Tuhaf Semtler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

İstanbul//    Mustafa Kemal mahallesi, Fikirtepe, Karabayır                                                                                                                                                                                                      

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    HoRbY bunu yazdı:
    -----------------------------
    istanbuL/yedikuLe Cok yakInda güzeL ßir rap parca iLe kendini duyurmayI hedefLiyor :) yakIn cevreSinde oturan biLir $antiyeSi iLe ünLüdür trene ßinenLer ßiLir yedikuLe istasyonunun arkasI eSki tren garI artIk Yeni ßi Semt $antiye $antiye :) icinde TorßacIsI tek SigaracIsI car$afcIsI her$eyi ßuLunur eSrar icmek icin ßire ßir yer tam triße girioSun miSafir agIrLanIr :P he unutmadan $antiyemiz ßagImLILık yapar
    Oradaki şantiyeler ıssız sanıyordum vay amık sahipleri bunlarmış :D

iyi biri değil... TBT
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanaldarbe
    sanaldarbe's avatar
    Erkek
    İst/ 4.levent  hayatın akdığı yer desek tam uyar yani
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek
    Shamanist  aga sen ne yaptın kım nereyı soledıyse bılıyorsun veya  hayırdır ısthbattan falanmısın yoksa ibb de falanmı calısıyorsun

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

SaKoRa

Ben abartmam gözüm. Kendi memleketimi ve oturduğum yeri iyi olaylarla anmak isterim. Lakin ziktimin yerinde iyi bir olay yok. Anlaşılan biliyorsun kaynarcayı, daha doğrusu bildiğini zannediyorsun.Her türlü ispatınıda yaparım, ya sen? 

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

antalyanın  kütükçüler semti    tuhaf semtler arasında ilk 3 e girecek  kapasitededir.....ki bn semt oldugundan bile süpheliyimm..ama  neyse

yaptıklarını gözumle görsem  bile inanmazdım halada inanmıyorum yaaa..  şimdi ülkenin  gündemini  değiştirmiyeyim  gider ayak:)

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:

antalyanın  kütükçüler semti    tuhaf semtler arasında ilk 3 e girecek  kapasitededir.....ki bn semt oldugundan bile süpheliyimm..ama  neyse

yaptıklarını gözumle görsem  bile inanmazdım halada inanmıyorum yaaa..  şimdi ülkenin  gündemini  değiştirmiyeyim  gider ayak:)

Rus mafyası mı:D:D

iyi biri değil... TBT
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shamanist
    Shamanist's avatar
    Erkek
    blackdeath bunu yazdı:
    Shamanist  aga sen ne yaptın kım nereyı soledıyse bılıyorsun veya  hayırdır ısthbattan falanmısın yoksa ibb de falanmı calısıyorsun

Yok aga nerden çıkarttın fazla gezmekten evin yolunu unuttum amık:D

iyi biri değil... TBT
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    fenerist07 bunu yazdı:

İzmir-Buca

içinde üniversite olmasına ragmen gelişmeyen tek yer aq hala köy havası var.tınaztepeye dogru cıktıgınızda motorlu tasıtların yerini at-eşek alır.Dokuz Eylül üni.nin oldugu tınaztepe yerleskesine gece kurt iner sabah tilki çakal gezer (fotolarla kanıtlar mevcut:)

göt kadar yolu olmasına ragmen bu yol 4 serit kullanılır sirinyer denen bi yerde trafik iyice  bok olur eshot denen halk otobüsleri trafiği züker.Üniversite olmasına ragmen semtteki cafe-bar-club sayısı 3 ya var ya yoktur.Hasanaga parkına gece girerseniz götü verirsiniz.Buca Koop. taraflarına zaten gece giremezsiniz (:

yinede trafikte eşekle mustang in bir arada olduu tek yerdir cennet buca :Pp

duvarlarda bucalıyız poşuluyuz yazar poşu ne öğrenmiş olduk burda.bu poşulular bucaspor taraftarlarıdır zaten stat 100 kişilik falandır.ege üniverstesinin bulundugu bornovanın yanından bile gecemez

dipnot: Dünyanın en büyük fuar organizasyonlarından biri olan EXPO ya 2015 yılı için İzmir adaydır.Egerki kazanılırsa Bucanın İzmirden cıkarılırarak Manisaya baglanma planları vardır izmirin prestiji acısından :Pp 

Dostum dikkatini çekerim; ayrıca radyosu ve takımı tüm ege bölgesince meşhurdur :D:D Kral ve Tam 90 imbat'dan sonra Buca Fm gelir,ayrıca futbol takımı küçüklerde türkiye 3.südür...
    Çok deli kızları var :D Allah için çok güzeller,bide folloş olmasalar harbiden K.yaka'ya taş çıkarırlar :DDaha detaylı bilgi için,her boka sergi açan Buca Belediyesi Belediye Reisi Cemil Şeboy'a danışabilirler :D

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Type-R
    Type-R's avatar
    Erkek

bir kaç şey söylemek istiyorum dediklerine..

Esenyurtta oturuyorum doğuma büyüme buralıyım..

senin dediklerine katılmıyorum açıkçası

Ailem bulgaristan göçmeni TÜRK !(78 Göçmenlerinden annem ve babamda )..

bilmiyorum şuan da ne yazsam..

ama buradaki bir çok kişi o avcılar dediğin yerden daha kültürlü ve samimi..

bazı dediklerinde haklısın onlara lafım yok ama ne biliyim insanlara esenyurt'u yanlış tanıttığına inanıyorum.

açıkçası kırıldım yaşadığım yer hakkında böyle söylentilere.

şimdi diyeceksin ben bazı kişilere dedim herkese lafım yok,ama yazdıklarından insanlar esenyurt'u bir mağra gibi algılayacaktır.

neyse düşünce özgürlüğü var tabikide.

Toplam Hit: 16775 Toplam Mesaj: 67