Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler
-
Rene hocam ikinci partiyi bekliorz :D Bizim arkadaş da alacakta geç kaldı malesef
-
Para hazırda uyuz müdür cuma izin vermediki çıkıp yatırıyım pazartesi para hesabında rene şimdi bu yazdıklarını okuyunca kendimi suçlu gibi hissettim valla
-
bende hollandadayim diye alamiyorum :P
cebit sonunda veya mallari ulastirdiktan sonra elinde M maat kalirsa
burdan para havale edip almayi dusnuyorum :F
-
hocam almayanlar olursa yani elinde kalırsa sonradan alabilirmiyiz ben şu anda onu giymek için kendimi hazır hıssetmıyorumda o yüzden yani
-
CodeMaster bunu yazdı:
-----------------------------sanırım herkes bnm gibi son gune bıraktı.. ptesi ben oduyorum inş..
-----------------------------Kanka Biz Türküz ...
-
rene hocam henüz parayı yatırmayanlardan biride benim ama pzt öğlen yatırıcam hocam.. odanın her yanına post it yapıştırdım "tahri 20 pzt - tahri 2o pazt" diye :) o 137 içinden 1 i kesin yatıracak yani öyle söliim :=)
-
ben kktc olayi karisikligi dolayisi ile alamadim... no problem artik seneye (her sene oyle diyorum,yiz yil olucak daha 1 tshirt almadim :D).. ama bi ara formu doldurmaya baslamistim, kktc bulamayinca kaydet falan demedim... umarim bi sakatlik yoktur... nicklerin listesi varsa, ve benim nickimde ordaysa sorun deil silmeyin lutfen ben pazartesi is bankasindan kktc fiyatini yatirir adresimide pm ile falan yollarim... eger delta boy tshirt kalirsa ayni uygulamayi yapabiliriz... ve ayrica hicbiride olmazsa. yine herzamanki gibi sunu diyorum. bisey deil seneye alirim artik :)
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------ben kktc olayi karisikligi dolayisi ile alamadim... no problem artik seneye (her sene oyle diyorum,yiz yil olucak daha 1 tshirt almadim :D).. ama bi ara formu doldurmaya baslamistim, kktc bulamayinca kaydet falan demedim... umarim bi sakatlik yoktur... nicklerin listesi varsa, ve benim nickimde ordaysa sorun deil silmeyin lutfen ben pazartesi is bankasindan kktc fiyatini yatirir adresimide pm ile falan yollarim... eger delta boy tshirt kalirsa ayni uygulamayi yapabiliriz... ve ayrica hicbiride olmazsa. yine herzamanki gibi sunu diyorum. bisey deil seneye alirim artik :)
-----------------------------
bende KKTC ye ulaştırılamaz diye alamıyordum neredeyse...bir arkadaşının adresini falan verseydin keşke...ben öyle yaptım, tshirt ücretinide ödedim, şimdi tshirtimi bekliyorum :) -
RevengeX bunu yazdı:
-----------------------------Rene hocam ben geç kaLmıştım t-shirt için eğer eLinizde kaLan veya parayı yatırmayan arkLar oLursa 1 tane aLabiLirim =)
-----------------------------bende bende ödemeyen varsa ben alam :D
-
rene hoca tam hasat zamanı vakit bulamadım pazartesi yatıracam, zaten nete çok nadir bağlanabiliyorum kusura bakma.