folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler

Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

BEYLER BEN ALDIM AMA PARAYI NEREYE YATIRCAĞIMI BİLMİORUM K.BAKMAYIN SÖLEMİŞSİNİZDİR KESİN AMA GÖRMEDİM ŞİMDİDE BULAMADIM RİCA ETSEM BİDAHA NEREYE YATIRCAĞIMIZI HANGİ HESAP NOSUNA YATIRCAĞIMIZI SÖLERMİSİNİZ?

Hoop.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/tshirtalacak.asp buraya giriyorsun ve ödeme tipini seçiyorsun ptt den öde bence :) orda yapman gereken resimli olarak gösteriliyor hocam.

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

eyw çok sağolasn kardeş

Hoop.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

ptt ye gitçeksin ptt ci teyze diceksin ben bu 19 ytl yi yatırcam diceksin oda sana dicekkki adın soyadın,sonrada hangi hesaba numarasına yatırcan diye sorcak 5492759 bu hesap numarasına yatırcam dicaksin bu numarayı ptt ci teyze bilgisayarına yazınca güçlühan kuzyaka çıkıyo zaten sonra notun varmı diye soruncada sihirli kelimeyi söylüceksin yani ,,,,,, seksendokuz

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

seksendokuz bunu yazdı:
    -----------------------------

eyw çok sağolasn kardeş

Ayıp ediyon beni kaybediyon :)

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nespace
    Nespace's avatar
    Erkek

fastottoman bunu yazdı:

ptt ye gitçeksin ptt ci teyze diceksin ben bu 19 ytl yi yatırcam diceksin oda sana dicekkki adın soyadın,sonrada hangi hesaba numarasına yatırcan diye sorcak 5492759 bu hesap numarasına yatırcam dicaksin bu numarayı ptt ci teyze bilgisayarına yazınca güçlühan kuzyaka çıkıyo zaten sonra notun varmı diye soruncada sihirli kelimeyi söylüceksin yani ,,,,,, seksendokuz

Ben yatırdığımda HolyOne Tshirty ücreti yazıyordu onu yazdım :|

Soru:Şu şu adam forumda Nazizm/Faşizm/Satanizm/... propagandası yapıyor banlayalım manyakmıdır nedir? Cevap:Aklı başında adamın burda işi ne zaten, bütün forumu mu silek yani?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anduril_9
    anduril_9's avatar
    Erkek

almayan varsa ben onun yerine parayı ödeyip t-shirt'üne el koyabilirim:P

ve hatta almaktan vazgeçen mürid varsa bana ulaşsın ben alırımmm=)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Parası yatırıLmayan veya iptaL eden varsa ben aLabiLirm 1 adet :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TxT
    TxT's avatar
    Erkek

Tshirt alamayacak arkadaşlar olursa kesin alırım Rene.. geç kaldık bizde kayıtta malesef..

Sanırım bi kaç arkadaş olacaktır muhakkak ödeyemeyecek yada bi aksilik olacak bunlar alışıla gelmiş şeyler tabiki o zamanda benim gibi sonradan almak isteyen arkadaşlarla bu açığımızı bi nebzede olsa kapatmaya çalışacağız,çünkü yorunları inceledimde kayıt yaptırmayıpta isteyen çok ;)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ummeti_bela
    ummeti_bela's avatar
    Erkek

renem zaten pm den kackez yazdim sana.... tsort icin fransa ya imkansiz demistin..... olursa  kargosu sunu bunu herseyi bana ait olmak sartiyla yine talibim yine talibim tisorte=)

yok biSi
Toplam Hit: 47865 Toplam Mesaj: 170