folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler

Tshirt - 2008 | Kayıt Yaptırıp Ücretini Ödemeyenler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

Rene hocam ikinci partiyi bekliorz :D Bizim arkadaş da alacakta geç kaldı malesef

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Para hazırda uyuz müdür cuma izin vermediki çıkıp yatırıyım pazartesi para hesabında rene şimdi bu yazdıklarını okuyunca kendimi suçlu gibi hissettim valla

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaRaMaZ
    YaRaMaZ's avatar
    Erkek

bende hollandadayim diye alamiyorum :P

cebit sonunda veya mallari ulastirdiktan sonra elinde M maat kalirsa

burdan para havale edip almayi dusnuyorum :F

the one and only yaramaz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

hocam almayanlar  olursa  yani  elinde  kalırsa sonradan alabilirmiyiz ben şu anda  onu giymek için kendimi hazır  hıssetmıyorumda  o yüzden yani

kontra bisiklet
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HiGHVoLTaGe
    HiGHVoLTaGe's avatar
    Erkek

CodeMaster bunu yazdı:
    -----------------------------

sanırım herkes bnm gibi son gune bıraktı.. ptesi ben oduyorum inş..

Kanka Biz Türküz ...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

rene hocam henüz parayı yatırmayanlardan biride benim ama pzt öğlen yatırıcam hocam.. odanın her yanına post it yapıştırdım "tahri 20 pzt - tahri 2o pazt" diye :)  o 137 içinden 1 i kesin yatıracak yani öyle söliim :=)

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

ben kktc olayi karisikligi dolayisi ile alamadim... no problem artik seneye (her sene oyle diyorum,yiz yil olucak daha 1 tshirt almadim :D).. ama bi ara formu doldurmaya baslamistim, kktc bulamayinca kaydet falan demedim... umarim bi sakatlik yoktur... nicklerin listesi varsa, ve benim nickimde ordaysa sorun deil silmeyin lutfen ben pazartesi is bankasindan kktc fiyatini yatirir adresimide pm ile falan yollarim... eger delta boy tshirt kalirsa ayni uygulamayi yapabiliriz... ve ayrica hicbiride olmazsa. yine herzamanki gibi sunu diyorum. bisey deil seneye alirim artik :)

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Scarlett
    Scarlett's avatar
    Dişi

lemar bunu yazdı:

ben kktc olayi karisikligi dolayisi ile alamadim... no problem artik seneye (her sene oyle diyorum,yiz yil olucak daha 1 tshirt almadim :D).. ama bi ara formu doldurmaya baslamistim, kktc bulamayinca kaydet falan demedim... umarim bi sakatlik yoktur... nicklerin listesi varsa, ve benim nickimde ordaysa sorun deil silmeyin lutfen ben pazartesi is bankasindan kktc fiyatini yatirir adresimide pm ile falan yollarim... eger delta boy tshirt kalirsa ayni uygulamayi yapabiliriz... ve ayrica hicbiride olmazsa. yine herzamanki gibi sunu diyorum. bisey deil seneye alirim artik :)

bende KKTC ye ulaştırılamaz diye alamıyordum neredeyse...bir arkadaşının adresini falan verseydin keşke...ben öyle yaptım, tshirt ücretinide ödedim, şimdi tshirtimi bekliyorum :)

Benim trajedim şu birkaç satırda: Sevebileceklerim dilsiz, dilimi konuşanlarla konuşacak lakırdım yok...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek

RevengeX bunu yazdı:

Rene hocam ben geç kaLmıştım t-shirt için eğer eLinizde kaLan veya parayı yatırmayan arkLar oLursa 1 tane aLabiLirim =)

bende bende ödemeyen varsa ben alam :D

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    habib_mx_tr
    habib_mx_tr's avatar
    Erkek

rene hoca tam hasat zamanı vakit bulamadım pazartesi yatıracam, zaten nete çok nadir bağlanabiliyorum kusura bakma.

!!!
Toplam Hit: 47848 Toplam Mesaj: 170