folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Türkiye Süper Güc Oldu,Abd Baskı Yapamaz..



Türkiye Süper Güc Oldu,Abd Baskı Yapamaz..

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Eylül/2005
    Erkek
    abd kontrolünde bir güç.. ekonomik değil, teknolojik değil. stratejik bir güç.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Mart/2008
    Erkek
    Ula biz süper güç olmuşak, ehu ehu ehu.

    Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mayıs/2007
    Erkek
    Milli Güvenlik hocamız: "Türkiye dünyanın en güçlü ülkesidir, siz şimdi bunu anlamasanız da bu böyledir derdi." anlayana..

    g2k[et]tahribat[dat]com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2004
    Erkek

    xz bunu yazdı:
    -----------------------------

    shockman, geçiniz hocam  ne süper gücü  ayranın var mı içmeye de ? donunun lastiğine kadar süper olan bir güce borçlanmışın halaa ...

    neyse adamın dediğini türkçeye çevireyim :" yunanistan ve TR arasındaki abuk gerilim skimizde bile değil bizden taraf tutmamızı beklemeyin , kıbrısta yansın yıkılsın işala  bitsin bu geyik ."

    TR aynı şeyi sorsaydı eminim şöyle derdi yunanistan bağımsız bir ülkedir ve AB nin parçasıdır , AB üzerinde bir gücümüz yok ...


    -----------------------------

    Pek Çok Zaman yaptığını yine yapmışsın Postumu adam Akıllı bir Daha oku, Ortalamada Aynı şeyi demişiz... Of Xz Senle ne edecem ben. :|


    Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Eylül/2008
    Erkek
    abi gelip buraya milliyetten vatandan hürriyetten haber ekliyonuz

    T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    BuZuL bunu yazdı:
    -----------------------------

    evet bizde öyle diyorduk bundan 6-7 ay önce ama bazı müridler çok bilmişlik yapıyordu...Türkiyenin önemi dahada büyüyecek...


    ----------------------------- 

     

    buzul onca dış borç varken onuda geçtim millet arasında bu kadar birbirine kin varken ve bu kadar bilinçsiz bir millet ile başa gelen adamlar ABD kuklası ise Türkiye biraz zor süper güç olur.

    Evet olmadık mı ? Olduk...Aynen dediği gibi olduk ama arkamızdaki destekle.Şimdi birisi çıkıp süper güç değil diyemez.Fakat önemli olan şudur ki baştakiler herhangi birilerinin kuklası iken ne kadar süper güç olursak o kadar ktöü.Çünkü bizi kullanırlar.Yanlışsam çıksın birisi ve yanlışsın desin.Akp süper güç değil desin.Bunu ciddi anlamda kendide inanarak desin.Tayyipin yaptıklarına bakın bakalım.Onca kanıta ramen bunu diyecek adam zaten kördür.Cahildir, bilinçsizdir.

    Diğer yandan bu ülkede parti başkanlarının kaçı amerikan kuklası değil merak ediyorum.Mecliste adam gibiadam yok bundan rahatsızlık duymayan bir millet süper güç olsa ne olmasa ne..

    Bir ülke vergi harici bir şeyle ayakta duramıyor.Vergide insanların üstüne yük gibi çöküyor ve refaha uklaşmamızı engelliyor.Böyle bir ülke süper güç olsa ne olmasa ne?

    70 milyon solcu, ülkücü, dinci, kürt, alevi diye sürekli kollara ayrılır ve sanki bunlardan biri değilsen ölürsün, bunlardan biriysende diğerlerinle savaşmalısın gibi bir izlenim yaratılıyor.İç savaş var ve MİLLİYETÇİ ülkücüler başta bu hataya düşerek SÖZDE çok iyi bildiklerini idda ettikleri geçmişlerinden ders çıkarmıyor.Bu körlüktür.Böyle bir durumda Türkiye süper güç olsa ne olmasa ne ?

    Ufacık bir devleti dünyaya kabul ettiremiyoruz.Kıbrıs vardır diyemiyoruz.Süper güç olsak ne olmasak ne ?

    Ülkemizde motor yapamıyoruz süpoer güç olsak ne olmasak ne?

    Borumuz, petrolümüz uranyumumuz nice madenlerimiz var çıkartıp işleyip satamıyoruz süper güç olsak ne olmasak ne ?

    Onca müttefikimiz var diyoruz her fırsatta bizi sikmeye çalışıyorlar.Birşey rica ediyoruz tamma diyorlar ama yapmıyorlar süper güç olska ne olmasak ne ?

    Sözde bir çok ülkeden güçlüyüz fakat bütün güçsüz ülkeler pkkya destek veriyor ve pkk sürekli başımıza dert açıyor süper güç olsak ne olmasak ne ?

    Müttefikimiz, dostumuz diyor dahası Türkiye süper güçtür diyen bir dostumuzun gizli birimlerinde kürdistan ahritası var arkamızdan kuyu kaızyorlar, avrupa birliği kuyu kazıyor hepsi kürdistandan medet umuyor Türkiyenin güçlenmesini istemiyorlar çünkü korkuyorlar.Korkan adam rakibini bitirmeye çalışır.Bunlara engel olamıyoruz.HAdi engel olamadık gidip kıçlarını yalıyacağız süper güç olsak ne olmasak ne ??

    ---

    Gördüğünüz gibi bunun gibi size bir kaç bin tane neden sıralayabilirim.Herkez farkında ama kimsenin kılı kıpırdamıyor.Kılı kıpırdamayan insanlarla, bütün herşeyi gördüğü halde avrupa birliği ve amerikadan medet uman insanlarla süper güç olska ne olmasak ne ?

    Keşke silahımız bile olmasa, şu an teknolojimiz olmasa birşeyimiz olmasa ama bu adamlarla savaşacak ruh haline sahip yurttaşlarım olsa.

    Atatürkü unutan, tarihini unutan insanlarla birlikte süper güç olsak ne olmasak ne ??

    Siz ancak kendinizi kandırın süper güç olduk diye.Bizim süper güçlüğümüz sadece bizi yönetenlerin süper güç olmamızı istemesindendir.Böylece kukla gibi ortadoğuyu çok klay yönetebilirler.

    Umarım bazı kesimlerin ve bazı insanların gözleri açılır 

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Şubat/2009
    Erkek
    bizimkilerinde gtü kalktı hemen. Her söylenilene inansaydıııkk işimiz wardı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Haziran/2007
    Erkek

    Amerika ıraktan silahları götürmeden çekiliyor, silahlar barzani-talabani orospu ikilisine kalacak, türkiye bu nedenle kızgın. hem gönülleri alalım hem de iran da başlayan yeni dönemde orta doğu da artacak anti avrupa ve anti amerika dalgasında yer almasını önleyelim diyerek karnımızı kaşıyorlar. 

    Bugun açıkladılar süper güç 13 küsür küçülmüş, bütçenin 5 ayda verdiği açık 20 küsür milyar dolar olmuş. Savaş nedeni saydığın kürt devleti irak da kurulmus, kırmızı hat dediğin g.kıbrıs avrupa üyesi olmus, hergün bikaç askerin ölmüş bide süper güçmüş.  ÇOCUK MU KANDIRIYORSUNUZ YOKSA HERKESİ MEMLEKETİMİN CEMAAT SAFLARINDA SÜRÜLERDEKİ İNSANLAR GİBİ MI SANIYORSUNUZ??? 

    Not: Banı göze alıyorum, "Siktirin gidin" demekten kendimi alamayacağım.


    I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mayıs/2007
    Erkek
    Bundan benim niye haberim olmadıki.

    nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Aralık/2007
    Erkek
    her yıl 60 milyar dolar dış ticaret açığı veren güç güç değildir... Bakınız Almanya 700 milyar dolarla ticaret şampiyonu oldu ama dahada çalışıyorlar götleri kalkmıyor... biz 200 milyar dolara bile ulşamadık... ne süper güçü her sey ordu değşil ekonomi dahada önemli... ilk 3 ün içine girdin mi ekonomide o zaman süper güçsün.. abd rumları susturmak için söylemiş o lafı bizim türklerinde hmn götü kalkmış.. bu kadarda sazan olunamaz yaa.. Türkiye bana göre 3. dünya ülkesi (TSK) HARİÇ...

    Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 9041 Toplam Mesaj: 75