Türkié Değil, Türkiye Kazandı !
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------
Arkadaş biz Anadolu evladıyız...Hayatımda jöle bile kullandığım çok nadirdir :|
toz toprak yutarak büyüdük biz
babam beni şehre götürüp mağazadan yeni pantolon alırdı mağazadan çıkıp eve gidene kadar
pantolan diye bişey kalmazdı..
konuya gelelim üst taraftaki veled-i zina nın yaşı 11-12-13 en fazla 14 tür.
ve büyük ihtimalle eğer Türkiye de yaşıyorsa metropol şehirlerden birinde yaşıyodur.
Bahse girerim bu sıpa ailenin tek evladıdır ve büyük ihtimalle anne-baba ilişkisi bozuktur yada baba diye bişey yoktur
varsa bile yoktur.
geçen komşunun kızına denk geldim.. 16 yaşında kızcağız gözlerine siyak siyah bişiler sürmüz saç baş o biçim
osmanlı tokadını bi çakmışım komşu kızı o biçim asansörde tuttum kızı kulağında götürdün annesi
2 de annesi çaktı teşekkür etti. madem kız 5. kattan zemin kata inene kadar gözlerini boyamış saçlarını
obiçim yapmış.. elime sağlık
-----------------------------Hocam senin yorumda tam tadında ya :)
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
mide bulandirici ama dogru tespit.tamam hicbirimiz cok duzgun turkce konusup yazamıyoruz surda biçok yabancı kelimeyi sokmusuz hayatımıza ama bunlar baska dunyadan sanki sahmaran sormus yazdıkları gibimi konusuyolar acaba diye aynen oyle :) gecen biyerde yemek yiyodum yhaaaaa bayilzammmm die bi ses cikdi odum koptu noluyoz dedim kizin kolyesi kopmus hayir gorende bitarafina bise batti sancak işde boyle bırakcan hanimefendiligi agzini burnunu dagitcaksin o anda bayilzak :D
muaha:D -
EmQceR bunu yazdı:

şu resimlere bakın yaw bunların Anneleri babamaları yakınları yok mu nasıl oluo böle sokaklarda gezdiriolar kendilerini böyle sekilden sekile sokunca ne pok anlıolar yaw lan hadi foto cekıon o elınde elma ne
içimi dokum dedim yter la artık ne dir bu
amk soyunsaydın hatta tovbe ya buları alıcaksn bı kaçtanesını taksım meydanında sallandırcaksn bak ozmn yapıolarm:d
----------------------------- -
evde beslemek için en ideal türler süs mutantlarıdır hayvanların konuşma dili ve tipleri o.. bi kediye ne biçim miyavlıyosun veya sen niye tekirsin diye kızmıyorsanız bunlara da kızmayın günahtır doğalarında var aksi halde onlarda insan olmayı istemez mi? hı?
-
onların alayını bi güzel sopalıcaksın hocam cok iyi demişsin nasıl bir mahlukatlarsa artık
-
şimdi ben bişey anlamadım. arkadaş demiş babam şehre götürür bilmem ne alırdı başka cümledede kıza bi yapıştırdım asansörde. şehre gidiyosan köydesindir. köydeysen asansörlü evinmi var :D
-
MaDFiuS bunu yazdı:
şimdi ben bişey anlamadım. arkadaş demiş babam şehre götürür bilmem ne alırdı başka cümledede kıza bi yapıştırdım asansörde. şehre gidiyosan köydesindir. köydeysen asansörlü evinmi var :D
ufakken yani anladın mı :) -
size neki bundan?
madem yaptıkları sana absürd ve amelece geliyor, sil msninden olsun bitsin.
-
-
MaDFiuS bunu yazdı:
-----------------------------basını okuduysan anadolu cocuğuyum yazmıs ve adam 21 yasında sence hala babasıylamı pantolon almaya gidiyorlar. kücüklüğünden bahsetmiş bence ;),
ayrıca o resimdeki tiplere fak all xD