folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye"Nin En Büyük Cemevi Açıldı

Türkiye"Nin En Büyük Cemevi Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    Evet canlar ve tüm arkadaşlar,

Türkiye'nin en büyük cemevi,İzmir / Narlıdere ilçesinde - bu gün itibariyle binlerce kişinin katılım,sanatçılardan Musa Eroğlu ve Özlem Özdil'in türküleri,semah gösterileri,konuşma ve kutlamalarla açıldı.

Toplamda 860 bin Türk Lirası'na malolan,1400 metrekare açık,2200 metrekare kapalı alana açılan - yaklaşık 2.5 yıl süren inşaatın ardından bu gün resmen tüm
    yurttaşların hizmetine açılmıştır.

Bugün şahsen bende açılışdaydım,sazla - sözle kendimizden geçtik.Şükürler olsun bu günleri artık görebiliyoruz,bundan sadece 15 sene önce cayır cayır yakılırken bunları görmek gerçekden büyük bir onur,gurur ve sevinçtir şahsen benim için.

Cemevimizde aynı anda 500 kişiye yemek verilebiliyor,ayrıca Türkiye'nin en modern kültür merkezlerinden de biridir,bilgisayar salonu,konferans ve toplantı salonu vardır.Aynı anda 500 kişinin cem yapabileceği kapasitededir.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Kendilerini İslamiyetten ve Türklükten soyutlamayan, bütün alevi vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    bu vesile ile muharrem ayınız mübarek olsun.Türk Milleti olarak hepimiz birlik beraberlik içindeyiz.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karatahta
    karatahta's avatar
    Erkek
    Hayırlı Olsun,hocam en büyük cemevinin bu olduğunu emin misin? Erzincan-merkezdeki daha büyük gibi geldi bana,ambulansından yemekhanesine her şey var orda da..

Çekil,Önümden Çekil...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    yok hocam en büyüğü bu,hem cemevi hem kültür evi.gerçekden hepinizin bir gelip görmesini çok isteriz.hepinzi bekleriz,herkese açıktır.

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek
    hayırlı olsun bu vesileylede aşure gününüz kutlu olsun

le le le sakine
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

ianançlı biri olmama rağmen hiç bir ilahi dinin taraftarı değilimi ama bu alevilerdei cem evi kültürü her zaman çok hoşuma gitmiştir hayırlı olsun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    hayırlı olsun arkadaşlar...

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Cümletten hayırlı uğurlu olsun

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efrasyap
    efrasyap's avatar
    Erkek
    YaSevYaTerket_CoM bunu yazdı:
    -----------------------------

Kendilerini İslamiyetten ve Türklükten soyutlamayan, bütün alevi vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun...

-----------------------------
    aynen
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    alevilerden nefret ederim.ama kültürlere ve diğer topluluklara saygı açısından, yapılması yerinde olmuş.tebrikler kim ön ayak olmuşsa.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 6155 Toplam Mesaj: 68