Türk Telekom Her Perşembe Bedava
-
Turkcell her Cuma, Vodafone ise her Pazartesi veriyordu. Sonunda Telekom beyciğimde rekabete karar vermiş.
Uygulamayı güncelleyip sağ üstteki hediye paketi simgesine dokunup ekranı silmeniz yeterli.
Ayrıca Sahur yazıp 5555'e SMS atınca oradanda 10 GB geliyor.
mkyb tarafından 31/May/18 16:08 tarihinde düzenlenmiştir -
ramazan da internetim toplam 34.5 GB internet paketimden ( bu her yöne olan internet paketi normal LTE yani ) 12GB ı duruyor.
turkcell uygulamalarındaki internetime bakalım. 122 GB internetten 118 GB ı duruyor.
dakika da turkcell içi sınırsız 7k her yöne
PanxeR tarafından 31/May/18 16:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Sahur paketini Gece 02:00 ile sabah 06:00 arasında kullanabiliyorsunuz.
-
Vay arkadaş bana günlük sınırsız konuşma verdi
-
PanxeR bunu yazdı
ramazan da internetim toplam 34.5 GB internet paketimden ( bu her yöne olan internet paketi normal LTE yani ) 12GB ı duruyor.
turkcell uygulamalarındaki internetime bakalım. 122 GB internetten 118 GB ı duruyor.
hacı bende turkcelliyim yok mu bedava internet için bir şey her cuma yapıyorumda boş boş şeyler çıkıyor geçen hafta 5 tl çıktı :D
-
SaviorAngel bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
hacı bende turkcelliyim yok mu bedava internet için bir şey her cuma yapıyorumda boş boş şeyler çıkıyor geçen hafta 5 tl çıktı :D
paket olarak lifecell i veya gncturkcell i öneririm hocam bu sayede zaten bir sürü internetinden yemeyen programın oluyor.
süpriz nokta ve ramazan kampanyası da iyi getiriyor
-
Size özel teklifimiz yoktur dedi bana güncellediğim halde.
Faturalı ve selfy im
heza tarafından 31/May/18 16:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Bir şeyide düzgün yapsalar şaşırırım. 24 saatlik hediyeler gece 00:00'a kadar geçerliymiş. Vodafone ve Turkcell'de hediyeyi kazandığınız andan başlıyor bu süre. Yani akşam 23:00'da kazandığınız hediyeyi harcamak için sadece 1 saaatiniz var.
-
bize niye lülü -.-
-
PanxeR bunu yazdı
Aga bu ne ya oraya 3 gb buraya 5 gb bunları mı takip edeceğiz yani ver 20-30 gb her yönte takılsın millet yani uygulamaya özel internet mi olur ya
-
Şuanda en mantıklı internet Telekom Prime tarifesinde. 50 liraya 10 GB veriyor sonrasında hız 256 kbps oluyor. Youtube'tan 360p videolar başta biraz bekleyince sonrasında rahat izlenebiliyor.