Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------olm efsun ne salak adamsın abd nin ekonomik olarak zarar edeceğini söyleyen medyaya inanıyormusun sen ?
adamlara dokunmaz bile abd bu noktası noktasına hesaplamadan girermi sanıyorsun bu işe...
abd nin parası bok gibi merak etme tükenmez. Askeri gücü yok yanlız Türkiyeninde bu durumu abde beş basar yani Türkiyenin askeri gücü tabiki abd ye 5 basar.
+ şahsen öyle bişey olsa askerliğimin tecilini kaldırtırım askere giderim
-----------------------------
buzul biz sadece abd nin Ön yüzünü görüyoruz Parası oalbilir ama bu demek değildirki onlarında parası sonsuz. O adamlar ıraqtaki savaş yüzünden teknolojiyi kaç yıl kaybettiler Turkiye bu açıgını kapatacak yüzüye geldi amna hala Birileri Turkiyenin gelişmesini istemiyor Birileri Turkiye savaşa girsin istiyor, ben savaşa karşı değilim ama eğer savaşta Abd siktir olup giderse o zaman birşeylerin oldugu netlik kazanır. -
oLası Bir Sınır Ötesi Operasyonu oLursa, Bence Oturup AskerLerimize Dua Etmek En GüzeLidir ;) aLLah Daim Askerimizin Yanında oLsun.
-
en yakın askerlik şubesine...
-
efsun bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------olm efsun ne salak adamsın abd nin ekonomik olarak zarar edeceğini söyleyen medyaya inanıyormusun sen ?
adamlara dokunmaz bile abd bu noktası noktasına hesaplamadan girermi sanıyorsun bu işe...
abd nin parası bok gibi merak etme tükenmez. Askeri gücü yok yanlız Türkiyeninde bu durumu abde beş basar yani Türkiyenin askeri gücü tabiki abd ye 5 basar.
+ şahsen öyle bişey olsa askerliğimin tecilini kaldırtırım askere giderim
buzul biz sadece abd nin Ön yüzünü görüyoruz Parası oalbilir ama bu demek değildirki onlarında parası sonsuz. O adamlar ıraqtaki savaş yüzünden teknolojiyi kaç yıl kaybettiler Turkiye bu açıgını kapatacak yüzüye geldi amna hala Birileri Turkiyenin gelişmesini istemiyor Birileri Turkiye savaşa girsin istiyor, ben savaşa karşı değilim ama eğer savaşta Abd siktir olup giderse o zaman birşeylerin oldugu netlik kazanır.
-----------------------------ulan sayın efsun arkadaşım :D :D
olm salakmısınız a.k ya dünyanın petrolünü sömürdü abd bu olm parasal çıkarı olmasa girermi ırağa salakmı bu adamalr sanıyorsunuz
milyar dolarlar kaybediyorlar ama trilyon dolar kar yapıyorlar bilmem farkındamısınız basın ve medyayıda işye yok efendim zarar etmiş miş falanmış filanmış diyew konuşturuyorlar bütün mesele bu....
-
olduda durumlar ters gitti.Düşmanımızda ABD ise şehirde direnme potansiyeli olanları toplayıp kendimce eğitidim ve direniş birliği oluştururdum.Sonra hemen askerlik şubesine giderdim.Hiç boş durmazdım...
-
harbi harbi orduya katılırım, elime hangi silahı verirlerse de en verimli şekilde kullanmaya çalışırım...
-
abi bence Türkiye savaşa girecektir.. ve bunun rotası emin olabilirsinizki yıllar öncesinden belirlendii.
kurtlar vadisi ırak dizisi olsun çanakkale belgeseli olsun kan uykusu olsun herşey bunların yapılacağını belli eder yani sanmayınki Türkiye son günlerdeki şehit sayısından dolayı böyle yapıyor....
hayır efendim herşey planl proğramlı seçimlerden sonra büyük ihtimalle pkk nın bi tarafından terler akacak neden çünki seçimden sonra büyük ihtimalle savaş için onay gelecek kilit zaman seçim bence.
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır Toprak uğrunda ölen varsa vatandır...
Türk insanında birlik beraberlik vardır...Savaş çıkarsa göreceksinizki Türkü,Kürdü,Lazı,Çerkezi hepside bir olacak buna canı gönülden inanıyorum...
-
SÖZ KONUSU VATANSA GERİSİ TEFERRUATTIR
EDİT: buzul hacı dediklerin %60 doğru gibi geliyor bana götümun bokları ıraklı aptallar abd ye karşı bi bok yapamadığı halde çıkmış ordan havlıyor la got git ilk önce abd senin insanlarını hergün öldürüyor sünni şii düşmanlığını kurtar sadr mıdır nedir kelle her an gidecek durumda türkiyeyi tehdit ediyor
evet savaş olacak bende inanıyorum olacağına
-
hacı zaten televizyonlarda söylenen saçmalıkların çoğuna inanmıyorum medya bu konuda oynaktır nasıl işine gelirse öyle yazıyorlar o yüzden kendimiz mantığımızla çözeriz olayı..
şimdi Türkiye ırağa girerse abd de sıçırtır ıraktakileride sıçırtır bunu biliyoruz...
abd ye yeter Türkiyenin gücü savaş olarak ama abd ekonomik yönden üzerimizde oyun oynarsa ülke zor durumda kalabilir. işte bu yüzden çekiniliyor TSK ya destek verilirse ve herkes tek yürek olursa ve kuzey ırağa girip tepkimizi belirtirsek olay olumluda olabilir olumsuzda...
yani abd tarafından malesef kıpırdayamıyoruz inş. girecekler bugüne kadar o şerefsizler konuştu... şimdi birazda biz konuşalım götleri 2 buçuk atıyor şuan ırak sınırında tanklarla denemeler yaptıkları için :)
gebereceksiniz köpek gibi...Şehitlerimizin öcü alınacak bütün PKK LI KÖPEKLERDEN VE ABD DEN...
-
Öncelikle bir savaş sırasında kendisini koruyamayacak insanları, kimi gördüysem bilinçlendirir, sığınaklara gitmelerini söylerim, sonra oturur askerlerimize dua ederim, duam bittikten sonra (eğer halk için askeri anlamda bişi yapma sorumluluğu ortaya çıkarsa ki çıkmaz, TSK halleder) Alırım tüfeği, doğru askerlik şubesine...