folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?

Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tiesto
    Tiesto's avatar
    Erkek

@kaygusuz

Zaten Askerin  F. Gülen'e bakışını biliyoruz...

O zaman bide Mit Belgelerine bakalım:

Türkan Ablanızın Misyonerlik Faliyetleri....

Keşke Müslümanlığı ve Türkçeyi yayabilsek... 

Ceza : Ben Rapin Oğluyum. Sagopa Kajmer : Benim öyle Bir oğlum yok.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cihan_Dem
    Cihan_Dem's avatar
    Erkek
    underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

@ZoktriP

@Cihan_Dem

:) abi hicbirsey soyleyemiyorum valla kitlendim kaldim. hani bir dediginiz bir dedigini tutmuyor. soru soruyorum cevap yok diyorsunuz avukati degilim diyorsunuz.

ayni soruyu bana yoneltiyorsunuz. savunuyor olsaydim emin ol verecek mutlaka guzel bir cevabim olurdu.

ben cevabini biliyor olsaydim sana sormazdim dimi, savunuyorsun ya belki biliyorsun dur diye sordum. 

niye iran, suriye, arabistan veya afrikanin (okul actigi yerler olabilir) degil de amerika 

gercekten cok merak ediyorum. bana ozgur oldugu icin deme, niye diger yerlerde ozgur olamayacagi yerler mi ?

-

zengin olmak tabiki suc degil, fakir bir koyde bir imam iken nasil bu kadar muazzam bir para kaynagi olusturabiliyor. bunun cevabi da (var ama) yok

-----------------------------

Ya buraya mi takildiniz ingilterede bir cok afrikali orta asyali politikaci var

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

özgürlükle ilgili değil. amerika daha güvenli diye kalıyordur orda...artık kim koruyorsa..

dikkat ederseniz feytullah hacc edemez...arabistan topraklarına giremez.

yükseleceğiniz üst mevkiye kadar yalan söylemek mübahtır sözünü unutmayınız.

Türk ordusuna karşı sırtımızı amerikaya çevirmeliyiz sözünü unutmayınız.

ne alaka banane türkan saylandan yahu. tanımıyorumki kadını bana gerekçe gösteriyorsun...öldüğünde yeni tanıdım. beyinin bu kadarmı çalışıyor bana türkan saylanı yazıyorsun :)) kim diyo bunu abiler mi diyor feytullaha karşı gelenlere türkan saylanı gösterin mi diyor :) çok komiksiniz...zeka seviyeniz buysa durum kötü.senin gibi zeka seviyesi alcağına inip hüseyin üzmezi yassam nasıl olur peki ?

bişey demiyorum. sizin dinimizi kullanarak siyasi emellere ait ettiğinizi biliyorum. feytullah şeyhi gitsin ahireti düşünsün dini siyasete alet etmesin.diyeceğim son söz budur. sizin devrinizde sona erecektir...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Cihan_Cem

Adami savunmak icin ortaya attigin dusunceye , 2post sonrasinda karsi cikiyorsun.Bir dile katki nasil saglanir onu arastirmak gerekir.Turkiyede de bununla ilgili en guzel arastirmayi Oktay Sinanoglu yapmistir,git biraz oku arastir.Sonra egitim dili(bilim dili) uzerine tartisalim.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolySeclorum
    HolySeclorum's avatar
    Erkek
    Müritleride fettullah gibi defolup gitsinler bu ülkeden.Efendiniz amerikada siz niye buradasınız yav defolun yanına gidin..

Her Hakkım Saklıdır
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Feud
    Feud's avatar
    Erkek
    Amerikaya boşuna özgürlükler ülkesi demiyolar. Herkes, birileri hakkında birşeyler sallıyor fakat ellerde hiç bir kanıt,delil yok. iftira dan baska bir yere varılamıyor. birilerini karalamak kolay, eğer birisini karalıyosan dayanağın olcak. öyle o su bu hain, gerici.  ben vatansever,ilerici yesinler sizi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

iki tane resmi evragin arasina

kime ait oldugu bilinmeyen bir yahoo mail hesabindan gonderilmis bir epostaya dayanarak bunu soyleyebiliyorsun

guzel

peki 

Ugur Mumcu nun belgelerle ispatladigi (hangi kitap oldugunu su an hatirlamiyorum) fettullah gulen in kimlerle nasil iliskileri oldugunu yazdigi belgelere niye inanmiyorsun

bi tarafta ne idugu belirsiz bir eposta (diger iki resmi(!) denilen evraklarda Turkan Saylan in ismini goremiyorum)

diger tarafta yapilanlar, resmi belgeler vs 

e artik gorun diyorum ne diyeyim

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@ underzero

Belgelerden birinde adı geciyor Saylan'ın...

Mesele o değil.

@ tiesto

nerden geldigi belli olmayan bir mailin içerigine nasıl inanabilirsin ? 

tamam diyelim ki inandın,MİT raporlarıyla birlikte bir sürü belge var feto hakkında,bunları nasıl acıklayacaksın ?

Adam askeriyenin içine nurcu cocukları yerlestirmek gibi iddialı bir işe girişmiş ve hakkında suc duyurusunda bulunulmus,bunlar da mı yalan ?_

Sizi kim koruyor ? Su an ailenle rahat bir sekilde yasıyosan bu kimin sayesinde ?

TSK !

TSK'nın yaptıgı işler de mi yalan ?

Yazık,kim bilir nerelerde beyniniz yıkanıyor hepiniz feto da feto,ölüyosunuz feto için...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Fettullah gülen üzerindeki gömleği tutup bundan başka malım yok dercesine bir kaç kelme etmiştir bunu geçelim

Zulümcüler olarak adlandırdığı ve küçük şeytan olarak adlandırılan abd de nasıl ve neden kalıyor ?

onuda geçelim abd kendisine bukadar düşman birini nasıl ve neden bağrına basıyor ?

Türkan saylan konusuda geçmiş ama bu konu hakkında konuşunca kızanlar var ölünün arkasından konuşulmazmış fakat görüyorumki biz sussak bile belgeler konuşmaya devam ediyor.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    edit

Konumu silenlere inat kürdüm
Toplam Hit: 13681 Toplam Mesaj: 84