Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...
-
olm zaten askere alınmak istiyorm derseniz alırlar sizi öle kendi kendinize savaşırsanız bizim askerler sizi terörist sanar tak indirir... :D
dtp ye bomba atma fikrine gayet güzel bakıorum nasılsa o kancıklar bize atıyor bomba değilmi ? bizde atalım ne güzel olacaktır...
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
şehir neresi hacım senin ?
-----------------------------trakya cıvarı hoja sınıra yakın...
-
Kuvva-i Miiliye vers.2007'yi kurar malum yerlere vurkaç yapardım herhalde : )
-
haydarımı kaptığım gibi sokağa ..
-
anlaşılan tsk ya bir kolorduda bizden tbt piyade birlikleri...
-
LeonidaS bunu yazdı:
-----------------------------haydarımı kaptığım gibi sokağa ..
mauhauh kralsın yaa :) -
Arkadaşlar bende k.ırağa girmek isteyenlerdenim ama şöyle bi düşündüğümde olaylar öyle gelişioki sanki biri bizi zorla ırağa sokmaya çalışıyor, tahrik ediyolar o yüsden bunun arkadasında pis bi oyun olabilir diye düşünüyorum türkiye ırağa girdikten sonra dünyaya türkiyeyi kötü gösterebilirle işte ırakta istikrar vardı türkler bozdu gibilerinden o yüsden bu ırak meselesi çok zor bi durum. hatta geçen bölüm kurtlar vadisindede geçmişti bu konu polat girsekte zarardayız girmesekte diye bi laf söylemişti gerçektende doğru girsek bi dert girmesek bi dert o yüsden bu konuda biras beklemek lazım
ayrıca amerikanın ırakta bulunan askerlerinin paralı olduğunu duymuştum. o yüsden amerika askeriye bakımından teknolojileri var ama onu kullancak adam yok o teknoloji bizde olsa amk. kimse duramaz karşımızda.
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------ayrıca amerikanın ırakta bulunan askerlerinin paralı olduğunu duymuştum. o yüsden amerika askeriye bakımından teknolojileri var ama onu kullancak adam yok o teknoloji bizde olsa amk. kimse duramaz karşımızda.
bu konuda haklısın işte onca imkan ve teknolojiye ragmen başarızlıklarının bir sebebide bu bizde askerlik zorunlu ama yinede gençlerimiz davulla zurnayla seve seve gidiyor bunu bir borç biliyor onlar topraklarını bile para karşılıgı koruyor biz ise vatan millet bayrak ezan için koruyoruz bizim kadınlarımız bile can verir bu topraklara nene hatunumuz asiye hatunumuz klavuz haticemiz tayyar rahmiye hanımımız binbaşı asiyemiz ve adını bilmedigimiz nice hatunlarımız bile vatan için toprak için çarpıştı can verdi bizde onların torunlarıyız degil abd kim gelirse gelsin bu vatan hep bizim kalacak hep AYYILDIZ dalgalanacak bu göklerde hep EZAN duyulacak kulaklarda -
Arkadaşlar.Eğerki sınır ötesi yapılır ve resmen savaş başlarsa, kaçınılmaz olarak tabiki kuşanp gideceğiz ! Fakat anlamadığım nokta şu; Bazılarımız demiş dtp nin binasına bomba falan.Bunun için savaşa gerek yok ki? Türkiye toprakları içinde olduğu için ben bunu en kısa sürede yapmayı planlıyorum.Sizde olumlu bakıyosanız bi düşünek tartışak tamamdır.
-
Lord-Nespace bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar.Eğerki sınır ötesi yapılır ve resmen savaş başlarsa, kaçınılmaz olarak tabiki kuşanp gideceğiz ! Fakat anlamadığım nokta şu; Bazılarımız demiş dtp nin binasına bomba falan.Bunun için savaşa gerek yok ki? Türkiye toprakları içinde olduğu için ben bunu en kısa sürede yapmayı planlıyorum.Sizde olumlu bakıyosanız bi düşünek tartışak tamamdır.
-----------------------------terörist yetiştirmiyoruz hacım biz.
kendi eylem planın varsa buraya yazıp bizi de suçuna ortak etmeye çalışma.
git nereyi uçuracaksan uçur.
ancak can almanın ne olduğunu bir düşün.