Ttnet Gene Zam Yapmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

niye sızlanıyorsunuz ki

hükümet özelleştirirse olacağı o

daha bunlar yine iyi günleriniz...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    FOXXLY bunu yazdı

6 yıldır süperonline fiber kullanıyorum. ttnet bağlantılı bi yere gidince tansiyonum düşüyor amk. süperonline varsa süperonline e geçin.

pingtest.net almanya / frankfurt ping değerlerin kaç ?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

superonline kullanıyorum memnunum. 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EdepsizPenguen
    EdepsizPenguen's avatar
    Erkek

superonline da çalışıyorum hizmet kalitesi çok çok iyidir, çalışan olarak içerde işlerin nasıl döndüğünü iyi biliyorum, tek olay super onlineda tahattdütün bitene kadar kesinlikle çıkmıcaksın superonlinedan, çıkarsan 700tl ye yakın ceza yersiniz bilesiniz..

Yüksek Fizik Mühendisi - Optik Sistem Mühendisi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek

Ben superonline kullanıyorum 8 mb digiturkle beraber 59 tl  digiturk müşteri hizmetleri çok sığır, birkeresinde lüfür ettim kapattım sonra super onlineı aradım dedim sizinle beraber digiturku kullanmak istiyorum ama adamlar benimle alırsan ekime almassam skme tarzı konusuyor bilgi vermyolar hep ben soruyorum  sacma sapan minik ve sestonalrıyla cevap veriyolar felan dedim tamam gözüm 1 dakka bekle dedi digitrukden biri aradı  sanmıyorum ama kendısının dedigine gore biraz rutbelı dedi sizinle konusan o  hanım hakkında bilmemne yapıcaz yürütücez felan fesman.

Sıkıntın cıkmıyacaksa hayat böyle çok güzel ama digiturk le sıkıntın olmasın yeterki yoksa hayattan sogutuyolar.

Superonline a gelince acayip ilgileniyorlar çok kibarlr çok istekliler ama Ttnette ogleydi bana karşıda superonlıne nebileyim daha bir istekli daha bir iyi gibi, ama ping birazcık daha yüksek söyliyim, gerçi bunun sebebinin evin 40 yıllık omasına bağlıyorum ama olsun :D

Superonline pişmanlık vermez, helebirde fiyat ve hizmet olarak baktınmı epey iyi, tek sıkıntı aylık 3 tl modem kitliyolar ve modem senin olmuyor.

Ama bağlantını söktürürken superonlıne da sıkıntı cıkarıyomus dıyolar

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı

Ben superonline kullanıyorum 8 mb digiturkle beraber 59 tl  digiturk müşteri hizmetleri çok sığır, birkeresinde lüfür ettim kapattım sonra super onlineı aradım dedim sizinle beraber digiturku kullanmak istiyorum ama adamlar benimle alırsan ekime almassam skme tarzı konusuyor bilgi vermyolar hep ben soruyorum  sacma sapan minik ve sestonalrıyla cevap veriyolar felan dedim tamam gözüm 1 dakka bekle dedi digitrukden biri aradı  sanmıyorum ama kendısının dedigine gore biraz rutbelı dedi sizinle konusan o  hanım hakkında bilmemne yapıcaz yürütücez felan fesman.

Sıkıntın cıkmıyacaksa hayat böyle çok güzel ama digiturk le sıkıntın olmasın yeterki yoksa hayattan sogutuyolar.

Superonline a gelince acayip ilgileniyorlar çok kibarlr çok istekliler ama Ttnette ogleydi bana karşıda superonlıne nebileyim daha bir istekli daha bir iyi gibi, ama ping birazcık daha yüksek söyliyim, gerçi bunun sebebinin evin 40 yıllık omasına bağlıyorum ama olsun :D

Superonline pişmanlık vermez, helebirde fiyat ve hizmet olarak baktınmı epey iyi, tek sıkıntı aylık 3 tl modem kitliyolar ve modem senin olmuyor.

Ama bağlantını söktürürken superonlıne da sıkıntı cıkarıyomus dıyolar

Modem bizim olmuyormuymuş hocam emin misin bu konuda :/

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek

Süperonline öğrenci tarifesindeyim. 2. aydayım, 16mbit 12 ay taahhüt ile 59tl + ücretsiz wireless modem veriyorlar (huawei) . Öğrenci kartı ile başvurun ama kampanya sürüyor mu bilmiyorum.

Austen tarafından 09/Ara/14 23:16 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek

Abi superonline eger hattini kazasiz belasiz acabilirse, muhtesem bir hizmet kalitesi goruyorsun, mutlu mesut takiliyorsun.

AMA, oldu da bir ariza cikti, yani isin musteri hizmetlerine falan kaldiysa y*arragi yediginin resmidir. Su kadar soyleyeyim, 28 yasindayim bunlarin destek/hizmet ekipleri kadar 2 eliyle bir s*ki dogrultamayani gormedim daha.

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Erkek
    gkhn bunu yazdı

Abi superonline eger hattini kazasiz belasiz acabilirse, muhtesem bir hizmet kalitesi goruyorsun, mutlu mesut takiliyorsun.

AMA, oldu da bir ariza cikti, yani isin musteri hizmetlerine falan kaldiysa y*arragi yediginin resmidir. Su kadar soyleyeyim, 28 yasindayim bunlarin destek/hizmet ekipleri kadar 2 eliyle bir s*ki dogrultamayani gormedim daha.

Aynısı bana oldu. Senelerdir, neredeyse 10 senedir TTNET kullanıyorum ve 8mbit çıktığından beridir hiç kopma vs. yaşamadan, yavaşlamadan 8'i gördüm. Bu Superonline'ın bağlandığı günü hat problemi yaşandı, ertesi güne ticket açtılar ekip geldi inceledi vs. Sonra ne yaptılarsa bir anda düzeldi adam geldi kapıda diyor ki hattınız bakır 3mbit'e sabitletin yavaşlama, kopma falan olabilir. Adam gittiğinden beridir 16mbit'i köküne kadar kullanabiliyorum ve hiç kopma olmadı. Onun sözüne kalıpta 3mbit'e sabitleseydim hakkım olan hızdan mahrum kalacaktım. Problem TurkTelekom elemanlarında mı yoksa bunlarda mı bilmiyorum. Ama dediğin gibi iş servise kaldı mı çok uğraşıyorsun. 

Austen tarafından 10/Ara/14 09:35 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

24mb 75gb adil kota + modem geçen ay 49.90' a bağlattım ttnetten. oturduğum bina çok eski ama tam performans alıyorum, bi kere kesilmedi daha

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 6515 Toplam Mesaj: 52