Tuhaf Semtler
-
haklısın hacı, polis girse zaten anlatılacak böyle bi konu olmaz :) Vay a.q ne hallerdeyiz...
-
Ülkem böylemiydi.Haydi hayırlısı.Daha neler var Allah bilir:).Denecilik olayına ne güldüm bea.Adana cono koparttı beni
-
AFYON - ÇAVUŞBAŞ VE BİLUMUM ÜNİVLİLERİN TAKILDIĞI YEŞİLYOL, ABAZA DUVARI :D
abi yeminlen söylüom burada her gün aralıksız karı kıza laf atma adam bıçaklama ve öldürme hiç eksik olmaz. 28 günde 29 cinayet her şeyi açıklıodur herhal. sivri burun yumurta topuk ayakkabı elde tesbih bayunda poşu deri yelek beyaz çorap beyaz gömlek bide bi şapka taktımıydı deme adamın keyfine sanki afyonun kralı kavga etmek için yer ararlar gezerken adamla göz göze gelmişsindir ne bakıosun ulan dedimmi allaahhhh tmm olay bitmiştir. afyon emniyet müdürlüğünün tam karşıısındaki yolda 2 kişi bıçakla kavga ediyo biri polis polissss die yırtınıo ne gelen var ne giden adamı herif tef'e çevirdi bıçakla resmen bi baktım polis gelmiş ardından ambülans ama ne fayda herif ölmüşş...
-
Hajılar bu topic te nasıl ümitköy olmaz ya bişeyler yazalım lütfen tikkylerin kalbinin attığı merkez bide bahçeli 7. cadde hakkında da görüşlerinizi aliim :D
-
Tikkylerin kalbi bağdat caddesinde atar.Oradaki herşey starbucks a bakar.Clublar yakındır girilmesi kolaydır.Çevre temiz ve zengindir.Kadıköydeyden geliyorsnuz sağa ebesinin gözünden yürüyerek gelmişsenizde sola kaymanız gerekir Fenerbahçeye için gittikçe işler daha tuhaf olur çünkü farklı bir dünyada da bulursunuz kendinizi.Zorlayın 1-2 km aşasığı boklu deredir.Piramite girmeyin paranız yoksa,sevgiliniz varsa sahile pek yanaşmayın hem pis kokuyordur hemde çingeneler gül satmaya çalışır a.q. çingeneler bıktırttı zaten.Etraf tikky doludur.Ve arabanız yoksa çok dikkat çekersiniz.Orada yatları,katları mevcuttur,sizinse neyiniz varsa yırtık bir dondan farklı gözükmez onların yanında .Zengin piçleri halley giyer,keloğlan çarıkla gezer.Reva mı bu.:(:(
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------SaKoRa
-----------------------------Ben abartmam gözüm. Kendi memleketimi ve oturduğum yeri iyi olaylarla anmak isterim. Lakin ziktimin yerinde iyi bir olay yok. Anlaşılan biliyorsun kaynarcayı, daha doğrusu bildiğini zannediyorsun.Her türlü ispatınıda yaparım, ya sen?
-----------------------------Bende biliyorum iyi bir yer olmadığını fakat her dk. her sn. olay olan bir yer değil , yada sana öyle denk geliyodur. Zatn konuşmaların realde de böyleyse başına çok iş alırsın "gözüm" Sen tarla başına (taksim) git ,barbar'ları , olayları birde orada gör bak sonra kaynarcaya ...