Türkiye"Nin En Büyük Cemevi Açıldı
-
Vakt-i zamanında cemevlerine cümbüş evi diyen zihniyet nasıl olduda en büyük cemevinin açılmasına izin verdi acaba?Hayret doğrusu...
Tüm alevilere hayırlı olsun bu arada :)
-
Daha öncede alevi babalarına filan maaş bağlanmıştı onu da hatırlatırım.
Durmak yok yola devam :| Seviyom bu sloganı :D
-
ne güzel
-
@Hayvan
Malumunuz seçimlerde yaklaşıyor!!!
-
Vatana millete hayırlı olur inşallah.İslam adına hayırlı birşeyler yapılıyor ise daha büyükleride açılır inş
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Kendilerini İslamiyetten ve Türklükten soyutlamayan, bütün alevi vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun...
-----------------------------sen ne diyon ya ne saçmalıyon
-
Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------Kendilerini İslamiyetten ve Türklükten soyutlamayan, bütün alevi vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun...
-----------------------------gayet mantıklı konuşmuş arkadaşımız.fikirlerine ters gelen birşeyi saçma olarak nitelendiriyorsan işte asıl saçmalık oldur.
-
Yahu hükümette birşey yapsa kabahat yapmasa kabahat :|
Anlamadım ki arkadaşım ne mevzudur.
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Daha öncede alevi babalarına filan maaş bağlanmıştı onu da hatırlatırım.
Durmak yok yola devam :| Seviyom bu sloganı :D
-----------------------------Alevi Babasi ? ? ? ? ? ? ?
Mafya babasi gibi birsey mi bu ?:)))))
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Hepaq bunu yazdı:
-----------------------------YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------gayet mantıklı konuşmuş arkadaşımız.fikirlerine ters gelen birşeyi saçma olarak nitelendiriyorsan işte asıl saçmalık oldur.
-----------------------------sen hangi aleviyi gördün de başka din ve mezhebe dil uzatmış bu adam bana küfür ediyor küfürrrrr sagından solundan duydugu sözlerle gelip hareket ediyor ben onun mezhebine dil uzatıyormuyumki o hangi cürretle aleviler sevmem diyor