folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkié Değil, Türkiye Kazandı !

Türkié Değil, Türkiye Kazandı !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

snnyk bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaş biz Anadolu evladıyız...Hayatımda jöle bile kullandığım çok nadirdir :|
    toz toprak yutarak büyüdük biz
    babam beni şehre götürüp mağazadan yeni pantolon alırdı mağazadan çıkıp eve gidene kadar
    pantolan diye bişey kalmazdı..

konuya gelelim üst taraftaki veled-i zina nın yaşı 11-12-13 en fazla 14 tür.
    ve büyük ihtimalle eğer Türkiye de yaşıyorsa metropol şehirlerden birinde yaşıyodur.
    Bahse girerim bu sıpa ailenin tek evladıdır ve büyük ihtimalle anne-baba ilişkisi bozuktur yada baba diye bişey yoktur
    varsa bile  yoktur.

geçen komşunun kızına denk geldim.. 16 yaşında kızcağız gözlerine siyak siyah bişiler sürmüz saç baş o biçim
    osmanlı tokadını bi çakmışım komşu kızı o biçim asansörde tuttum kızı kulağında götürdün annesi 
    2 de annesi çaktı teşekkür etti. madem kız 5. kattan zemin kata inene kadar gözlerini boyamış saçlarını 
    obiçim yapmış.. elime sağlık 

Hocam senin yorumda tam tadında ya :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

Potansiyel_Virus bunu yazdı:
    mide bulandirici ama dogru tespit.tamam hicbirimiz cok duzgun turkce konusup yazamıyoruz surda biçok yabancı kelimeyi sokmusuz hayatımıza ama bunlar baska dunyadan sanki sahmaran sormus yazdıkları gibimi konusuyolar acaba diye aynen oyle :) gecen biyerde yemek yiyodum yhaaaaa bayilzammmm die bi ses cikdi odum koptu noluyoz dedim kizin kolyesi kopmus hayir gorende bitarafina bise batti sancak işde boyle bırakcan hanimefendiligi agzini burnunu dagitcaksin o anda bayilzak :D
    muaha:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek
    EmQceR bunu yazdı:

şu resimlere bakın yaw bunların Anneleri babamaları yakınları yok mu nasıl oluo böle sokaklarda gezdiriolar kendilerini böyle sekilden sekile sokunca ne pok anlıolar yaw lan hadi foto cekıon o elınde elma ne

içimi dokum dedim yter la artık ne dir bu

amk soyunsaydın hatta tovbe ya buları alıcaksn bı kaçtanesını taksım meydanında sallandırcaksn bak ozmn yapıolarm:d

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

evde beslemek için en ideal türler süs mutantlarıdır hayvanların konuşma dili ve tipleri o.. bi kediye ne biçim miyavlıyosun veya sen niye tekirsin diye kızmıyorsanız bunlara da kızmayın günahtır doğalarında var aksi halde onlarda insan olmayı istemez mi?  hı?

:|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abizittin
    Abizittin's avatar
    Erkek
    onların alayını bi güzel sopalıcaksın hocam cok iyi demişsin nasıl bir mahlukatlarsa artık
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaDFiuS
    MaDFiuS's avatar
    Erkek
    şimdi ben bişey anlamadım. arkadaş demiş babam şehre götürür bilmem ne alırdı başka cümledede kıza bi yapıştırdım asansörde. şehre gidiyosan köydesindir. köydeysen asansörlü evinmi var :D

Her Tercih Bir Vazgeçiştir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    MaDFiuS bunu yazdı:
    şimdi ben bişey anlamadım. arkadaş demiş babam şehre götürür bilmem ne alırdı başka cümledede kıza bi yapıştırdım asansörde. şehre gidiyosan köydesindir. köydeysen asansörlü evinmi var :D
    ufakken yani anladın mı :)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

size neki bundan?

madem yaptıkları sana absürd ve amelece geliyor, sil msninden olsun bitsin. 

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kerim
    kerim's avatar
    Erkek

MaDFiuS bunu yazdı:

basını okuduysan anadolu cocuğuyum yazmıs ve adam 21 yasında sence hala babasıylamı pantolon almaya gidiyorlar. kücüklüğünden bahsetmiş bence ;),

ayrıca o resimdeki tiplere fak all xD

(:
Toplam Hit: 17542 Toplam Mesaj: 105