Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Tam adam banlanacak konu diyorum,millet alayını banlamış.püf
-----------------------------Üzülme seni tatmin etmek için istersen birkaç kişiye kefil olup saçma sapan konular açtırayım onları banla:) Beni banlamak yok ama :p
-
@ceo
kategorileri ve kuralları okuduğun bir zaman konuşuruz bunları, daha çok erken gibi duruyor...
hadi sağlıcakla kal...
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------Eğer bunu içine sindiremiyorsan banlanmayı da beklemene gerek yok hatta, hocanı da al git buradan ...
zuhaha sabah sabah beni güldürdünya Allah da seni güldürsün.. :D -
kardeşim madem faydalı bir iş yapıyorsunuz dini islam olan ülkeleri osmanlı sempatizanı Türk sempatizanı olan ülkeleri tekrardan islamiyeti ögretmeyi bırakın bu işi en iyi siz bilmiyorsunuz var olanı en iyisi ve en güzeli zaten faydalı bi iş yapacaksan hemde amerikanın kucagında oturuyorken sagındaki solundaki coniye bişiler ögret israile bişler ögret ozaman anlayalım faydalı oldunuzu ama nedense orda gıkınız cıkmıyor NEDEN ACABA ? zaten dini islam dili Türkçe olanlara tekrardan islam ögretiyorum Türkçe ögretiyorum die cıkmayın milletin karsına anca fakir fukaranın cocugunu 50 kurusluk yurtlara alıp beynını yıkıyorsunuz başkada bi iş yaptınız yok malesef Türkiyedeki fakir fukaralar yetmedi afrikaya vsre el attınız karın tokluna din islam ögretiyorsunuz yalnız bi farkla beynını yıkayıp ileride kendi cıkarınıza çalıstırmak için reklamda oldu gibi aklını alırım ama taksitle ..... kanımca sömürgeciliğin yeni formulu bu adam hem sempati duyacak hem kuzu gibi olucak baş kaldırmıcak farklı düşünmicek düşünemicek ne versen yicek içecek üretmicek vesselam, birde namazların camide değil cemaitin eve taşınma konusu varki o hepten yanlış buyurn camilerimiz kaynaştırmak için sizleri bekliyor yoksa orda ögretilen kılınan namaz verimli değilmi yada ordaki müslümanlar farklımı imammı bu işi bilmiyor imama soru sordunda cevap alamadın mı?kenara köseye geçmeyin aklınızıda kimseye emanet etmeyın neyse son olarak hayırlı cumalar ark
-
dünyayi vatikan yönetiyor,vatikanda fethullah güleni yönetiyor denildi benim anlamadıgım böylesine hayati bir ilişki varken fethullah gülen gidip papayla tokalaşır mı,samimi pozlar verir mi?
kimseyi savunmak degil niyetim fakat ! herşeye düz mantıkla bakılıp fatura kesilmesi hoş olmaz,herkes dogrusunu yanlışını ortaya koysun tartışalım,
ateist üyeler kendine göre dogrularını ifşa edip ,saga sola küçümser hakaretler ederken bile bu kadar ban söz konusu olmuyor sanırım..
-
HeroiquE bunu yazdı:
-----------------------------dünyayi vatikan yönetiyor,vatikanda fethullah güleni yönetiyor denildi benim anlamadıgım böylesine hayati bir ilişki varken fethullah gülen gidip papayla tokalaşır mı,samimi pozlar verir mi?
kimseyi savunmak degil niyetim fakat ! herşeye düz mantıkla bakılıp fatura kesilmesi hoş olmaz,herkes dogrusunu yanlışını ortaya koysun tartışalım,
ateist üyeler kendine göre dogrularını ifşa edip ,saga sola küçümser hakaretler ederken bile bu kadar ban söz konusu olmuyor sanırım..
-----------------------------bende onu soruyorum,
vatikana videolarinda verip veristireceksin, abd ye hakaret edeceksin hepsine cibanbasi diyeceksin yilan diyeceksin
sonra onlarla gorusmeler yapacaksin samimi fotograflar cekineceksin, gidip onlarin memleketinde toprak alip yerleseceksin, kiliselere bilmem ne kadar para yardimi yapacaksin
bunlari neden yapiyor dediginde kimse bir cevap veremeyecek
-
underzero bunu yazdı:
-----------------------------@elevator
@Andrei
orda resmi belge dediginiz hangi evrakta Turkan Saylan in ismi geciyor
ben mi goremiyorum
ha baska bir resmi belge de geciyor diyorsaniz koyun onuda gorelim.
@elevator
bir tek gomlegi varsa bu kadar para kime ait ? kimde duruyor ? gelirler kime akiyor ?
bana belgeyi kız çocukları namaz kılmasınlar diyerek verdi zaten ..
eğer bunada itirazın varsa inanmıyorsan duymadıysan söyle bulup dinletip gösterelim.
kişiler beni hiç bir zaman ilgilendirmez kişiler ölür gider dalgalananda zaten kefenleri değil TC bayrağıdır ..bakidir.
bu konuda banlanan gençlere üzülüyorum bu Tahribatın artık değiştiğini gösteren bir örnektir .her nekadar kurucu inanmıyor olsada eskiden bir saygı kavramı vardı ama artık oda kalmamış.
HZ:muhammede edilen hakaretlere sessiz kalmanız Allaha inancı olanlara daha katı davranmanız nedendir ?sahte dinciye inananları banla gerisini boşver zihniyeti yanlıştır...
bir fettullaha inananı banlamak diğer yanda milyarların inandığı Allaha hakereti Muhammede hakareti es geçmek bunu anca 13 15 yaşındaki şakşakçılarınız yer ben ne yerim nede gargara yaparım..
unutmadan profilimdeki 3 banın haklı yanını asla gösteremezsin. 4.sü zaten önemli değil.
-
@elevator
gelip vakit gazetesi gibi provakasyon yapma istersen.
bana ornek gosterebilirmisin Allah a, Peygambere kufur hakaret edipte sessiz kaldigimiz yeri ?
ha gozumuzden kacmis olabilir hit sayisina gonderilen mesaj sayisina acilan konu sayisina bakip bunu admin sayisi ile karsilastirabilirsen ve birde bunu adminlerin is yogunlugunu katarsan gozumuzden kacmasi normaldir. ozel mesaj gonder diye bir button var yaz inceleyelim.
zamaninda da cok mesaj gelmisti yok pkk lilari murideler var barindiriyorsunuz banlamiyorsunuz diye,
bir ara kufurlesenler arasinda ayrim yapiyorsunuz diye
tamam gosterin diyoruz inceliyoruz olayi baslatani banlamisiz veya biri agir kufur edip ortaligi germis digeri gaza gelip laf cakmis ortaligi gereni banlamisiz digerini uyarmisiz
adam gelip onu niye banlamiyorsunuz taraf tutuyorsunuz diyor.
ozel mesaj olsun, destek@tahribat olsun hepsine gelen sikayet dilek istek mesajlarini degerlendiriyoruz.
cikip simdi dinimize kufur ediyorlar birsey yapmiyorsunuz gibi laflar soyleme.
-
tahribat eski tahribat degildi lafini her daim duyarim, uyeler buyudukce bu ortamdaki arkadaslar ayrilinca yeni gelenlerle ayak uyduramayinca soyledigi tek sey ;
"Tahribat eski tahribat degil"
niye degil diyoruz, acilan konulara bak, yazilan mesajlara bak vs vs diyor
sirf bu is icin oturup arastirdim bunu diyen adamin actigi konulari, gonderdigi mesajlara bakiyorsun hicbir farki yok.
-
simdi Turkan Saylan konusuna gelecek olursak,
belgelerle karalamaya calistilar yemedi e zira belge yoktu. bi tane epostayi bulmuslar aha bakin bu yaziyor.
diger namaz konusuna gelince "cocuklarinizi okutun okutun okutun" diyor. dini evde de ogretirsiniz ama ilmi evde ogretemezsiniz
anlaminda soyluyor. ama herkes anlamak istedigi gibi tanimak istedigi gibi taniyor.
-
Vakit le veya provakasyonla ne alakası var .
Fettullaha inanmadığımı söylemiştim ki bir gömleği kısacası giydikleri varmış öyle bir malvarlığı falan yokmuş hep paylaşıyormuş galiba kazandıklarını , iyiliksever ve gariban bir adammış kendi anlatışına göre.
ben bu düşüncelerimi söyleyebiliyorsam Türkan saylan hakkındaki düşüncelerimide söyleyemem kadar normal birşey yoktur .
Çocuklarınızı namaza göndermeyin okutun okutun şeklinde söyleyeseydi belki okumanın önemini anlatmaya çalışıyor diyebilirdik . "çocuklarınızı namaza değil baleye gönderin"dememesi gerekirdi
mesela Diyanet işleri bakanıda şöyle diyor ; çocuklarınızı mutlaka camiye/kuran kursuna gönderin .okutmayın demiyor ..
kısacası ben ne Saylana nede Fettullaha destek veriyorum ..Her ikisinin değer verdiklerini söyledikleri şeylere değer veriyorum bunlar için aracıyada gerek yok zaten.
-
tabiki siyasal yollardan ve çıkar amaçlı para aktarılıyor