sonra notun varmı diye soruncada sihirli kelimeyi söylüceksin yani ,,,,,, seksendokuz
-
seksendokuz bunu yazdı:
-----------------------------eyw çok sağolasn kardeş
-----------------------------
Ayıp ediyon beni kaybediyon :) -
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------
ptt ye gitçeksin ptt ci teyze diceksin ben bu 19 ytl yi yatırcam diceksin oda sana dicekkki adın soyadın,sonrada hangi hesaba numarasına yatırcan diye sorcak 5492759 bu hesap numarasına yatırcam dicaksin bu numarayı ptt ci teyze bilgisayarına yazınca güçlühan kuzyaka çıkıyo zaten sonra notun varmı diye soruncada sihirli kelimeyi söylüceksin yani ,,,,,, seksendokuz
-----------------------------Ben yatırdığımda HolyOne Tshirty ücreti yazıyordu onu yazdım :|
-
almayan varsa ben onun yerine parayı ödeyip t-shirt'üne el koyabilirim:P
ve hatta almaktan vazgeçen mürid varsa bana ulaşsın ben alırımmm=)
-
Parası yatırıLmayan veya iptaL eden varsa ben aLabiLirm 1 adet :)
-
Tshirt alamayacak arkadaşlar olursa kesin alırım Rene.. geç kaldık bizde kayıtta malesef..
Sanırım bi kaç arkadaş olacaktır muhakkak ödeyemeyecek yada bi aksilik olacak bunlar alışıla gelmiş şeyler tabiki o zamanda benim gibi sonradan almak isteyen arkadaşlarla bu açığımızı bi nebzede olsa kapatmaya çalışacağız,çünkü yorunları inceledimde kayıt yaptırmayıpta isteyen çok ;)
-
renem zaten pm den kackez yazdim sana.... tsort icin fransa ya imkansiz demistin..... olursa kargosu sunu bunu herseyi bana ait olmak sartiyla yine talibim yine talibim tisorte=)