Tuhaf Semtler
-
karatahta öldürdün hacı:) sakarya ciddi öyle , ankaranın yenimahalle / demetevler / ulus nefret ederim öyle böyle değil , 10 sene oturduğum için sanırım(yenimahallede).
-
ADANA butun semtleri ayri bir olaydir...En unlu semt Sinanpasa...bu semtte cono denilen asiret oturur...asiretin reisi Cono Ahmet'tir...Cono Ahmet yillar once oluyor,cenazesini at arabasiyla mezarliga goturuyorlar binlerce kisi var arkasinda o sekilde...simdi bu sinan pasada sokagin bir ucundan bakarsan diger ucunu gorursun ,kisa ve duz sokaklardir..anca sokagin herhangi birisinden girersen diger ucundan cikamam ihtimalin %99 cikma ihtimalin %1(sadece donunla)....Ayrica gunumuzde asiretler ekmegini tastan cikariyorlar :) aksam saat 8'den sonra Yuregir'i seyhan'a baglayan kopruden onlarca sepetli motorsikletli gorursunuz....sepetlikte 2tane cocuk vardir genelde...bunlar seyhan bolgesine(bizim tarafa) sefere gelirler...hirsizliga :) ...sabah erken saatlere kadar alinlarinin teriyle calarlar ,pardon calisirlar :D...sabah 4-5 gibi motorsikletlerle geri cephelerine donerler....Bu conolarin parmaklari cok uzun ve kalindir onun icin dugunlerde davul-zurnayi bunlar calarlar...asiri derece karadirlar...zaten hindistana dayanir kokleri...cono karilari genelde inonu parkinda fake orospuluk yaparlar...parkta dururlar abazalar duser bunlarin eline...karilar bunlari goturur sinan pasaya :D cuzdan kaliteli kiyafet falan ne varsa alip gonderir don paca :D...bide tek faydali olduklari nokta "Denecilik" meslegidir...deneciligi sadece bunlar yapar...cono mahallesinde kapilarda ilanlar vardir dene cekilir 40ytl ,3seans'i 100ytl :D...denecilik nedir...sinuzit hastalarinin burunlarini cekerler,kamisi burnuna sokuyor butun mukusu cekiyor,o cikan pislikleri gorseniz bu bendenmi cikti dersiniz...kadin bide agziyla cekiyor :D ...2kez cektirdim :D....Yalniz sinanpasa mahallesini haritadan siliyorlar dagitti belediye :D bu adliyede kavga edenler hep conodur iste..adanalinin normal insani hayatta adliyeyle ugrasmaz kendi isini kendi gorur :D
-
İst-Pendik_kaynarca ;
Her türden suçlu vardır. Hırsızlık,gasp,terör,kaçakçılık, uyuşturucu, öldürme, yaralama vb... 2 ay önce alt sokakda birisinin boğazını kestiler. Geçen haftada 2 inşaat işçisini en işlek cadde de vurdular. Bunlar gördüklerim. Sürekli olay vardır. Belkide ist en barbar ve gelişmemiş yeri diyebilirz. 8 yasında bebelerin emanet ve dalga ile gezdiği yerdir. Bir kere tipine kıl giderlerse sittin sene kurtulamazsın, dayağını yersin yada en fazla yaralarlar. Hırsızlık olayını anlatmaya gerek yok onu gündüz ev sahibi evdeyken yapıyorlar. Tineri çekip kollarını kemiğe kadar delen psikoların cirit attığı yerdir. Çok önemli olmadıkça gelmemenizi öneririm...
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
ADANA butun semtleri ayri bir olaydir...En unlu semt Sinanpasa...bu semtte cono denilen asiret oturur...asiretin reisi Cono Ahmet'tir...Cono Ahmet yillar once oluyor,cenazesini at arabasiyla mezarliga goturuyorlar binlerce kisi var arkasinda o sekilde...simdi bu sinan pasada sokagin bir ucundan bakarsan diger ucunu gorursun ,kisa ve duz sokaklardir..anca sokagin herhangi birisinden girersen diger ucundan cikamam ihtimalin %99 cikma ihtimalin %1(sadece donunla)....Ayrica gunumuzde asiretler ekmegini tastan cikariyorlar :) aksam saat 8'den sonra Yuregir'i seyhan'a baglayan kopruden onlarca sepetli motorsikletli gorursunuz....sepetlikte 2tane cocuk vardir genelde...bunlar seyhan bolgesine(bizim tarafa) sefere gelirler...hirsizliga :) ...sabah erken saatlere kadar alinlarinin teriyle calarlar ,pardon calisirlar :D...sabah 4-5 gibi motorsikletlerle geri cephelerine donerler....Bu conolarin parmaklari cok uzun ve kalindir onun icin dugunlerde davul-zurnayi bunlar calarlar...asiri derece karadirlar...zaten hindistana dayanir kokleri...cono karilari genelde inonu parkinda fake orospuluk yaparlar...parkta dururlar abazalar duser bunlarin eline...karilar bunlari goturur sinan pasaya :D cuzdan kaliteli kiyafet falan ne varsa alip gonderir don paca :D...bide tek faydali olduklari nokta "Denecilik" meslegidir...deneciligi sadece bunlar yapar...cono mahallesinde kapilarda ilanlar vardir dene cekilir 40ytl ,3seans'i 100ytl :D...denecilik nedir...sinuzit hastalarinin burunlarini cekerler,kamisi burnuna sokuyor butun mukusu cekiyor,o cikan pislikleri gorseniz bu bendenmi cikti dersiniz...kadin bide agziyla cekiyor :D ...2kez cektirdim :D....Yalniz sinanpasa mahallesini haritadan siliyorlar dagitti belediye :D
varyaaaaaa yıkıldım resmen:D ellerin dert görmeye , hele o mıdık yokmu hahaha -
ComputerWolf bunu yazdı:
ADANA butun semtleri ayri bir olaydir...En unlu semt Sinanpasa...bu semtte cono denilen asiret oturur...asiretin reisi Cono Ahmet'tir...Cono Ahmet yillar once oluyor,cenazesini at arabasiyla mezarliga goturuyorlar binlerce kisi var arkasinda o sekilde...simdi bu sinan pasada sokagin bir ucundan bakarsan diger ucunu gorursun ,kisa ve duz sokaklardir..anca sokagin herhangi birisinden girersen diger ucundan cikamam ihtimalin %99 cikma ihtimalin %1(sadece donunla)....Ayrica gunumuzde asiretler ekmegini tastan cikariyorlar :) aksam saat 8'den sonra Yuregir'i seyhan'a baglayan kopruden onlarca sepetli motorsikletli gorursunuz....sepetlikte 2tane cocuk vardir genelde...bunlar seyhan bolgesine(bizim tarafa) sefere gelirler...hirsizliga :) ...sabah erken saatlere kadar alinlarinin teriyle calarlar ,pardon calisirlar :D...sabah 4-5 gibi motorsikletlerle geri cephelerine donerler....Bu conolarin parmaklari cok uzun ve kalindir onun icin dugunlerde davul-zurnayi bunlar calarlar...asiri derece karadirlar...zaten hindistana dayanir kokleri...cono karilari genelde inonu parkinda fake orospuluk yaparlar...parkta dururlar abazalar duser bunlarin eline...karilar bunlari goturur sinan pasaya :D cuzdan kaliteli kiyafet falan ne varsa alip gonderir don paca :D...bide tek faydali olduklari nokta "Denecilik" meslegidir...deneciligi sadece bunlar yapar...cono mahallesinde kapilarda ilanlar vardir dene cekilir 40ytl ,3seans'i 100ytl :D...denecilik nedir...sinuzit hastalarinin burunlarini cekerler,kamisi burnuna sokuyor butun mukusu cekiyor,o cikan pislikleri gorseniz bu bendenmi cikti dersiniz...kadin bide agziyla cekiyor :D ...2kez cektirdim :D....Yalniz sinanpasa mahallesini haritadan siliyorlar dagitti belediye :D
Conoları bende biliyorum.Tam baş belası olabiliyorlar Adamın biri çiçek almış cono kadının birinden,kadının kocasıda köşe de bekliyormuş.Adamı kovalamaya başlamış sıkıştırmış bir köşede . Nasıl çiçek aldın lan felan demiş.Adam garip sesi çıkmamış cono ne kadar para varsa almış adamdan:D.Conolarla ne ticaret olur ne de yardımlaşma a.q. elini versen kolunu alır onlar adamın :D -
tepebaşı, çamlıca, batıken, süper, vişnelik,kızıltoprak :Dallahtna öyle kötü semtleri yok şehrimin.
-
zumsuk bunu yazdı:
tepebaşı, çamlıca, batıken, süper, vişnelik,kızıltoprak :Dallahtna öyle kötü semtleri yok şehrimin.
Zengin zemtleri daha ne olsun.Hizmette iyi muamele de :D -
Deca hocam,sakarya,özellikle AKYAZI bambaşka :D yenimahalleyi az çok biliyorum da,bi polis abimiz Çin Çin'e yaptıkları bi şafak baskınını anlattı,aktarıyorum..
Polis Abim:Girdik evin birine,adam çok geç açtı kapıyı,dışarı çıktı,Üstü başı eski püskü,adamı bi süziyim dedim tepeden tırnağa,üstte yırtık gömlek altında eski bi kot,ayakkabılara bakarken gözlerim kamaştı,adamda nike air var yepyeni,dedim nerden aldın lan bunu..
Çin Çin Sakini:Abü çalışıyorss alıyoruss,paramıs var bizimm
Polis Abim:İçeriyi kontrol ediyoruz arkadaşlarla,çalıntı mal kontrolü,ulan ev dökülüyo,kanepeler falan herşey boktan,örtü var bi tane kaldırdım,Plazma 105 ekran,köşede ev sinema sistemi,hepsi sony,dedim bunları nerden çaldınız lan?
Çin Çin Sakini:Abü biz insan değil miyiz,sinema aşığı bizim hanım,ona aldıydım
Polis Abim:Mavi Ekran :D
Bunun gibi Çinçinden bir kaç hikaye daha anlattı,bu şafak baskınlarında,ankarada o ay içinde ne çalınmışsa mağazalardan,eğer daha satamamışlarsa çinçinde bulurduk diyor : )
-
Akyazi tehlikelidir. Dunyanin ilk sahte madeni para basilan yeriydi galiba. :)
ben de Hendekliyim. Hendek de dunyanin en buyuk morfin baskininin yapildigi yerdir :)
-
zeytinburnu ist.
bnm semtim z.burnu bilen bilir ist. en güzide semtlerinden biridir hiç vukut yoktur desem inanmayın amk:D
z.burnu ap ayrı biyer
misal m.efendi mah.wardır sakin biyerdir fzla kvga filan olmaz ama...
bide tepebağ wardır nerdeyse her bok wardır
hele kürtler deli ediolar adamı ulan mah.yaşıyosunuz tmm da
türkçe konuşun amk bizde anlıyalım itneler
wara warayla mımızakoular
sonuş olarak z.burnu tepebağ güzel biyerdir doğma büyüme oralıyım
inş ölmek de orda kısmet olur