Ttnet Gene Zam Yapmış

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkFall
    DarkFall's avatar
    Erkek

bende fiber kullaniyordum, bir hafta icinde dsmarta gecicem.

dsmart tan 59 tl ye sinirsiz 8mbit + kanallar.

Son 3 ayda kontratim bitti diye 94 tl odedim oclarina. normalde 52 tl idi benimde.

Nerde o eski TBT...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

ulan amınakodumunun esenyurduna bi fiber gelmedi gitti s***cem ya

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Erkek

Soğana çevirdiler memleketi.

Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exchanger
    exchanger's avatar
    Erkek

Bu ayın sonunda doping adsl e geçiş yapacağım bakalım nasıl olacak. Taahhüt falan yok öğrenciye, ve75 gb akk 24 mbt sınırsız paket 49 lira.

"Dünyanın bütün kötülüklerine baş kaldır. Bazen senin iyiliğin başkasının kötülüğüne de olabilir. Kendi iyiliğine de baş kaldır..." Y.Kemal
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Öncelikle söylemeliyim ki hiç Superonline kullanmadım. Yıllar önce uzun süre boyunca TTNET kullanmışlığım var sadece :)

Bulunduğunuz bölgede eğer Türksat altyapısı var ise, size 3. bir seçenek sunmak için yazayım dedim. Yıllardır Türksat abonesiyim, şu an kullandığım tarife 10 Mbit 50 GB kotalı sınırsız (ekosınırsız olarak geçiyor) internet. AKK dolduktan sonra 3 Mbit'e düşüyor.

Servis ve müşteri memnuniyeti bakımından Türksat'tan sağlamını henüz görmedim. Ne TTNET'teki gibi hız dalgalanmaları, ne servis geldi gitti sorunları... Servis geldiğinde genelde aşağıdaki kutudan sizin sorunlarınızı hallederler ama ben bir keresinde eve sokmuş ve bütün Kablo Tv kablolarının uçlarını değiştirtmiştim ve tek kuruş servis ücreti ödememiştim. Servisi tek kuruş para almamasının yanı sıra, aradığınızda akşam 22.00'a kadar sorununuzu halletmeye çalışıyor, eğer olmazsa ertesi günü sabah 9.00'dan itibaren gün içinde mutlaka geliyorlar.

Hatta bir anımı anlatayım. Evde internet ile alakalı bir sorun vardı sanırım, servis talep ettim. Servisi beklerken hastaneye gitmemiz gereken bir durum oldu, kalktık gittik. Merkezden beni arayıp, "servis elemanının geldiğini, evde kimseyi bulamadığını ve beklediğini" belirtti. Ben de hastane ile alakalı bir durum olduğunu ve hemen gelebileceğimi söylemiştim. Eve ulaştığımda servis elemanı arabanın içinde gözlerini dinlendiriyordu :) Adamdan kibarca özür diledim, adamın dediği şey: "Rica ederim efendim, görevimiz." Servis elemanı geldi, sorunu halletti, gitti. Daha sonra müşteri temsilcisi arayıp servis elemanından memnun olup olmadığımı, tavırları ve giyinişi konusunda ayrıntılı memnuniyetimi sorguladı. Zaten Türksat'tan gayet memnundum ama o dakikada dedim ki, işte budur.

Türksat kullanabilmeniz için apartmanınızda Kablo Tv altyapısı olması gerekiyor. Eğer varsa, diğer internet sağlayıcılarda sürünmeyin derim. Türksat'ın internet servisi olan Uydunet'e geçin, rahat edin.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

açık bir şekilde sizi kazıklıyorum diyen telekom ttnet avea türksel vodafone tedaş gibi şirketler arasında çırpınarak  en uygun tarifeyi bulmaya çalışan mağdur insanları görünce çok zoruma gidiyor.

o.çları şirketler

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sensiz_aglamam
    sensiz_aglamam's avatar
    Dişi

Ttnet 2011 yılından bana 49 lira fatura çıkardı. kapanmış üstünden 3 yıl geçmiş . nasıl oluyor bu iş anlamadım ben de 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Şuraya bi çizik atayım da yarın bir gün iptal(!) ettirmeye gideyim internetimi :) Başka deneyen var mı?

...said addicted.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

biraz önce doping müşteri hizmetleri aradı taahhütsüz internet kullanıyorsunuz bir sonraki aydan itibaren 81 lira olacaktır 12 ay taahhüt verirseniz mevcut paketinizi 63 liraya kullanmaya devam edebilirsiniz dedi. askerliğim olduğu için kabul etmedim. mk internet fiyatları düşeceği yerde zamlanıyor 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    HowL bunu yazdı

Ne olursa olsun Türkiye' de en iyi hizmet TTnet de başka firmalara geçip de pişman olmayın.

Kime göre hocam ? Bence de açık ara en iyisi Uydunet. Diğerleri çöp.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
Toplam Hit: 6512 Toplam Mesaj: 52