folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...

Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bywarfare
    bywarfare's avatar
    Erkek
    nasılsa sonunda vatan için hizmet var diyip savaşa cesur yürek olarak girerim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

beyler bence bu terör konusuna sitece ortak bir çözüm önerileri getirip ilgili yerlere gönderelim tahribat.com da çok bilgili arkadaşlar var burda herkes fikrini ortaya koysun ortak fikirlerimizi ilgili yerlere gönderelim bu öneriler teknik siyasal eğitim ehr alanda terörü bitirmek için herşey

arkadaşlar ilgilenirseniz sevinirimv  

benim msn azizsenel55@hotmail.com her zamn her konuda yardım ederim

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    Eğer durum vahimse hemen giderim odadaki beyliği alır koşarım... Bi işe yaramaz ama olsun..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Octavio
    Octavio's avatar
    Erkek

azizsenel55 bunu yazdı:
    -----------------------------
    beyler eğer bir savaş olursa buna 70 milyon tek vücut olup katılır burda mesele niçin savaşacağımız abd veya basının kışkırtmalaryılamı bizim olayı en akılcı biçimde düşünmemzi alzım milliyetçi kanımız la işe bodoslama girersek bi  b.. yapamayız TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VAR AKILLI OLMAK...

Arkadaşım kesinlikle sana katılıyorum.Hemen hemen herkes milliyetçi duygularıyla şöle yaparız böyle yaparız demişler.Yanlız işe direk balıklama atlarsak hiçbirşey yapamayız.Akıllı bir biçimde hareket etmemiz lazım.İlk olarak ırağa girersek kazancımız ne olur kaybımız ne olur?Bunu düşünnemiz lazım amaçsız yapılan bir işin bi anlamı olmaz.Kazanacağımız şeyler var elbette ama kaybedeceğimiz şeyleri unutmayın arkadaşlar.

1.)Kuzey ırakta şuanda amerikaya karşı şii-sunni birliği oluşmuş durumda.Türkiyenin savaşa girmesi durumunda sünni bir devlet olarak şiileri karşımıza almış oluruz

2.)Amerika zaten girmemizi istemeyen bir devlet.Ne kadar oç olsunlarda sonuçta karşımızda olacaklardır.

3.)İran şii bir devlet olarak sünni türk askerlerinin ıraka girmesini istemeyecek ve oda karşımızda yer alacaktır.

Arkadaşlar zaten türkiye ekonomik bakımından çok zor yıllar yaşıyor ve dışarıya bağımlı haldeyiz.Bunların türkiyeye getireceği zararları göz önüne getirmeliyiz.İkinci olarakta abd türkiye olası savaşını anlatan metal fırnıta kitabı vardı.Orda dikkatimi çekmişti ve türk insanları kuvayı milliye ruhuyla askerlik şubesine başvurmadan silahlarla gezerken tek bir abd uçak bombasıyla herkes ölmüştü.Arkadaşlar savaşların % 50 den fazla sı artık insan gücüne dayanmıyor.Nükleer bombalara uçcaklara dayanıyor.Türkiyede askeri teknoloji üretimi diye birşey söz konusu deil.TSK nın 400 e takın f16 uçağı var abd ile bir savaş halinde askerlerimiz aslanlar gibi gider şehit olurlar.Bundan kimsenin şüphesi yok fakat 400 uçak bittikten sonra hiçbirşey yapamaz hale geliriz.Sebebine gelirsek bu uçakların hepsi amerikadan satın alınıyor.Bana göre Türkiyenin en yakın zamanda kendini güvence altına almak için bir nükleer bomba yapması şart.İran kendisini güvence altına aldı yaptığı kimya çalışmalarıyla amerikaya istediği gibi kafa tutabiliyor.Bize düşen bir savaş durumunda silah alıp savaşırız deil.Güzel bir şekilde öğrenim görüp teknolojiyi türkiyede üretebilmeyi sağlamaktır.Bence ilk hedefimiz bu olmalıdır.

Burdan çoğu arkadaş beni yanlış anlayabilir.Türk milletindeki kuvayı milliye ruhu olmadan hiçbirşey olmaz.Tabiki bende savaşta seve seve Türkiyem için canımı feda ederim fakat tek başına bunlar yeterli olmuyor.Umarım yanlış anlaşılma olmaz..

Saygılarımla...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lemuria karstan keleş getirtçekti 250 milyona (counter'da bile 2500$) onu kapar düşerim yollara, önce bütün kanaryayı kurşuna dizerim tatbikat olsun diye sonrada yola çıkarım sınıra doğru =))

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TugrulBaba
    TugrulBaba's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

:)

Gençlik ateşi..:)

Önce akl-ı selim olacaksınız.

Türkiye savaşa girerse, asker var, silah var, ordu var şu bu..

Seferberlik ilan edilmediği sürece hayat normal devam eder. Ayrıca türkiye 74ten beri sürekli harp yapıyor farkında değilmisiniz? 

Soru yanlış. Haliyle cevaplarda da elle tutulur bir şey yok.

Soru şu: 

Seferberlik ilan edilirse, topraklarınıza girilirse ne yaparsınız?

Cevap şu: 

Ne yapmam emredilirse onu. Zira seferberlik 40-50 yaşına kadar olan eli silah tutan 

her sağlıklı erkeği kapsayan bir durumdur. Bu durumda zaten yetişmiş asker gücü olarak

seve seve göreve hazır bekliyor olacağı(z)m 

tahribat.com/murid/tugrulbaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    thonguch371 bunu yazdı:
    lemuria karstan keleş getirtçekti 250 milyona (counter'da bile 2500$) onu kapar düşerim yollara, önce bütün kanaryayı kurşuna dizerim tatbikat olsun diye sonrada yola çıkarım sınıra doğru =))
    yanındayım merak etme :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    thonguch371 bunu yazdı:
    yanındayım merak etme :D
    eywallah moruk 3 silahşörler gibi gideriz hepsini tararız ibnelerin =))

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    compedan
    compedan's avatar
    Erkek
     zamanında dedelerimiz ne yaptı ise çankkalede aynısını yaparız daha türk milleti ölmedii aynı ruh ve sadakat  ve cesaret var bakmayın biraz avrupaya benzemeye çalışyoz ama iş şavaş olunca tüm  işler ona düşünülür.... olmadı evlerde kenmiz alet yaparız.. mazeme cok, DOĞRULARIN GÖZLE GÖRÜLMEYEN ORDULARI VARDIR..

doğruların gözle görülmeyen orduları vardır.
Toplam Hit: 8346 Toplam Mesaj: 60