Türkié Değil, Türkiye Kazandı !
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------ya hacı alayının (A.Q) ya walla Goruntu kirliligi walla hepsı ya :@
Sınırım alayına zatı :D)):) nese ama bı murıtın de dedıı gıbı kızlarıda fena olabılıo bazen veya sole dıım
o OGLANlarda ne warsa bazı guzel kızlarda onlarla gezıo alalala :)))
-----------------------------
Hocam bişey dicem ya.Kızlar ve erkeklerin birbirlerinden farkı olmalı.Valla bunlar erkeğe benzemiyor.Yaratık :) -
bayzin bunu yazdı:
Alayının A.Q demek istiyorum ama gerek site kuralları yüzünden gerekse bunlara onu bile layık görmediğimden demiyorum :)
A.Q :D@karahanx walla degil valla:D
-
hocam onlar medeni. sorsanız ssizi beni beğenmezler kendilerini kültürlü görürler hepsinin a.g. da. kızlar yapsın bişey demiyom. ama oğlanlar iğrenç oluyo :S beyninizi s**m. demek geliyo içimden.
-
benim msnimde bu tipten kimse yok
-
yhaaa yapmayın genclerrr onlarda insan evladi ama kücükken topları inşaata kacmıs
-
qaMbLer bunu yazdı:
yhaaa yapmayın genclerrr onlarda insan evladi ama kücükken topları inşaata kacmıs
-----------------------------Koptuğum andır
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------Kaval çalmayı orda öğrenmişler :)
-
mide bulandirici ama dogru tespit.tamam hicbirimiz cok duzgun turkce konusup yazamıyoruz surda biçok yabancı kelimeyi sokmusuz hayatımıza ama bunlar baska dunyadan sanki sahmaran sormus yazdıkları gibimi konusuyolar acaba diye aynen oyle :) gecen biyerde yemek yiyodum yhaaaaa bayilzammmm die bi ses cikdi odum koptu noluyoz dedim kizin kolyesi kopmus hayir gorende bitarafina bise batti sancak işde boyle bırakcan hanimefendiligi agzini burnunu dagitcaksin o anda bayilzak :D
-
ya o resimdekiler kız mı erkek mi?
-
Arkadaş biz Anadolu evladıyız...Hayatımda jöle bile kullandığım çok nadirdir :|
toz toprak yutarak büyüdük biz
babam beni şehre götürüp mağazadan yeni pantolon alırdı mağazadan çıkıp eve gidene kadar
pantolan diye bişey kalmazdı..
konuya gelelim üst taraftaki veled-i zina nın yaşı 11-12-13 en fazla 14 tür.
ve büyük ihtimalle eğer Türkiye de yaşıyorsa metropol şehirlerden birinde yaşıyodur.
Bahse girerim bu sıpa ailenin tek evladıdır ve büyük ihtimalle anne-baba ilişkisi bozuktur yada baba diye bişey yoktur
varsa bile yoktur.
geçen komşunun kızına denk geldim.. 16 yaşında kızcağız gözlerine siyak siyah bişiler sürmüz saç baş o biçim
osmanlı tokadını bi çakmışım komşu kızı o biçim asansörde tuttum kızı kulağında götürdün annesi
2 de annesi çaktı teşekkür etti. madem kız 5. kattan zemin kata inene kadar gözlerini boyamış saçlarını
obiçim yapmış.. elime sağlık