folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Türkiye"Nin En Büyük Cemevi Açıldı

Türkiye"Nin En Büyük Cemevi Açıldı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

1.ben aleviler şöyle yaptı böyle söwdü demedim.

2.ben bir küfür ibaresi görmedim  YaSevYaTerkEt in yazdıklarında.alevileri sevmemesine ne hakla karışıyorsun.zorla mı sevdireceksin.isteyen istediği inancı benimser sever sevmez sevmediğini bas bas bağırır kimse birşey diyemez. ayrıca hayırlı olsun demiş kötü birşeyde dememiş

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

1.ben aleviler şöyle yaptı böyle söwdü demedim.

2.ben bir küfür ibaresi görmedim  YaSevYaTerkEt in yazdıklarında.alevileri sevmemesine ne hakla karışıyorsun.zorla mı sevdireceksin.isteyen istediği inancı benimser sever sevmez sevmediğini bas bas bağırır kimse birşey diyemez. ayrıca hayırlı olsun demiş kötü birşeyde dememiş

ben bu forumda sunnilerde ve hanefilerde nefret ederim yok onlar böyle yok onlar şöyle kıçından şeyler uyduruyorlar desem tbtdeki çogu kişinin ne yapacagını sende biliyorsun bende bak kendin de demişşsin kimseye zorla sevdiremezsin sevmiyorsan saygı duyacaksın 

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Protesto
    Protesto's avatar
    Erkek
    töğbe est. :S benmi ynlış okudum .. :S:S Cemevi yazısını
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

fatihack bunu yazdı:
    TaNeR bunu yazdı:

@ fatihack

alevilerden yaran var  galiba? 

yaram yok.sorunu sordun cevabını aldın.ok.

nie nefret edion hoca biri biyerinemi bastı 

Merhabaaaaa
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

@ fatihack

he ayrıca sevmek ayrı şey nefret etmek ayrı şey ..

yazdıklarını sende okursan anlam veremiceksin eminim,

saygım var diyorsun ama nefret ediyorsun nefret ettin şeye saygın nasıl oldunu düşünemiyorum 

tahribat müridleri senın neyi sevip sevemicene karar vermez elbet, ama  senın  laflarının düzeltilmesi konusunda tahribat müridleri sana yardımcı olabilir...

ayrıca daha sora yazdığın kültür vb.. şeyleride arkadasdan alıntı yapmışsın . bende onu söylüyorum tarzında sözlerle geçiştirmissin açıkcası .

Merhabaaaaa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

mrphs bunu yazdı:

aynen  arkadaşım  sonuna kadar haklısın.... Müslümanlığı Millete Öğretmeye Çalışanlar  Camilerde Millete Gençlere  Öğüt Verenler MADIMAKTA CÜBBELERİYLE SARIKLARIYLA  BİNLERCE  KİŞİ  TEKBİR GETİREREK  CANLARI  ATEŞE  VERDİLER...MÜSLÜMANLIK BUMU??  ALEVİLERDEN NEFRET EDENLER  HZ.ALİ'YİDEMİ SEVMEZSİNİZ?  Peygamberimiz  Omuzunda Gezdirirmiş Daha Nediyim...........!

alevilik Hz.Ali(r.a)'yi sevmekse 'hepimiz aleviyiz'. yok eğer alevilik Cebrail(a.s)'ın peygamberliği Hz.Ali'ye getirecekken yanllışlıkla Hz.Muhammed(s.a.v)'e getirdiğine inanmaksa bizden uzak dursun.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

TekBuluT bunu yazdı:

mrphs bunu yazdı:

aynen  arkadaşım  sonuna kadar haklısın.... Müslümanlığı Millete Öğretmeye Çalışanlar  Camilerde Millete Gençlere  Öğüt Verenler MADIMAKTA CÜBBELERİYLE SARIKLARIYLA  BİNLERCE  KİŞİ  TEKBİR GETİREREK  CANLARI  ATEŞE  VERDİLER...MÜSLÜMANLIK BUMU??  ALEVİLERDEN NEFRET EDENLER  HZ.ALİ'YİDEMİ SEVMEZSİNİZ?  Peygamberimiz  Omuzunda Gezdirirmiş Daha Nediyim...........!

alevilik Hz.Ali(r.a)'yi sevmekse 'hepimiz aleviyiz'. yok eğer alevilik Cebrail(a.s)'ın peygamberliği Hz.Ali'ye getirecekken yanllışlıkla Hz.Muhammed(s.a.v)'e getirdiğine inanmaksa bizden uzak dursun

hoca nerde okudun Hz. Muhammed yerine Hz. Ali ye getirilmesi gerektigini dusunen insanlar toplulugu ? varmi yazili bir yazi veya bildigin bir sey.

element uydurup uydurup gelip yazmayin 

konuyu kilitliyorum

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
Toplam Hit: 6514 Toplam Mesaj: 68