folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Turkcell İn Sahtekarlığı (İbretlik)



Turkcell İn Sahtekarlığı (İbretlik)

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fthyvz
    fthyvz's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2010
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

    Hiç turkcell kullanmadım ama çok şikayet eden duydum. 

    Sende uzun yıllar kullandın, kullanırken şikayetçi olanları gördüğünde ne yaptın? Hiç. 

    Şimdi burda turkcell kullananlar da onu yapacak, hiç. 

    Bir an önce evrakları onlardan alıp yetkili mercii lere iletmeye bak, geçmiş olsun. 

    Haklısın eyvallah. Devir bana dokunmayan yılan bin yaşasın devri. Ben de dahil


    FtH_YvZ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Şubat/2005
    Erkek

    Bende Türkcell'dim lakin belki 6 sene olmuştur ayrılalı. Kazıklığından diğer şeylerden bıktım. Hocam sana tavsiyem ki ben her konuda böyle yaparım,

     

    Türkcell'in Müşteri Hizmetleri Genel müdüründen tut, tüm üst düzey yöneticilerin isim listesini bi şekilde bul. Genel mail mantığı şudur. Kişi diyelim Ahmet Mehmet
    amehmet@turkcell.com.tr
    ahmetm@turkcell.com.tr

    ahmet.mehmet@turkcell.com.tr

     

    mail bunlardan birisidir şirket prosedüründe. Alayını TO'ya koy mail at. Bak sana 10 dk içinde en üst düzey birisi döner.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    palakan229
    palakan229's avatar
    Kayıt Tarihi: 11/Aralık/2009
    Erkek

    Turkcell'de bazı saçma şeyler var. En basitinden bir reklam uyarısı veriyor yanlışlıkla bastım bir gün. Haftalık oyun gibi bir şeymiş. Her hafta 5-6 Tl kakalamış ibneler. Şans eseri faturaya bakmasam daha da girecekti. 25 Tl'lik faturam oldu 45 Tl ilk ay. Sonra hemen Gencavere girdim tabi. GNCTRKCLL var kardeşimin üstüne. Hallettik sağolsun. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.

    Giresuna gittim; köyde, yaylada, sağda solda her yerde full çekti. İnternetim bitmişti. Eski avea hattımda ACİL internet vardı(darbe muhabbetine) onu taktım Edge ile çekiyordu. Çekiyordu derken işaret var ama internet yoktu. Siz düşünün. O yüzden son 4-5 aydır gayet memnunum. Evet internet paketini çabuk bitiyor 2 gb yetmiyor gari. Ama hizmet iyi.

    Telefon konusuna gelince; hiç bir yer verdiğinizin ertesi gün telefonunuzu zaten incelemez. en az 2-3 gün sürer kaydı olsun girdisi vs işlemleri yüzünden. O yüzden acele etmişsiniz. Sonrasında ise size götlük yapılmış o aşikar ama neden böyle bir şey olmuş bilemedim. Daha yetkili bir yerle konuşsaydınız ya da aldığınız bayiye gitseydiniz keşke birde sorunu oradan halletmeye çalışsaydınız belki bir faydası olurdu. Şu an için en iyisi heyete gitmek sanırım daha ötesi yok gibi..


    Sevgi, insanın şeyleri en olmadıkları gibi gördüğü durumdur. / -Nietzsche
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Turkcell'in sistemlerine laf edenler sanırım Vodafone ile tanışmamış. Adamlar gece yarısından sabaha kadar komple sistemleri kapatıp gidiyor. Geçen gün nete girdim kota bitmedi mesajda gelmedi sabaha kadar yardırdım internette 20-30 GB kadar nasıl olsa 1-2 lira diye sabah 06'da mesaj geldi kotanız bitti diye. Hala Telsim zamanından kalma sistemleri kullanıyorlar sanırım.

     

    mkyb tarafından 05/Eki/16 15:14 tarihinde düzenlenmiştir

    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2009
    Erkek

    hocam hiçbir gsm operatöründen cihaz alınmaz. Ben çekim kalitesine bakıyorum. 1 yıldır turkcell kullanıyorum bunca zaman ah vah gibi cümleler kullandırmadı. Ayrıca ara ara müşteri temsilcim arar bir isteğiniz var mı diye soruyor . Ne vodafone da nede Avea da bunu görmedim 

     

     

    csr288 tarafından 05/Eki/16 15:36 tarihinde düzenlenmiştir

    Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
Toplam Hit: 4506 Toplam Mesaj: 46
turkcell dolandırıcılık