Ttnet Gene Zam Yapmış
-
turknet
-
Hacılar Türkiyede 20 mbps kotasız ne kadar?
-
u235 bunu yazdı
Hacılar Türkiyede 20 mbps kotasız ne kadar?
Superonline 24mbps fiber 55 lira oduyorum
-
2 sene ttnet kullandıktan sonra haziran ayında dopinge geçtim 16 mbit sınırsız yalın doping kullanıyorum daha 64 lira fiyat geldiğini görmedim sabit her ay 62.99 geliyor idm ile dosya çekerken 1.6, 1.7 mb arası hız görüyorum
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıendenius bunu yazdıcan498 bunu yazdı
2 yıl işi hikaye kaldı
yeni tüketici yasası geçti maksimum 12 ay taahhüt geçerli- 12 aydan uzun olan taahhütler geçersiz kalıyor
12 ayı doldurduktan sonra ver dilekçeni kapamak zorundalar kapamazlarsa herhangi bir hak idda edemezler
Bu kesin bilgi mi hocam ?
valla geçen haberlerde anlatıyordu adamın birisi
taahhüt 2 sene 1 seneyi doldurdun verin dilekçeyi , kapatmazlarsa kullandığından bir hak iddia edemez, herhangi bir fatura çıkartamazlar.eğer çıkartır yada hak iddia etmeye kalkarlarsa tüketici hakem heyetine baş vurun diyordu. sanırım tüketici bilmemne derneğimi ne varmış oradan yetkiliydi yada onun gibi birşey
ayrıca 1 seneyi doldurduktan sonra cayma bedeli yada herhangi bir ek masraf talep edemiyorlarmış
bakıyorum sağlayıcılara hepside 24 aylık taahhütle iş yapıyor hala aklım almıyor ama genede sağlam bir kaynak bulmak gerekecek
-
Hayaller Fiber Gerçekler Ttnet.......
-
ttnet fiber 24 mbps 75 gb akk aylık 39,90 tl ödüyorum hızıda tam olarak alabiliyorum 2,8 mb ile download yapıyor..
blackace tarafından 09/Ara/14 17:56 tarihinde düzenlenmiştir -
ttnet ana merkeze git büyük olanlardan birine
iptal servisinden sıra al(hat sahibi yanında olsun)
ben şu 49 tl olan iptal etmek isteyenlere sunduğunuz pakketten almak istiyorm de +telefonu ttnet alo5 e geçir .
tam emin değilim ama 2 yıl tahütllü tam isabet kampanyası olması lazım.
https://www.ttnet.com.tr/bireysel/destek/internet/SozlesmeVeTaahhutnameler/tam_isabet_kampanyasi.pdf

sınırsız internet + aylık telefon faturalarım.
-
6 yıldır süperonline fiber kullanıyorum. ttnet bağlantılı bi yere gidince tansiyonum düşüyor amk. süperonline varsa süperonline e geçin.
-
NoToLeRaNcE bunu yazdıendenius bunu yazdıcan498 bunu yazdı
2 yıl işi hikaye kaldı
yeni tüketici yasası geçti maksimum 12 ay taahhüt geçerli- 12 aydan uzun olan taahhütler geçersiz kalıyor
12 ayı doldurduktan sonra ver dilekçeni kapamak zorundalar kapamazlarsa herhangi bir hak idda edemezler
Bu kesin bilgi mi hocam ?
eet kesin bilgi.tüketici hakları değişit.taaüt işleri baya zorlaştı.tüketicinin yanındalar bu sefer