folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...

Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsun
    efsun's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

olm efsun ne salak adamsın abd nin ekonomik olarak zarar edeceğini söyleyen medyaya inanıyormusun sen ?

adamlara dokunmaz bile abd bu noktası noktasına hesaplamadan girermi sanıyorsun bu işe...

abd nin parası bok gibi merak etme tükenmez. Askeri gücü yok yanlız Türkiyeninde bu durumu abde beş basar yani Türkiyenin askeri gücü tabiki abd ye 5 basar.

+ şahsen öyle bişey olsa askerliğimin tecilini kaldırtırım askere giderim

buzul  biz sadece abd nin Ön yüzünü görüyoruz Parası oalbilir ama bu demek değildirki onlarında parası sonsuz. O adamlar  ıraqtaki  savaş yüzünden teknolojiyi kaç yıl kaybettiler Turkiye bu açıgını kapatacak yüzüye geldi amna hala Birileri Turkiyenin gelişmesini istemiyor Birileri Turkiye savaşa girsin istiyor, ben savaşa karşı değilim ama eğer savaşta Abd siktir olup giderse o zaman birşeylerin oldugu netlik kazanır.

Her türlü piping işleriniz itina ile yapılır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

oLası Bir Sınır Ötesi Operasyonu oLursa, Bence Oturup AskerLerimize Dua Etmek En GüzeLidir ;) aLLah Daim Askerimizin Yanında oLsun.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    en yakın askerlik şubesine...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    efsun bunu yazdı:
    BuZuL bunu yazdı:

olm efsun ne salak adamsın abd nin ekonomik olarak zarar edeceğini söyleyen medyaya inanıyormusun sen ?

adamlara dokunmaz bile abd bu noktası noktasına hesaplamadan girermi sanıyorsun bu işe...

abd nin parası bok gibi merak etme tükenmez. Askeri gücü yok yanlız Türkiyeninde bu durumu abde beş basar yani Türkiyenin askeri gücü tabiki abd ye 5 basar.

+ şahsen öyle bişey olsa askerliğimin tecilini kaldırtırım askere giderim

buzul  biz sadece abd nin Ön yüzünü görüyoruz Parası oalbilir ama bu demek değildirki onlarında parası sonsuz. O adamlar  ıraqtaki  savaş yüzünden teknolojiyi kaç yıl kaybettiler Turkiye bu açıgını kapatacak yüzüye geldi amna hala Birileri Turkiyenin gelişmesini istemiyor Birileri Turkiye savaşa girsin istiyor, ben savaşa karşı değilim ama eğer savaşta Abd siktir olup giderse o zaman birşeylerin oldugu netlik kazanır.

ulan sayın efsun arkadaşım :D :D

olm salakmısınız a.k ya dünyanın petrolünü sömürdü abd bu olm parasal çıkarı olmasa girermi ırağa salakmı bu adamalr sanıyorsunuz

milyar dolarlar kaybediyorlar ama trilyon dolar kar yapıyorlar bilmem farkındamısınız basın ve medyayıda işye yok efendim zarar etmiş miş falanmış filanmış diyew konuşturuyorlar bütün mesele bu....

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    olduda durumlar ters gitti.Düşmanımızda ABD ise şehirde direnme potansiyeli olanları toplayıp kendimce eğitidim ve direniş birliği oluştururdum.Sonra hemen askerlik şubesine giderdim.Hiç boş durmazdım...

Long Live Turkey..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnr437
    cnr437's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    harbi harbi orduya katılırım, elime hangi silahı verirlerse de en verimli şekilde kullanmaya çalışırım...

Bizim olduğumuz her yerde herşey bizim yüzümüzden olmuştur. Ben benim amk bana bişey olmasın!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

abi bence Türkiye savaşa girecektir.. ve bunun rotası emin olabilirsinizki yıllar öncesinden belirlendii.

kurtlar vadisi ırak dizisi olsun çanakkale belgeseli olsun kan uykusu olsun herşey bunların yapılacağını belli eder yani sanmayınki Türkiye son günlerdeki şehit sayısından dolayı böyle yapıyor....

hayır efendim herşey planl proğramlı seçimlerden sonra büyük ihtimalle pkk nın bi tarafından terler akacak neden çünki seçimden sonra büyük ihtimalle savaş için onay gelecek kilit zaman seçim bence.

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır Toprak uğrunda ölen varsa vatandır...

Türk insanında birlik beraberlik vardır...Savaş çıkarsa göreceksinizki Türkü,Kürdü,Lazı,Çerkezi hepside bir olacak buna canı gönülden inanıyorum...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR

EDİT: buzul hacı dediklerin %60 doğru gibi geliyor bana götümun bokları ıraklı aptallar abd ye karşı bi bok yapamadığı halde çıkmış ordan havlıyor la got git ilk önce abd senin insanlarını hergün öldürüyor sünni şii düşmanlığını kurtar sadr mıdır nedir kelle her an gidecek durumda türkiyeyi tehdit ediyor

evet savaş olacak bende inanıyorum olacağına 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

hacı zaten televizyonlarda söylenen saçmalıkların çoğuna inanmıyorum medya bu konuda oynaktır nasıl işine gelirse öyle yazıyorlar o yüzden kendimiz mantığımızla çözeriz olayı..

şimdi Türkiye ırağa girerse abd de sıçırtır ıraktakileride sıçırtır bunu biliyoruz...

abd ye yeter Türkiyenin gücü savaş olarak ama abd ekonomik yönden üzerimizde oyun oynarsa ülke zor durumda kalabilir. işte bu yüzden çekiniliyor TSK ya destek verilirse ve herkes tek yürek olursa ve kuzey ırağa girip tepkimizi belirtirsek olay olumluda olabilir olumsuzda...

yani abd tarafından malesef kıpırdayamıyoruz inş. girecekler bugüne kadar o şerefsizler konuştu... şimdi birazda biz konuşalım götleri 2 buçuk atıyor şuan ırak sınırında tanklarla denemeler yaptıkları için :)

gebereceksiniz köpek gibi...Şehitlerimizin öcü alınacak bütün PKK LI KÖPEKLERDEN VE ABD DEN...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Öncelikle bir savaş sırasında kendisini koruyamayacak insanları, kimi gördüysem bilinçlendirir, sığınaklara gitmelerini söylerim, sonra oturur askerlerimize dua ederim, duam bittikten sonra (eğer halk için askeri anlamda bişi yapma sorumluluğu ortaya çıkarsa ki çıkmaz, TSK halleder) Alırım tüfeği, doğru askerlik şubesine...

Toplam Hit: 7549 Toplam Mesaj: 60