Türkiye Süper Güc Oldu,Abd Baskı Yapamaz..
-
Rumlar şok olduKKTC ve Kıbrıs Rum kesiminde temaslarda bulunan ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mathiew Bryza, Kıbrıs konusunda tutumunu değiştirmesi için ABD'nin Türkiye'ye baskı yapmasını isteyen Rum Meclis Başkanı Marios Karoyan'a, ''Türkiye süper güç oldu, ABD baskı yapamaz'' karşılığını verdi.
Rum basınına göre, Rum Meclisi ve Demokratik Parti (DİKO) Başkanı Marios Karoyan, ABD'nin Türkiye'nin Kıbrıs sorununa ilişkin tutumundan vazgeçmesi yönünde baskı uygulaması gerektiğini savundu. Bryza ise Türkiye'nin bölgede süper güç olduğunu ve ABD'nin bu ülkeye artık baskı yapamayacağını kaydetti.Bryza, Karoyan'la görüşmesinde, ''ABD'nin Türkiye'ye baskı yapmasının mümkün olmadığını'' ifade ederek, ''ABD Türkiye'ye baskı yapamaz. Eğer 70'ler, 80'ler ya da 90'larda olsaydık olabilirdi, ancak şu anda kendi bölgesinde süper güç haline gelen Türkiye tamamen kendi gücüyle bağlıdır ve baskı yapmamız söz konusu değildir'' dedi.
Bryza'nın bu sözleri üzerine Karoyan, ''Türkiye'ye ABD tarafından baskı yapılamayacaksa kimse tarafından yapılamaz. Bu koşullar altında ne Kıbrıs sorununun çözümü ne de Türkiye'nin AB üyeliği mümkün olur'' ifadesini kullandı.AA Mynet -
evet bizde öyle diyorduk bundan 6-7 ay önce ama bazı müridler çok bilmişlik yapıyordu...Türkiyenin önemi dahada büyüyecek...
-
iyi gazladılar bizi altından bir şey çıkar
-
ülke güçleniyor ama halk güçlenmiyor
zengin daha zengin oluyo ama fakir işsiz
ha çok iyi değiliz ama diğerlerine göre iyi konumdayız daha iyi olamazmıydık olurduk ama fırsatlar hala duruyo
bu üykeyi bana verecekler 1 yılda dünya devi yaparım ne japonya nede amerika öttürürüm
demekki bazı şeyler engel oluyor
-
Türkiye zaten süper güç ! elin amerikalısı dedi diye değil
ama şunuda unutmamak lazım ki kontrolsüz güç, güç değildir !
-
Tamam biraz gücümüz var bende kabul ediyorum ama o kadar da değil yani ne süper gücü bunlar bizi havaya sokarak tüm işlerden el etek çektirmeye çalışıyolar gibi geldi bana.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------ülke güçleniyor ama halk güçlenmiyor
ha çok iyi değiliz ama diğerlerine göre iyi konumdayız daha iyi olamazmıydık olurduk ama fırsatlar hala duruyo
bu üykeyi bana verecekler 1 yılda dünya devi yaparım ne japonya nede amerika öttürürüm
-----------------------------
herşeyi beleş verirsin sen a.q :D batırırsın ülkeyi -
lan istediğimiz kadarr güçlü olak adamlar bize bu güçü kullandırmıyorki ülkedeki herkes birbirine düşman(sağ-sol akpci-ergenekoncu türk-kürt)
velesılı kelam istediğimiz kadar güçlü olak birlik olup bu güçü kullanamadıktan sonra aha böyle sürünürük
-
BuZuL bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
herşeyi beleş verirsin sen a.q :D batırırsın ülkeyi
-----------------------------Beleşe verir ama, reklam alır, link değişimi gibi değişimler yapar bakarsın :)
-
Az önce mynet'de gördüm bende şaşırdım ama bunun nedeni birazda Tayyip Erdoğan ve İlker Başbuğ'un sert çıkışlarına bağlıyorum,çünkü bu aralar hep bir gerginlik ve görüldüğü gibi davos vs. sert çıkışlar var ve bu güzel bir gelişme bence.
-
BuZuL bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
herşeyi beleş verirsin sen a.q :D batırırsın ülkeyi
-----------------------------kime neyi beleşe vermişim? benim olan 1 tek şeyi söyle karşılıksız verdiğimi :)
her şeyden para kazanırım ben