Türkiye"Nin En Büyük Cemevi Açıldı
-
1.ben aleviler şöyle yaptı böyle söwdü demedim.
2.ben bir küfür ibaresi görmedim YaSevYaTerkEt in yazdıklarında.alevileri sevmemesine ne hakla karışıyorsun.zorla mı sevdireceksin.isteyen istediği inancı benimser sever sevmez sevmediğini bas bas bağırır kimse birşey diyemez. ayrıca hayırlı olsun demiş kötü birşeyde dememiş
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------1.ben aleviler şöyle yaptı böyle söwdü demedim.
2.ben bir küfür ibaresi görmedim YaSevYaTerkEt in yazdıklarında.alevileri sevmemesine ne hakla karışıyorsun.zorla mı sevdireceksin.isteyen istediği inancı benimser sever sevmez sevmediğini bas bas bağırır kimse birşey diyemez. ayrıca hayırlı olsun demiş kötü birşeyde dememiş
-----------------------------ben bu forumda sunnilerde ve hanefilerde nefret ederim yok onlar böyle yok onlar şöyle kıçından şeyler uyduruyorlar desem tbtdeki çogu kişinin ne yapacagını sende biliyorsun bende bak kendin de demişşsin kimseye zorla sevdiremezsin sevmiyorsan saygı duyacaksın
-
töğbe est. :S benmi ynlış okudum .. :S:S Cemevi yazısını
-
fatihack bunu yazdı:
-----------------------------
TaNeR bunu yazdı:
-----------------------------@ fatihack
alevilerden yaran var galiba?
-----------------------------
yaram yok.sorunu sordun cevabını aldın.ok.
-----------------------------nie nefret edion hoca biri biyerinemi bastı
-
@ fatihack
he ayrıca sevmek ayrı şey nefret etmek ayrı şey ..
yazdıklarını sende okursan anlam veremiceksin eminim,
saygım var diyorsun ama nefret ediyorsun nefret ettin şeye saygın nasıl oldunu düşünemiyorum
tahribat müridleri senın neyi sevip sevemicene karar vermez elbet, ama senın laflarının düzeltilmesi konusunda tahribat müridleri sana yardımcı olabilir...
ayrıca daha sora yazdığın kültür vb.. şeyleride arkadasdan alıntı yapmışsın . bende onu söylüyorum tarzında sözlerle geçiştirmissin açıkcası .
-
mrphs bunu yazdı:
-----------------------------aynen arkadaşım sonuna kadar haklısın.... Müslümanlığı Millete Öğretmeye Çalışanlar Camilerde Millete Gençlere Öğüt Verenler MADIMAKTA CÜBBELERİYLE SARIKLARIYLA BİNLERCE KİŞİ TEKBİR GETİREREK CANLARI ATEŞE VERDİLER...MÜSLÜMANLIK BUMU?? ALEVİLERDEN NEFRET EDENLER HZ.ALİ'YİDEMİ SEVMEZSİNİZ? Peygamberimiz Omuzunda Gezdirirmiş Daha Nediyim...........!
-----------------------------alevilik Hz.Ali(r.a)'yi sevmekse 'hepimiz aleviyiz'. yok eğer alevilik Cebrail(a.s)'ın peygamberliği Hz.Ali'ye getirecekken yanllışlıkla Hz.Muhammed(s.a.v)'e getirdiğine inanmaksa bizden uzak dursun.
-
TekBuluT bunu yazdı:
-----------------------------mrphs bunu yazdı:
-----------------------------aynen arkadaşım sonuna kadar haklısın.... Müslümanlığı Millete Öğretmeye Çalışanlar Camilerde Millete Gençlere Öğüt Verenler MADIMAKTA CÜBBELERİYLE SARIKLARIYLA BİNLERCE KİŞİ TEKBİR GETİREREK CANLARI ATEŞE VERDİLER...MÜSLÜMANLIK BUMU?? ALEVİLERDEN NEFRET EDENLER HZ.ALİ'YİDEMİ SEVMEZSİNİZ? Peygamberimiz Omuzunda Gezdirirmiş Daha Nediyim...........!
-----------------------------alevilik Hz.Ali(r.a)'yi sevmekse 'hepimiz aleviyiz'. yok eğer alevilik Cebrail(a.s)'ın peygamberliği Hz.Ali'ye getirecekken yanllışlıkla Hz.Muhammed(s.a.v)'e getirdiğine inanmaksa bizden uzak dursun
-----------------------------hoca nerde okudun Hz. Muhammed yerine Hz. Ali ye getirilmesi gerektigini dusunen insanlar toplulugu ? varmi yazili bir yazi veya bildigin bir sey.
element uydurup uydurup gelip yazmayin
konuyu kilitliyorum