Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Türk Telekom Her Perşembe Bedava
Türk Telekom Her Perşembe Bedava
-
C-force bunu yazdımkyb bunu yazdı
Android kullananlar uygulamayı önce verilerini silip sonrada kendisini silip yeniden yüklesin. Böylece her hafta haftalık 10 GB garanti.
hocam bayağı yorgunum bu kafayla tam anlayamadım acıkcası ? Tam bilgi verirmisin
Verileri uygulama bölumunden mi silecez yoksa baska bi yoldan mi siliyoruz.?
-
Enquinx35 bunu yazdıC-force bunu yazdımkyb bunu yazdı
Android kullananlar uygulamayı önce verilerini silip sonrada kendisini silip yeniden yüklesin. Böylece her hafta haftalık 10 GB garanti.
hocam bayağı yorgunum bu kafayla tam anlayamadım acıkcası ? Tam bilgi verirmisin
Uygulama ilk yükleyişte 10 GB vermeye ayarlanmış. Bu yolla uygulamayı ilk defa kuruyormuş gibi yapıyoruz. Verileri temizle olayı evet uygulama bölümünden.
-
mkyb bunu yazdıEnquinx35 bunu yazdıC-force bunu yazdımkyb bunu yazdı
Uygulama ilk yükleyişte 10 GB vermeye ayarlanmış. Bu yolla uygulamayı ilk defa kuruyormuş gibi yapıyoruz. Verileri temizle olayı evet uygulama bölümünden.
biri xposed modulu felan yazsa bari
-
Vodafon tırt yav.. mağza indirim çeki veriyor çoğunluk..
-
Sınırsız Whatsapp paketinin açığını buldum sanırım. 128 kbps ile sınırsız internet oluyor. Akmasada damlıyor.
-
mkyb bunu yazdı
Böyle bir şey yok aklınızdan çıkarın :D
100dk verdi önbellek dahil bütün verileri temizlemeyi ayrı ayrı yaptım. Es ile de taradım, kökünü kazıdım yani. Sonra tekrar yükledim 100dk :)
-
by_Tet bunu yazdımkyb bunu yazdı
Böyle bir şey yok aklınızdan çıkarın :D
100dk verdi önbellek dahil bütün verileri temizlemeyi ayrı ayrı yaptım. Es ile de taradım, kökünü kazıdım yani. Sonra tekrar yükledim 100dk :)
Hediye çıktıktan sonra mı yaptın bunları ? Eğer sil süpür ekranında ekranı tam silmeden işlemi iptal etsen bile hediye hattına tanımlanıyor. Ekranı komple temizleyince hediye sms'i geliyor.
-
@mkyb hocam şu videoda ki olayı sil süpür için yapabilir miyiz?
https://www.youtube.com/embed/AQFcY-N97TE
çalışıyor mu bilmiyorum açıkcası deneme şansım olmadı.
Ve yukarıda bir şey belirtmişsiniz.Bunu herhalde sil süpür yapıyoruz ne çıktığına küçük bir şekilde göz atıp eğer dk ise çıkıp uygulamayı silip temizleyip tekrar mı deniyoruz?
-
mkyb bunu yazdı
Sınırsız Whatsapp paketinin açığını buldum sanırım. 128 kbps ile sınırsız internet oluyor. Akmasada damlıyor.
kanka cok denedim 300 cigolopu normal kullanmalk icin ama olmadi.
sakincasi yoksa pm atabilir mişsin?
-
Sim kartı 4.5G'ye geçermeden hediye vermem diyor. Bu geçiş şuan ücretli mi?