Türkiye Süper Güc Oldu,Abd Baskı Yapamaz..
-
DjBarky bunu yazdı:
-----------------------------
Şu anda şırnakta askerlik yapmaktayım. Ve şundan emin olun burada gördüklerimi öğrendiklerimi ve yaşadıklarımı görmüş olsaydınız türkiyeyi hiç bir gücün hiç bir teknolojinin ve hiç bir ülkenin deviremiyeceğını anlardınız.
-----------------------------Türkiytenin savaşarak alınamayacağını zaten herkes anladı ve biliyor :) ..O yüzden içten yükleniyorlar
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------DjBarky bunu yazdı:
Şu anda şırnakta askerlik yapmaktayım. Ve şundan emin olun burada gördüklerimi öğrendiklerimi ve yaşadıklarımı görmüş olsaydınız türkiyeyi hiç bir gücün hiç bir teknolojinin ve hiç bir ülkenin deviremiyeceğını anlardınız.
-----------------------------Türkiytenin savaşarak alınamayacağını zaten herkes anladı ve biliyor :) ..O yüzden içten yükleniyorlar
-----------------------------Dayı bende diyorum bu Ergenekon niye var (: Harbiden içeriden yükleniyor adamlar.
Şimdi bi sayfa yazı yazar bu posta :D
-
HaYVaN bunu yazdı:
ShockMan bunu yazdı:
-----------------------------Türkiye Süper Güç, Bu Söylem Doğrudur, Zira Hiç Bir Ülke Terörle 30 Yıl Yıkılmadan Baş edemez.... Gelinilen sonuç Hala Her ne kadar Sıfır isede, Türkiyenin Gücünü tescillemiştir...
Gel gelelim, Amerikanın bu çıkışı Verdiğimiz Tavizlerden olsa gerek diye düşünüyorum... Serdar Hocanında dediği Gibi altından Bir ÇapanOğlu Çıkmazsa İyi olacak... Zira İsrail BoP Projesi ile Bağlantılı bir durumdan Şüpheleniyorum...
Böbürlenme Yönünde Post Görmek istemiyorum. Süper Güç Oluşumuz Üretkenliğimizden değil, Azimliliğimizdendir. Ve Türkiyenin Elinde Tuttuğu Güç Küçümsenecek Boyutta değildir. İran gibi Bir Ülkeyi Bir haftada Dize Getirebilecek Güce Ve Hükme Sahibiz....
Ve Belkide En Olası Amerikanın Bu Çıkışı Yapma Sebebi, Gelecekte Olası bir İran Amerika Savaşında Türkiyenin Oynayacağı Rolden de olabilir...
-----------------------------Hacım katılıyom sana.
Amerika gibi bir devlet bile bankalarını kurtarmak için kredi alma girişiminde bulunuyor. Bu devlete süper güç diyorlar.
Ama türkiye kredi almaya uğraştığı için rezil kepaze bir ülke oluyor. Ancak tam süper güç olmak için biraz daha zamana ihtiyaç var.
En azından eski zamanda bir anayasa defteri fırlatıldı diye ülkenin ekonomisi göt olmuyor.
Geçelim anayasa defterini kameralar önünde başbakanımız İsrail'e demediğini bırakmıyor. Peres'i itin amına sokuyor. Davos'a rest çekiyor var mı böyle birşey arkadaş? Eskiden olsa türkiye oraya çağrılsa bu bir şeref denirdi. O zamanki başbakanlarımız gibi boynu bükük davosa seve seve katılınırdı. Şimdi rest çekiyor adam yahu?
Ekonomi yine ayakta. Obama ortadoğunun lideri Ankara'dır diyor Mısır'da. Bunu ABD başkanı söylüyor.
Küresel krize rağmen dünya çapında en az darbe alan ülkelerden biride türkiyedir. Kim ne derse desin. Bunlar gerçektir.
-----------------------------Türkiye Orta Asyanın İncisidir.. Orta Asyanın Şimal Yıldızıdır. Onu Süper Kılan En Büyük Özelliği Barındırdığı Zenginlikleri Yer altı Ve Yer Üstü Zenginliklerinden ziyade, Orta Asyada Son Derece Stratejik bir Konumda yer alıyor oluşudurda...
Milletimiz Gerektiği kadar Çalışkan Olursa Yada Çalışkan Olmasına Beceriksiz vede Aptal Siyasetçilerimiz İmkan tanıyabilirse, Hem Siyasal, Hemde Toplum hemde Silahlı Güç Ve Uzay Teknolojileri ile Elektronik Sanayisinde de Kendini kanıtlayabilecek, Bir Ülkedir.
Ancak dediğim gibi Beceriksiz, Hantal ve Aptal Siyasetçilerimiz Yolu Milletine Açarsa...!
-
Turk olmak bir ayricaliktir. Ve bir suru insan gordum kendi gozumle TURK olmaya ozenen, keske bende bir Turk olsaydim diyen.. ;) Ne Mutlu Turkum Diyene!
-
1 haftada yerler bu ülkeyi. Bak halkına, kendine ? Herkes yozlaşmış, eski aile akrabalık bağları bi bok yok. Herkes para ve ihtiyaç (seksti,işti,okul,çıkardı,açlıktı vs) ilişkisine dönüştürmüş olayı. Son zamanlarda birbirini dolandıran kardeş ve akraba haberleri sizin sülaleizdede yankılanmıyormu? Milletin dinini imanını paraydı, görünüştü vs yaptılar. Eskiden kahveye giden adam şimdi hold'em poker oynuyor. Sokakta kimse kimsenin suratına bakmıyor. Köylerini Anadolusunu bu ülkenin zaten PKK ydı hizbullahtı ele geçirmiş. Metropol yozlaşmış, Aileler bozulmuş. Millet fakirleşmiş, hainleşmiş. Fedakarlık sıfır, İlişkiler günlük. Ülkede DEVLET DAHİL HERKES BORÇLU. Refah 0 değildi 0,1 diyelim. Umut yokmu? var. Ergenekonu yermiyiz ? nah yedirirler. Sadece gözünüzü açın beyler. Tayyipti , Baykaldı, Bahçeliydi hikaye bunlar. Ergenlik çağında kendinizi kanıtlama yolunda, çabasında ülkücü/kominist/faşist vs olmayın. İnsan olun lan İNSAN!
Paraydı şuydu buydu boşverin. Birlik olun. İlk hoşunuza gitmesede (ki siz öyle zannediyosunuz) akrabalarınızla, aileniz ile iyi geçinin. Her ne kadar kötü davransalarda basın iltifatı geçin. Azimle sıçın bütün inşaat firmaları sizden şikayetçi olsun :) En basidi kalkın şu bilgisayardan , çalışın, sevişin, birşeyler yapın da dünyayı görün amk. -
Ne Mutlu Türk'üm Diyeneee !!!!!!!!
Aşk'a Geldim...
-
ebmarteu bunu yazdı:
Turk olmak bir ayricaliktir. Ve bir suru insan gordum kendi gozumle TURK olmaya ozenen, keske bende bir Turk olsaydim diyen.. ;) Ne Mutlu Turkum Diyene!
-----------------------------Türk olmaya Özenenmi dedin sen. :)
Türk olmak O Kadar Kolay olsa idi, Hem ne var Bu Türklükte İngilizlikte Bilmem neylikte, Kulaklarınmı uzuyor, İki Burnunmu oluyor, Nedir Bu Cahiliye 21. Yüzyıl İnsanından bi türlü Kopmadı gitti...
Her Kes Atasının Şeyinden Düştüğüdür, Sözle Bunu değiştiremez.... Ama Temelde İnsanız, İnsan tek bir Irktır zaten...
Bide Söylemin Kışkırtıcı bir yana sahip sanki, "Baaaaak benim Gaymaklı Donduymam Vaaaa Senin yoooook" diyen, Çocuklar gibi... Diğerini Ağlatmak Sana Zevk veriyor sanırım... :)
Bide Keşkeler le Yaşayan İnsana Hep Lanet etmişimdir.... Hayatı Keşkelerden Oluşan İnsandan Hayinde olur, Kalleşte Olur... Kendi Bileğine Güvenen İnsana Kendi yapan İnsana Üretebilene Saygı Duyarım her zaman..........
-
VBDream bunu yazdı:
1 haftada yerler bu ülkeyi. Bak halkına, kendine ? Herkes yozlaşmış, eski aile akrabalık bağları bi bok yok. Herkes para ve ihtiyaç (seksti,işti,okul,çıkardı,açlıktı vs) ilişkisine dönüştürmüş olayı. Son zamanlarda birbirini dolandıran kardeş ve akraba haberleri sizin sülaleizdede yankılanmıyormu? Milletin dinini imanını paraydı, görünüştü vs yaptılar. Eskiden kahveye giden adam şimdi hold'em poker oynuyor. Sokakta kimse kimsenin suratına bakmıyor. Köylerini Anadolusunu bu ülkenin zaten PKK ydı hizbullahtı ele geçirmiş. Metropol yozlaşmış, Aileler bozulmuş. Millet fakirleşmiş, hainleşmiş. Fedakarlık sıfır, İlişkiler günlük. Ülkede DEVLET DAHİL HERKES BORÇLU. Refah 0 değildi 0,1 diyelim. Umut yokmu? var. Ergenekonu yermiyiz ? nah yedirirler. Sadece gözünüzü açın beyler. Tayyipti , Baykaldı, Bahçeliydi hikaye bunlar. Ergenlik çağında kendinizi kanıtlama yolunda, çabasında ülkücü/kominist/faşist vs olmayın. İnsan olun lan İNSAN!
Paraydı şuydu buydu boşverin. Birlik olun. İlk hoşunuza gitmesede (ki siz öyle zannediyosunuz) akrabalarınızla, aileniz ile iyi geçinin. Her ne kadar kötü davransalarda basın iltifatı geçin. Azimle sıçın bütün inşaat firmaları sizden şikayetçi olsun :) En basidi kalkın şu bilgisayardan , çalışın, sevişin, birşeyler yapın da dünyayı görün amk.
abi koca ülkeyi 1 haftada yıktınya ne diyim helal olsun sana :Döyle yıkılacak bir ülke olsaydı
ermenistan yıkardı bizi
yunanistan yıkardı bizi
abd yıkardı bizi
kıbrıs yıkardı bizi
öyle kolaymı hocam...
-
almanlar 1943 te sesten hızlı uçan uçağı yaptılar.
birkaç yıl sonra amerika sesten hızlı uçan uçağı yaptı.
bugün avrupa ülkelerinin çoğunda bu teknoloji var.
şuanki teknolojilerinde sesten 10 kat hızlı yolalan uçağı yapabiliyorlar.
yolda bir kameraman ve muhabirin sorduğu "mısır piramitlerinin Türkiyeden kaçırılıp götürülmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorusuna; 1 kişinin bile "git kardeşim salak mısın! olur mu öyle şey ? "diyen birisinin çıkmaması, cevap verenlerin, ekseriyetle : " tarihi eser kaçakcılığı çok gereksiz(!) bişey" diyerek cevap vermesi.. sanırım bu da ülkenin süper güç olduğunun bi kanıtı dimi.
inanmak isterdim süper güç olduğumuza. okadar iyimser olamıyorum
-
Valla elin amerika lısı oyle diyorsa korkucaksın.cunku amerika lı oyle orataya konusmaz.en az 80 yıllıktır amerika lının sozleri bir yerden cıkar.kim guclu acaba.hangi turkiye yada.amerika yanlısı turkiye mi amerikan politika larinin distrubitoru turkiye mi.bunu bilmek lazım.yada bilim de teknik te uretimde sanayi de egitim de guclu turkiye mi.ben bir alman ya da bir japon bir amerika lı ile yanyana gelemiyorum herifin kafa benden cok hızlı matematiksel calisiyo.tamamen formulasyon.bizim kisi tamamen iman gucu ve ittirmece.gelenekselligin bu kadarı o kadar ilkelligimize baglıyız ki kontrolumuz yok uzay sadece bizimmmis gibi dunya nın varligindan bile haberimiz yok.ama gucluyuz hamaset sozleri her zaman bizi bi yerlere toslatmistir.bos olmaya gerek yok kendimizi iyi taniyalim.