Ttnet Gene Zam Yapmış
-
Bu boyle gitmemeli
Akk si var fiyatlar asiri yuksek.dunyada bedavaya hizmet saglamaya calisirken bizde somuruyorlar.
Hizlar cok dusuk.bu fiyatlara hiz en az 30 mbit olmali.
Bu kadar paralar odeniyor verilen hizmet berbat otesi
Bi problem olunca 50 defa kayit atiliyor sonuc yok
Halkimiz walla uyuyan guzel.bi eylem yapmaya bakar bu is
-
Ekerci bunu yazdı
Bu boyle gitmemeli
Akk si var fiyatlar asiri yuksek.dunyada bedavaya hizmet saglamaya calisirken bizde somuruyorlar.
Hizlar cok dusuk.bu fiyatlara hiz en az 30 mbit olmali.
Bu kadar paralar odeniyor verilen hizmet berbat otesi
Bi problem olunca 50 defa kayit atiliyor sonuc yok
Halkimiz walla uyuyan guzel.bi eylem yapmaya bakar bu is
Eylem? Zevk için gözaltına alırlar iyice bok oldu ülke üzülüyorum ya daha Mart Nisan var onu atlatmak gerek
-
DarkFall bunu yazdı
bende fiber kullaniyordum, bir hafta icinde dsmarta gecicem.
dsmart tan 59 tl ye sinirsiz 8mbit + kanallar.
Son 3 ayda kontratim bitti diye 94 tl odedim oclarina. normalde 52 tl idi benimde.
Bana da öyle diyerek başlamışlardı. Sonra baktım ki kanalların hiçbiri hd değil. 42'' televizyonda da hd olmayan yayın bok gibi oluyor. Sonra al takke ver külah, yaklaşık 1,5 senedir 80 lira ödüyorum.
Etmediğim kavga, söylemediğim laf kalmadı. Sürekli olarak bağlantın kesilirse çözüm bulamazsın haberin ola. Hatta diğer konulara da yazmıştım, buraya da yazayım bilgin olsun. Bağlantı kopma problemi ile ilgili onlarca görüşmemin birinde adam bana, "hızınızı 2 MBit'e sabitleyelim, o zaman hiç kopma yaşamazsınız" diye teklifte bulundu.
Nereye gittiğine dikkat et derim. İmzayı attıktan sonra geri dönüş yok.
-
TURKNET TELEFON VE SINIRSIZ 16 MB İNTERNET 60 TL VERİYOR.
SİZCE GEÇMELİ Mİ TURKNETE ???
KULLANAN VAR MI ? -
kaygusuz bunu yazdı
KULLANAN VAR MI ?TTnet üstünden veriyor ttnet ile aynı.
-
Mustafa bunu yazdıkaygusuz bunu yazdı
KULLANAN VAR MI ?TTnet üstünden veriyor ttnet ile aynı.
AMA 60 TL VERİYOR. TELEFONLA BİRLİKTE 90 TL ÖDÜYORUM NERDEYSE HER AY.
LONDRADA SOKAKTA BELEŞ İNTERNET VAR TRENDE OTOBÜSTE HERYERDE
EVLERDE SINIRSIZ NERDEYSE BELEŞE BİZ İNTERNETİ ÇIKAR PARA ÇARK DÖNMESİ İÇİN KULLANIYORUZ ADAMLAR TEKNOLOJİ İÇİN. -
HowL bunu yazdı
Ne olursa olsun Türkiye' de en iyi hizmet TTnet de başka firmalara geçip de pişman olmayın.
Hala davalığız
1. taahhüdümüz olmadığı halde taahhütlü olduğumu iddia ederek kendi istedikleri fiyattan fatura gönderdiler
2. işyeri olmadığım ev olduğum halde işyeri olarak kaydetmişler düzeltme istiyorum işyerinizin vergi nosu diyorlar ulan diyorum burası ev ne vergi nosu kayıt aynı kalıyor.
3. tivibu aboneliğini zorunlu yapmışlar (imza yok, evrak yok, sözlü talimat yok) (:
baktım olmuyor gömdüm davayı, şimdi günde 10 defa arıyorlar açmıyorum.
-
Bulunduğun yerde başka altyapı yoksa ske ske ttnet.
Az önce bilgi almak için aradım. 16 MBit'e kadar 12 ay taahhütlü yalın internet 63 lira.
46 lira adsl ücreti
+
15 lira telefonsuz internet kullanmanın cezası
+
2 lira telsiz ücreti
-
Superonline fiber kullanıyor sulalem rahat :p
-
Uydunete e bakın derim son dönemlerde deli ataklar yapmaya başladılar. Ancak şu modemleri artık değişseler bide upload hızınıda biraz yüksek tutsalar sıkıntı çıkmayacak.