folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...

Türkiye Savaşa Girse Ne Yaparsınız...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seker
    seker's avatar
    Dişi
    hocam size türkiye savaşa girerse ki büyük ihtimal girecek türkiyenin yanında sizce hangi devletler olacak merak ediyorum büyük bi savaş durumunda

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Toma2Gm
    Toma2Gm's avatar
    Erkek

elimden ne gelirse yaparım

Profile Tıkla Anlarsın?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

fistik49 bunu yazdı:
    -----------------------------
    hocam size türkiye savaşa girerse ki büyük ihtimal girecek türkiyenin yanında sizce hangi devletler olacak merak ediyorum büyük bi savaş durumunda

şimdi şöyle bişey var dünyanın az suyu ısındı 3.dünya savaşı gibi bir senaryo için henüz erken.

2.si Türkiye kuzey ırağa girerse karşısında zaten abd olacak.

kuzey ırak dediğimiz yer zaten abd nin şubesi gibi bişey malesef :) bunun aksini kimse idda edemez Türkiyenin kuzey ırağa girmesinden abd de çoğu kısım hoşnut olmayacak çünki rahat rahat sömüremeyecekler bir bakıma...

fakat farketmez k.v de polatın dediği gibi parası var ama savaşacak adamı yok

büyükanıt zaten olağan üstü bir insan ve Türkiye için sanırım köklü değişikler yapacak...

Herkes bunu temenni ediyor ve bu vazgeçilemez bir şey bence şu ülkeye yararı olan insanlardan Atatürkten sonra Büyükanıt gelecek tabi tavrını sert bir şekilde ortaya koyupta siyasi desteğide sağlandığı zaman.

Biz Türküz abd ve kuzey ırağın korktuğuda bu işte...

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nelebe
    nelebe's avatar
    Erkek
    1 Türk miLyonLarca kişiye bedeLdir derLer ya o hesap.. Hiderim kafadan 600 kişi aLsam yeter (:

Her GüzeL Kızın Kötü Bir Erkeğe İhtiyacı Vardır..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek

abi savaşın boyutuna bağlı. sınırılı bir sınır ötesi operasyon olursa şanlı ordumuz çok rahat halleder olayı ama olur da bu bir dünya savaşına dönerse, milletimizin vatanımızın bir ferde bile ihtiacı olursa, zannediyorum ki şu sitede hiçbir kimse yoktur ki canını ortaya koymasın... 

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    Türkiye savaşa girerse yanında yardıma kim mi gelir : ) , şöyle desen mantıklı olurdu mesela ; Türkiye savaşa girse , kimler Türkiye'den pay koparmaya çalışır.. ben dostumuz olduğuna inanmıorm , Türki cumhuriyetlerde dahil , Pakistan'ın ordusu hoşuma gidiyo+TSK ile güzel ve gizli çalışmalar yaptıkları bariz Bkz. Babür füzeleri sonra ; Türkiye'nin Hava Kuvvetleri konusundaki Tecrübelerini onlara empoze etmesi ; karşılığında Kimyasal kitle yok ediciler hakkında Bilgiler alması ayrıca geçmişteki sıkı bağ'da onları bana sewdiriyoorrrr : )

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    kacarım

bassinyourface
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    am-bulance
    am-bulance's avatar
    Erkek

bu sorun yıllar önce halledilmişti.ama ulkemizin yönetim gerçekleri kürt sorunu üzerinden cıkar sagladıkları için hala savas mevcut.arkadasımızındsa dedigi gibi kv kan uykusu canakkale beleselleri gibi yayaınlarla halkı doldurusa getirip politikasının devamını saglıyor.artık birileri cıkıp gerçekten bu savasa dur demeli.ama daha fazla kan akıtarak degil dökülen kanın kardeş kanı oldugun anlatarak.

bu anarşi (a) sida cok moda oldu canım.herkes kullanır oldu.ne boka yaramadıgını bile bilmeyen dümbelekler birden anarşistiz abi diye gezinir oldu.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    am-bulance bunu yazdı:

bu sorun yıllar önce halledilmişti.ama ulkemizin yönetim gerçekleri kürt sorunu üzerinden cıkar sagladıkları için hala savas mevcut.arkadasımızındsa dedigi gibi kv kan uykusu canakkale beleselleri gibi yayaınlarla halkı doldurusa getirip politikasının devamını saglıyor.artık birileri cıkıp gerçekten bu savasa dur demeli.ama daha fazla kan akıtarak degil dökülen kanın kardeş kanı oldugun anlatarak.

burda şöyle birşeye değinmek istiyorum sınırdan benim mehmetçiğime kurşun sıkan bir insan kim olduğu farketmez asla benim kardeşim olamaz ve gebermeyide hak ediyor.Savaş çıkmazsa ülkenin a.koyacaklar zaten amk akp si yüzünden adamlarda acayip bi kadrolaşma oldu doğuda...

savaş çıksın abi hepimiz seve seve ölmeye hazırız zaten. yanlız onları bize kardeş diye göstermeyin Türkiyeye ve Türklüğe aykırı düşünen babamda olsa düşmanımdır.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    beyler eğer bir savaş olursa buna 70 milyon tek vücut olup katılır burda mesele niçin savaşacağımız abd veya basının kışkırtmalaryılamı bizim olayı en akılcı biçimde düşünmemzi alzım milliyetçi kanımız la işe bodoslama girersek bi  b.. yapamayız TEK BİR ŞEYE İHTİYACIMIZ VAR AKILLI OLMAK...

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 8347 Toplam Mesaj: 60