Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Türk Telekom Her Perşembe Bedava
Türk Telekom Her Perşembe Bedava
-
Günlük 5 cigolayt verdi
-
Bugün geleni silip süpürmesem de 3 gün sonra süpürsem olur mu acaba? Bekleyebiliyor mu hediye sistemde yoksa gece 12 de geri çekerler mi?
-
KaptaN bunu yazdı
yaaa yan yana arkadaşa 5 gb çıktı bana 1 gb adam 500 mb bile net kullanmıyor şimdi kazıdım 250 dak verdi ulan 1000 dakikanın her ay 950 dakikası kalıyor prime paketlere geçicem 20 gb filan .
kesinlikle banada 250 dk çıktı sevgilimle konuştuğumda dk yetmezdi ayrıldım avea dakika hediye ediyor varsa konuşacak kişi konuşalım bari boşa gitmesin içim yanıyor
-
Vallah ben bu işi sevdim, haftalık 30GB verdi :-) Allah bereket versin :)
-
bende 10 gb ile ay sonunu getirmeye çalışıyorum :)
-
İyice öldürdü bunlarda. İlk 2 hafta 10 GB-30 GB verirken şuan 100 MB veya şebeke içi günlük sınırsız konuşma veriyor. Zaten 1.000 dakikam var her ay yanıyor yarısından çoğu.
-
Android kullananlar uygulamayı önce verilerini silip sonrada kendisini silip yeniden yüklesin. Böylece her hafta haftalık 10 GB garanti.
mkyb tarafından 05/Mar/19 19:09 tarihinde düzenlenmiştir -
haftalık 30gb kazandım buhafta :d
-
mkyb bunu yazdı
Android kullananlar uygulamayı önce verilerini silip sonrada kendisini silip yeniden yüklesin. Böylece her hafta haftalık 10 GB garanti.
hocam bayağı yorgunum bu kafayla tam anlayamadım acıkcası ? Tam bilgi verirmisin
-
Turkcell de her hafta bip içi 1000 DK veriyor şaka gibi