Tuhaf Semtler
-
KGD bunu yazdı:
-----------------------------zeytinburnu ist.
bnm semtim z.burnu bilen bilir ist. en güzide semtlerinden biridir hiç vukut yoktur desem inanmayın amk:D
z.burnu ap ayrı biyer
misal m.efendi mah.wardır sakin biyerdir fzla kvga filan olmaz ama...
bide tepebağ wardır nerdeyse her bok wardır
hele kürtler deli ediolar adamı ulan mah.yaşıyosunuz tmm da
türkçe konuşun amk bizde anlıyalım itneler
wara warayla mımızakoular
sonuş olarak z.burnu tepebağ güzel biyerdir doğma büyüme oralıyım
inş ölmek de orda kısmet olur
-----------------------------
1 ay önce tren istasyonunun orda balicilerle kavga etmiş arkadaş z.burnunda.Olivyum minibüsüne binecekmiş biri önünü kesmiş para istemiş bundan.Arkadaşta -sen şimdi grup halinde dolaşıyorsundur felan demiş.Balici- ben burada yalnız gezerim kimse de bir şey yapamaz demiş.Arkadaş bu lafı duyunca da bir tane kafa geçirmiş.Balici yüzünü tutarak yere yuvarlanmış :D.O O sırada minübüs ışıkların ordan geçiyormuş.Anında atlamış .Yanımıza geldiğinde ayakları titriyordu i*nenin :D -
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------İst-Pendik_kaynarca ;
Her türden suçlu vardır. Hırsızlık,gasp,terör,kaçakçılık, uyuşturucu, öldürme, yaralama vb... 2 ay önce alt sokakda birisinin boğazını kestiler. Geçen haftada 2 inşaat işçisini en işlek cadde de vurdular. Bunlar gördüklerim. Sürekli olay vardır. Belkide ist en barbar ve gelişmemiş yeri diyebilirz. 8 yasında bebelerin emanet ve dalga ile gezdiği yerdir. Bir kere tipine kıl giderlerse sittin sene kurtulamazsın, dayağını yersin yada en fazla yaralarlar. Hırsızlık olayını anlatmaya gerek yok onu gündüz ev sahibi evdeyken yapıyorlar. Tineri çekip kollarını kemiğe kadar delen psikoların cirit attığı yerdir. Çok önemli olmadıkça gelmemenizi öneririm...
-----------------------------Her ne kadar çok çok abartsada , doğru noktalarada değinmiş. :)
-
Gölcük depremi arkadaşımız ilk sayfada gölcük depreminde çok güzel ama çok eksik bir konuya değinmiş. deyindiği konu yağma. Çingenelerden bahsetmiş. Hadi bakalim olayı yaşayanlardan gerçekler duymaya ne dersiniz
Karşılaşılan manzaralar İlginizi çekeceğinden eminim...
İlk önce aklıma gelen şey çığlıklar daha sonra feryatlar ve ağlamalar.....
Evleri yağmalayan karaktersiz haysiyetsiz O.ç ları. bunları anladık arkadaşlarım bunlar olabilecek şeyler.
Daha derine inmek istiyorum. Ölülerin altınlarını çalabilmek için yanlarında gezdirdikleri kör destereler ile bileklerini parmaklarını kesen Allahsızlar.
Daha da derine ineyim. Ölü genç kızlara tecavüz eden a.ına k.du.un evlarları. 1 tanesini tecavüz edilen kızın akrabalarına teslim ettik canlı canlı kolunu bacağını koparttılar inanırmısınız hiç içim acımadı.
Şimdi ben ordan nefret etmeyimde nerden nefret edeyim aslen izmitliyim emrkez gebzede büyüdüm. gölcükte yaşadığım küçücük anılar.
Gebzeyi sorarsanız arkadaşlar lanet pislik bir yer her ırk dan insan var sokak ortasında elleridne silahlarla birbirlerini vuran 15 16 yasında cocuklar hemde siz balkondan aşagı bakarken oluyor bunlar daha fazla anlatmak isterim fakat sığacagını sanmıyorum...
Şuan Amasyada yaşıyorum. Burada saat gece 3 de 4 de 2 bayan çıksın istediği yere gitsin. kimsenin kimse ile alıp veremediği yoktur Laf atma küfretme kavga bu şehirde yoktur. burada 99 tane evliya çıkartılmış arkadaşlar evliyaların bu huzuru sağladığını düşünüyorum. Hayat burada saat en geç 9 da bitiyor. ama dediğim gibi istediğiniz saatte çıkıp gezin ay bayan farketmes. Polis çevirip sormas bur da ne yapıyorsunuz die. Geceleri hep sessizdir AMASYA bu yuzden seviyorum burayı Ses yok Huzur Çok arkadaşlar emekli olacak varsa aaranızda tavsiye ederim yaşanıcak yer.
-
Üsküdar - Esatpaşa: 1 - 2 km aşagısı pkk nın istanbul kampı, Mustafa kemal mahallesı olmasına karşı bulundugu cevrenın en nezih, en sakin ortamıdır. Bazen mahalledekı parkta karı satıyorlar.. dıyorlar ama o kadar aradım 1 tane bıle bulamadım. Tertemiz yer..
-
Trabzon/Akçaabat/Kireçhane Mahallesi
benim nefes alıp verdiğim yer :D
çok tuhaftır burası. güzel kızlar var, yavşak herifler var, dayaklık ibneler var, pezeveng var, orospu var... ne ararsan aq.
-
İstanbul/Fikitepe
:S Yaşanılacak biryer değildir..
-
zulu bunu yazdı:
-----------------------------İstanbul/Fikitepe
:S Yaşanılacak biryer değildir..
fikirtepe belediyenin toki konutlarını yapmak istediği fakat yapamadığı yerdir.Fikirtepede çocuklar küçük yaşlarda serseriliğe başlar.Köşe başlarında torbacılar bulunur.Eğer arabanıozı sokağın bir köşesine çekmişseniz üstüne kireç,çamur en kötüsü lastikleri patlatılmış halde bulmak muhtemeldir.Fikirtepede okulların camları her daim kırıktır.Halk pazarının bulunduğu caddenin 300 metre aşağısı feneryolu zenginler semti olsa da bu caddenin 200 metre yukarısı da her türlü suçun işlendiği,her türlü pisliğin bulunabileceği bilimum anadolu yakası merkezidir.Gözcübaba kısmında büyük konutlar gözünüze hoş gözükebilir.Ama orasıda sanayi bölgesidir.Çingeneler yaşar ve genç kızlar için gerçektan uygun değildir.Fikirtepe de yabancıysanız işiniz zor.Ama oralısanız ve çevreniz varsa civarda size dokunacakta olmaz.Göztepenin bir kısım ödlek p*çlerinin en büyük korkusu fikirtepedir :P -
Shamanist bunu yazdı:
KGD bunu yazdı:
-----------------------------zeytinburnu ist.
bnm semtim z.burnu bilen bilir ist. en güzide semtlerinden biridir hiç vukut yoktur desem inanmayın amk:D
z.burnu ap ayrı biyer
misal m.efendi mah.wardır sakin biyerdir fzla kvga filan olmaz ama...
bide tepebağ wardır nerdeyse her bok wardır
hele kürtler deli ediolar adamı ulan mah.yaşıyosunuz tmm da
türkçe konuşun amk bizde anlıyalım itneler
wara warayla mımızakoular
sonuş olarak z.burnu tepebağ güzel biyerdir doğma büyüme oralıyım
inş ölmek de orda kısmet olur
1 ay önce tren istasyonunun orda balicilerle kavga etmiş arkadaş z.burnunda.Olivyum minibüsüne binecekmiş biri önünü kesmiş para istemiş bundan.Arkadaşta -sen şimdi grup halinde dolaşıyorsundur felan demiş.Balici- ben burada yalnız gezerim kimse de bir şey yapamaz demiş.Arkadaş bu lafı duyunca da bir tane kafa geçirmiş.Balici yüzünü tutarak yere yuvarlanmış :D.O O sırada minübüs ışıkların ordan geçiyormuş.Anında atlamış .Yanımıza geldiğinde ayakları titriyordu i*nenin :D
-----------------------------dorudur abi her poh war
hele olivium etfafı ne istersen war ;)
-
Elazığ/Palu Cumhuriyeti , Yurt dışında yabancıların ''Palu mu büyük Türkiye mi'' diye sordukları tek yaşam yeri
-
Lemuria bunu yazdı:
Biz'de Küçükçekmece belediyesine bağlı olan Kanarya mahallesinden bıkmış durumdayız özellikle k.çekmece merkez,cennet ve sefaköy halkı olarak , bi de kanarya'da hızla büyüyen bi nüfus var her ailenin 8 9 veya 10 küsür çocuğu var , mahallelerimize zarar veriyor çocuk yaştaki kızlara taciz ve tecavüz girişiminde bulunuyor , haplanıp geziyorlar , bi de adetleridir 20 kişiden aşşağı gezmezler üstlerine deri D&G marka mont giyer bi kutu küçük jölenin yarısını bir anda sürer gelene geçene kürtçe küfür eder veya çeşitli şekillerde salça olurlaR , ve o mahalleye 2 kere açılan ülkü ocağı bombalanmış veya molotof saldırısına uğramıştır polisler oraya normal otolarla değil panzerlerle girmeyi tercih ederler : )
harbi ya nedir bu kanaryalılardan çektiğimiz..
liseyi orada okudum ve okulun yarısı bu tiplerden oluşuyodu..her okul çıkışında mutlaka kavga olurdu..
ve lemuria nın da dediği gibi her kavgada mutlaka panzerler gelirdi..öyle bilinen kavgalardan olmazdı..kavgaların nedenleri de tahmin etçeğiniz gibi kız mevzusu :D
şimdi kurtuldum diye dua ediyom walla..okulda 3 bin kişi vardı ve bu okulun %80 i bu tiplerden oluşuyodu düşünün artık..
veli toplantısı olurdu hocalar velilerle konuşamazdı çünkü velilerin tamamına yakını Türkçe yi bilmiyodu =)
kanarya gerçekten çok berbat biyer..aman yolunuz düşerse hemen o yolun yönünü değiştirin =)