Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...
-
o anda durum n yapmamızı gerektiriyorsa onu yaparım .
-
alp soruyu anlayan nadir kişilerdensin :) helal olsun sana güzel cvplamışsın bende olsam senin gibi yapardım.
-
: )
-
öncelikle benim tek amacım bu ıraka girmelerini beklemek ver ardında var gücümle orduya katılıp ya istiklal ya ölüm sloganıyla kanımın son damlasına kadar savaşmak oacak
kesin bir dille konuşmek gerekirse bu kuzey ırak topraklarına kesin girecez şüheniz olmasın ordayız seneye
-
bizim uşakları toplarım, giderik askerlik şubesine beraber savaşıcık derik. versinler silah. sonra giderik cepheye ;)
-
Hojalar ben hemen sucu dükkanlarını basardım öncelikle ordanda silahcı dükkanlarını basıp hemen en kalın su borularından nitro yada baruttan bombalar imal etmeye başlardım Aradaalan olursada satardım :):)
Tövbe tövbe allah göstermesin sayın müridler....
-
abüü savaş kesin çıkacak bugün f*16 lar idman yapıyorlardı burda :D
yok yok kesin bişeyler çıkacak ama bence seçimden sonra çıkar güzelim ülkem karışacak hep orospu abd yüzünden !
-
beyler tahribat olarak bir topluluk yapıp bir bölegede konumlana biliriz savaşta üstte AYYILDIZ altta TAHRİBAT bayranı çeker koşarız bana uyar valla sonra adımızı dünyaya duyuruuz
a.q mun abd"si birkez daha anlar artık türklerle oyun olmayacanı burası TÜRKİYE sen kimsin demek lazım beyler örgüntlenelim derim
-
ya olm hepiniz askerlik şubesi demişsiniz.bende öyle düşünüyorum ama daha değişik bi fikir geldi aklıma.
toplanırız tahribat müridleri olarak dedelerden babalardan kalma silahları alırız sırtımıza herhangi bir şehirde şehir savaşı yaparız.öyle hat diye askere almazlar bizi.alsalarda önce eğitim derler.ama şehir savaşı öyle değil hocam geçeriz binaların tepelerine ya da sokaklarda çimin çalının arasına indirir indirir dururuz.şehiri savunuruz. eheh :)
Ya İstiklal, Ya ölüm.!
Canımız bu vatana armağan olsun.Ne Mutlu Türk'üm Diyene.!
-
dtp nin binalarına monotof kokteyli atarım