Tuhaf Semtler
-
Diyarbakır;hançepek,alipaşa,suriçi ne arasan var aq.o kadar yer gezdim bunların üstüne tanımıyorum yani:)
-
evet bu konu tahribatın gorecegı en uzun konu olacak emınım sımdıye kadar cok super gıdıyor devam arkadaslar izmirliler hadi sizde anlatın bıraz
-
Shamanist bunu yazdı:
-----------------------------
zumsuk bunu yazdı:
tepebaşı, çamlıca, batıken, süper, vişnelik,kızıltoprak :Dallahtna öyle kötü semtleri yok şehrimin.
Zengin zemtleri daha ne olsun.Hizmette iyi muamele de :D
neresi zengin semti hocam çamlıcamı, batıkent mi, kızıltoprak mı?vişnelik neyse.. -
Dostlar İskenderun-Karaağaçlı olan var mı?
Benim ev arkadaşı okudu bu başlığı illa Karaağacı anlat dedi,şöyle bir yermiş..
Karaağaçta insanlar Orta Asyada Türklerin At kullandığı gibi motorsiklet kullanırmış,motorsiklet hırsızlığı çokmuş,önce motorsikleti çalıp,telefon açıp arkadaşa motoru geri satmışlar :D ha bir de İskenderundaki Lise Tarih öğretmeniyle olan bir anısını anlattı,yarıldım,aktarıyorum;
Adam normal normal ders anlatırken,konu Karaağaç'tan açılmılış,hoca ciddi bir tavırla şöyle devam etmiş;
"Arkadaşlar Karaağaç'ta yapılan arkeolojik kazılarda,Ellinci metrede polini diyafram,Sekseninci metrelerde Peugeot103 Karbüratörü bulunmuştur" :D:D:D:D
Var mı Karaağaçlı,bi kaç bişi anlatsın ordan
-
İst./Ş.evler-Yenibosna :-) Dünyanın merkezi
-
kırklareli-tokmaoğlu ve balabanbaba mahalleleri : D girmeyin çıkamazsınız : D
-
zumsuk bunu yazdı:
Shamanist bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
tepebaşı, çamlıca, batıken, süper, vişnelik,kızıltoprak :Dallahtna öyle kötü semtleri yok şehrimin.
Zengin zemtleri daha ne olsun.Hizmette iyi muamele de :D
neresi zengin semti hocam çamlıcamı, batıkent mi, kızıltoprak mı?vişnelik neyse..
kızıltoprak zengin semti değil deme şimdi :D tepebaşı b*ktan bir yer tmm kabul -
ceza hoca o konuda haklısın bak buca fm harbiden kraldır yasmin masaj yazın gönderin :D:D:D:D metin ısık falan calar bol bol harbiden saglam radyodur 101.8 buca fm :D
-
polisede sağlam istihbarat oluyo, basarlar belki bu mahalleleri :)
-
hoca polis giremioki :D