Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?
-
@kaygusuz
Zaten Askerin F. Gülen'e bakışını biliyoruz...
O zaman bide Mit Belgelerine bakalım:
Türkan Ablanızın Misyonerlik Faliyetleri....

Keşke Müslümanlığı ve Türkçeyi yayabilsek...
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@ZoktriP
@Cihan_Dem
:) abi hicbirsey soyleyemiyorum valla kitlendim kaldim. hani bir dediginiz bir dedigini tutmuyor. soru soruyorum cevap yok diyorsunuz avukati degilim diyorsunuz.
ayni soruyu bana yoneltiyorsunuz. savunuyor olsaydim emin ol verecek mutlaka guzel bir cevabim olurdu.
ben cevabini biliyor olsaydim sana sormazdim dimi, savunuyorsun ya belki biliyorsun dur diye sordum.
niye iran, suriye, arabistan veya afrikanin (okul actigi yerler olabilir) degil de amerika
gercekten cok merak ediyorum. bana ozgur oldugu icin deme, niye diger yerlerde ozgur olamayacagi yerler mi ?
-
zengin olmak tabiki suc degil, fakir bir koyde bir imam iken nasil bu kadar muazzam bir para kaynagi olusturabiliyor. bunun cevabi da (var ama) yok
-----------------------------Ya buraya mi takildiniz ingilterede bir cok afrikali orta asyali politikaci var
-
özgürlükle ilgili değil. amerika daha güvenli diye kalıyordur orda...artık kim koruyorsa..
dikkat ederseniz feytullah hacc edemez...arabistan topraklarına giremez.
yükseleceğiniz üst mevkiye kadar yalan söylemek mübahtır sözünü unutmayınız.
Türk ordusuna karşı sırtımızı amerikaya çevirmeliyiz sözünü unutmayınız.
ne alaka banane türkan saylandan yahu. tanımıyorumki kadını bana gerekçe gösteriyorsun...öldüğünde yeni tanıdım. beyinin bu kadarmı çalışıyor bana türkan saylanı yazıyorsun :)) kim diyo bunu abiler mi diyor feytullaha karşı gelenlere türkan saylanı gösterin mi diyor :) çok komiksiniz...zeka seviyeniz buysa durum kötü.senin gibi zeka seviyesi alcağına inip hüseyin üzmezi yassam nasıl olur peki ?
bişey demiyorum. sizin dinimizi kullanarak siyasi emellere ait ettiğinizi biliyorum. feytullah şeyhi gitsin ahireti düşünsün dini siyasete alet etmesin.diyeceğim son söz budur. sizin devrinizde sona erecektir...
-
Cihan_Cem
Adami savunmak icin ortaya attigin dusunceye , 2post sonrasinda karsi cikiyorsun.Bir dile katki nasil saglanir onu arastirmak gerekir.Turkiyede de bununla ilgili en guzel arastirmayi Oktay Sinanoglu yapmistir,git biraz oku arastir.Sonra egitim dili(bilim dili) uzerine tartisalim.
-
Müritleride fettullah gibi defolup gitsinler bu ülkeden.Efendiniz amerikada siz niye buradasınız yav defolun yanına gidin..
-
Amerikaya boşuna özgürlükler ülkesi demiyolar. Herkes, birileri hakkında birşeyler sallıyor fakat ellerde hiç bir kanıt,delil yok. iftira dan baska bir yere varılamıyor. birilerini karalamak kolay, eğer birisini karalıyosan dayanağın olcak. öyle o su bu hain, gerici. ben vatansever,ilerici yesinler sizi.
-
iki tane resmi evragin arasina
kime ait oldugu bilinmeyen bir yahoo mail hesabindan gonderilmis bir epostaya dayanarak bunu soyleyebiliyorsun
guzel
peki
Ugur Mumcu nun belgelerle ispatladigi (hangi kitap oldugunu su an hatirlamiyorum) fettullah gulen in kimlerle nasil iliskileri oldugunu yazdigi belgelere niye inanmiyorsun
bi tarafta ne idugu belirsiz bir eposta (diger iki resmi(!) denilen evraklarda Turkan Saylan in ismini goremiyorum)
diger tarafta yapilanlar, resmi belgeler vs
e artik gorun diyorum ne diyeyim
-
@ underzero
Belgelerden birinde adı geciyor Saylan'ın...
Mesele o değil.
@ tiesto
nerden geldigi belli olmayan bir mailin içerigine nasıl inanabilirsin ?
tamam diyelim ki inandın,MİT raporlarıyla birlikte bir sürü belge var feto hakkında,bunları nasıl acıklayacaksın ?
Adam askeriyenin içine nurcu cocukları yerlestirmek gibi iddialı bir işe girişmiş ve hakkında suc duyurusunda bulunulmus,bunlar da mı yalan ?_
Sizi kim koruyor ? Su an ailenle rahat bir sekilde yasıyosan bu kimin sayesinde ?
TSK !
TSK'nın yaptıgı işler de mi yalan ?
Yazık,kim bilir nerelerde beyniniz yıkanıyor hepiniz feto da feto,ölüyosunuz feto için...
-
Fettullah gülen üzerindeki gömleği tutup bundan başka malım yok dercesine bir kaç kelme etmiştir bunu geçelim
Zulümcüler olarak adlandırdığı ve küçük şeytan olarak adlandırılan abd de nasıl ve neden kalıyor ?
onuda geçelim abd kendisine bukadar düşman birini nasıl ve neden bağrına basıyor ?
Türkan saylan konusuda geçmiş ama bu konu hakkında konuşunca kızanlar var ölünün arkasından konuşulmazmış fakat görüyorumki biz sussak bile belgeler konuşmaya devam ediyor.
-
edit