folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?

Türk Düşmanı Fethullah"A Nasıl Para Aktarılır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

underzero bunu yazdı:
    -----------------------------

@ZoktriP

@Cihan_Dem

:) abi hicbirsey soyleyemiyorum valla kitlendim kaldim. hani bir dediginiz bir dedigini tutmuyor. soru soruyorum cevap yok diyorsunuz avukati degilim diyorsunuz.

ayni soruyu bana yoneltiyorsunuz. savunuyor olsaydim emin ol verecek mutlaka guzel bir cevabim olurdu.

ben cevabini biliyor olsaydim sana sormazdim dimi, savunuyorsun ya belki biliyorsun dur diye sordum. 

niye iran, suriye, arabistan veya afrikanin (okul actigi yerler olabilir) degil de amerika 

gercekten cok merak ediyorum. bana ozgur oldugu icin deme, niye diger yerlerde ozgur olamayacagi yerler mi ?

-

zengin olmak tabiki suc degil, fakir bir koyde bir imam iken nasil bu kadar muazzam bir para kaynagi olusturabiliyor. bunun cevabi da (var ama) yok

Hocam benim orda kalmasına verebileceğim tek mantıklı açıklama, "bu ülkeye geldiği zaman bi yolunu bulup tutuklarlar diye gelmiyodur" olur.. Bence tırsıyor..

Ama tersini sormamdaki amaç, hani sürekli "niye amerikada?" sorusunu biraz irdelemek amaçlı..

Ne bileyim amerikada olunca istihbarat ile cia ile daha mı iyi çalışılıyo? Eğer ajansa bile bizim ülkemizde kalması kendi stratejisi açısından daha mantıklı olurdu gibi geliyor...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Davos
    Davos's avatar
    Erkek
    İnsanların beyinlerini nasıl böle yıkıyorlar anlayamıyorum bu işin ilaçı filan mı var?...
    Adamın her bokunu buraya döktük hayla adamı savunanlar var...
    http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=85703
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagatay09
    cagatay09's avatar
    Erkek
    adamın kendisi burda degil ama müridleri türkiyenin her yerinde bakteriyel bir sekilde cirit atıyor. beş kuruş faydasi olmadigi bariz ortada.. yetmiyor yetisdikleride hic bir halt yemiyorlar. ellerinde cantalar tek istedikleri yeni bir kurban bulmak ve kendilerine cekmek. adamlarin işi bu olmuş artik.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    0wnerless
    0wnerless's avatar
    Erkek
    Yaw Hoca efendiyi Kötülemeyelim lütfen. Ne suçunu Gördünüz la adamın :S

İletişim İiçin: Qwnerlesss@msn.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

@elevator

@Andrei

orda resmi belge dediginiz hangi evrakta Turkan Saylan in ismi geciyor

ben mi goremiyorum

ha baska bir resmi belge de geciyor diyorsaniz koyun onuda gorelim.

@elevator

bir tek gomlegi varsa bu kadar para kime ait ? kimde duruyor ? gelirler kime akiyor ?

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

underzero bunu yazdı:

@elevator

@Andrei

orda resmi belge dediginiz hangi evrakta Turkan Saylan in ismi geciyor

ben mi goremiyorum

ha baska bir resmi belge de geciyor diyorsaniz koyun onuda gorelim.

@elevator

bir tek gomlegi varsa bu kadar para kime ait ? kimde duruyor ? gelirler kime akiyor ?

Afedersin abi mail sacmalıgıymıs simdi farkettim...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

AsortiC bunu yazdı:

yalnizturk bunu yazdı:
    hrant dinkmi ölsün bumu deseler bunu seçerdim. İnsanın kendi ırkından birinin ihaneti daha fazla koyuyor...  bu fetoşuda bunu buraya getirenleride herkes biliyor bi tek bunu nurcu vatanşlar bilmiyor o gerizekalılarada bişe anlatmaya çalışıyosun yok öle şey olmaz bunu çıkartanlar amekan adamı istihbaratçı onun  çocuğu bunun çocuğu diolar eee bu fetoş oros.u çocuğuda mpeşinden gidiyonuz zorunuza gitmiyorda istihbaratın raporunu görüncemi  zoruna gidiyor

Ana bacı katarak konuşamazsın arkadaş adam akıllı konuş onun cemaatinden biride çıkıp senin dilinden sana sövse hoşuna gidermi ? Herkez senin gibimi düşünmek zorunda veya Binlerce insan senden dahamı aşşağıda? hayır
    Bağnazlık yaparak Gülen Cemaatinden olan insanlara hakaret edemezsin he edersin bu senin kişiliğini ortaya koyar onu bilemem..

Emin olki senin gerizekalı dediğin o Nurcular sana senden daha fazla saygı duyarak konuşup anlatmaya çalışır
    onlar öyle davranırken sen ve senin gibi at gözlüğü takanlarda öyle düzünden gider kendisi gibi düşünmeyen herkezi vatan haini veya gerizekalı diye lanse eder..

Ayrıca Kurallara uyma konusunda en tavizsiz gördüğüm Underzero yu bu postu teğet geçtiğini düşünüyorum..

birader bu adam hakkında MİT raporu var CİA ya hizmet ettiğine dair, MI5 MI6  CIA bu üç örgütlede yakın bağlantısı olan bi adamada saygı duyarsam kişiliğimi bozmuş olurum ayrıca küfür yasak tamamda fetoşu savunmakta yasak  tmama ben ban yiyebilirim ama seninde yemen lazım bu koşullarda açık açık ban yememek için fetullahı savunmamışsında doalylı yoldan aktarmışsın benim fikrim bu madem o kadar saygılısınız ne die zorunuza gidiyor eğer bi gün benimde seçtiğim lider hakkında MİT böyle bir rapor hazırlarsa sende bana gerizekalı diyebilirsin kardeş

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

2 istegim var

1- efendili hocanız hacca gitsin... Hiper müslüman olmanın şartlarından biridir bu...

2- arap ülkelerine okul açsın

yeter :)

son olarak ihlsozlukten bir entry alıntısı yapıcam size benim çok hoşuma gitmişti.

batıdan bir güneş gibi doğması beklenen ihtiyar. bilmezler ki güneş yalnızca kıyamet günü batıdan doğar... 

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

Aybey bunu yazdı:
    Cemaat çatır çatır propaganda yaparken bende bilinçi bir yurttaş olarak cemaata karşı anti propaganda yaparım.Buda benim yurttaşlık vazifemdir.Milletin arasında ikiliş çıkaran ve milleti ayrıştıran , kendilerinden olmayanı dışlayan , milleti açlığa sürükleyip , kuru ekmeğe muhtaç edip , eteklerini öper duruma getirerek dilendiren bunlardır.

http://www.bartindogumcocuk.gov.tr/images/alkis_2.gif

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelomar
    kelomar's avatar
    Erkek

Arkadaşlar daha feto yazısıyla beraber forum birbirine düştü bu fetocu bu dinsiz diyerek.

bu adamı feto yapanların da amacı bu zaten; fetoyla, sözde kürt sorunuyla vb. birçok safsatayla milletin beynini doldurup başka bişe düşünmesini engelliyorlar.

Adam ilk önce yargıyı ele geçireceksiniz diyor ve bi bakıyorum her yerde tarikatçı hakimler, savcılar avukatlar cirit atıyor.

Bu adamın Türkçe için çaba sarf ettiği fln yok. direk göz boyamaca. sınıfımda fetonun okulundan  4-5 tane azeri var ve okullarında eğitim ingilizce, Türkçe sadece seçmeli ders olarak varmış ve o da sınırlı sayıda öğrenciye.

bir sınıf arkadaşım da bu cemaatin evinde kalıyordu. fetonun vidyolarını izleyip o ağladıkça bunlar da ağlıyordu hatta kız arkadaş olayına tamamen karşı biriydi ve abilik yapıyordu. geçenlerde gördüm ve kız arkadaşı vardı, dedi ki bizi kandırmışlar dinle imanla alakaları yok bunların dedi. orda abi yada abinin de abisi denen adamların dindar görünüp gizli gizli kerhane, bara gittiklerine çok şahit oldum dedi. ve bu daha benim 1 kişiden görüp dinlediğim. onların yandaşı olan bir sürü ortak arkadaşım var ve tek ortak özellikleri maddi durum. ankarada herhangi bir yurt (KYK yurtları hariç) en azından 350-400 lira arası iken bunların evinde insanlar 200liraya kalıyor ve yemekleri elektrik su ısınma fln herşey içinde.

Ayrıca Papa'nın 1. bin yılda avrupayı 2. bin yılda amerikayı hristiyanlaştırdık 3. bin yılda sıra asya ve afrika dediği dönemlerde, feto ve papanın görüşmeleri olmuştur.

en hassas olduğum 2 konudan birisidir bu feto olayı, diğeri de anadilde eğitim( VARSA ANADİLDE EĞİTİME KARŞI OLAN OKTAY SİNANOĞLUNUN HERHANGİ BİR KİTABINI OKUSUN VEYA EN AZINDAN 8-10 SAYFASINI OKUSUN TEKRAR DÜŞÜNSÜN).

Sağlıcakla kalın

Toplam Hit: 13683 Toplam Mesaj: 84