Türkler Kadar Gerizekalı Bir Millet Daha Varmı Acaba?
-
rene abi cok haklısında yapcak bişey yok herhalde..
bilmiom varsa bişey yapalım. -
ya dai harbi diom nedir bu [tc] vb hedehödö yazma merakı?
yaptığımız bunların hitlerini attırmatan başka bişi değil
samanın yandığı gibi parlayan bi milliyetçilik duygularımız var sanki onu öle flag as hedehödö yapınca bu olaya tepkisiz kalmamış olcan?
hiç düşünme olgumuz gelişmemiş ulan ben buna tıklıom dağıtıyom
ya silinmezse? ya video bütün millete yayılırsa?
aslında kendi ellerimizle bu videoyu gavurlara yaydık
kimseler tıklamasa videonun sahibi , arkadaşları ve bi kaç kişiden başka bilen olmucaktı?
peki dağıttınız da ne oldu? -
Valla Rene Hojam Birisi Gelip Bana Salak linki Yolllasın Ana Bacı Kayarım.Pezevenkler Kendilerini Reklam EDiyor Bunu Yapan Bir Türk Anasını S2ktigim İbnesi Keni Babasına Kendi Anasına Salak Diyor Piç olu Piç -
Rene hocam ne desen haklısın ama olayı Türkler diye genellemek yanlış olur bence. Sadece ülkemizde - ya da internette demeliyim - bilinçsiz ve düşüncesiz çok insan var.
-
@kreston :
Rene hocam ne desen haklısın ama olayı Türkler diye genellemek yanlış olur bence. Sadece ülkemizde - ya da internette demeliyim - bilinçsiz ve düşüncesiz çok insan var.
----------------------------------------
Video tarihine bakın, 2 gün oldu...
2 gün önce ben baktığımda 148 civarındaydı...
türkiyede 70 milyon var.. internetin ne olduğunu bilen 40 milyon kişi varsa, 2 günde 400.000 kişi tıkladı...
Ha geriside tıklayacakta daha linkten haberleri yok garibanların... -
1 kere bile izlemedim
izlemeyide dusunmuyorum.
ne izleyerek hit yaptiririm dallamaya
nede sinirlerimi yipratirim.
koyun gibi dusunmeden baliklama daliyoruz. madem gordun kimseye gosterme sessizce sikayet et.
once 7 sulalesine gonderiyor adsl varya
sonra kahvedeki arkadaslarina gonderiyor
sonra forumlara yaziyor
posta grubuna yaziyor
bu arada sunu dusunuyor :
ulen benden milliyetci adam yok herkesi ben uyardim ben uyandirdim.
IYI B.K YEDIN -
Underzero +10000000000000000000
-
ewt işte underzero abi de benim gibi düşünüyo..
ya sessiz kalıcaksın yada çok mu rahatsız oldun yöneticiye şikayet ediceksin a.q.. -
a.k. iki gündür ben de buna deli oluyorum.Fransızlar milliyetçilik akımını yaydı dünyaya biz kuru gürültü akımı yayarız bu gidişle.eğer Atatürk'ü çok sevdiğinizi göstercekseniz bir işi çok iyi bilin ve adam gibi çalışın.Hem ülkeye hem kendinize faydanız olsun.öğüt vermek istemiyorum ama neyse işte.
-
zihniyetsiz insan çokmuş ya rene hoca sana katılıyorum under hoca çok haklısın..
Toplam Hit: 8933 Toplam Mesaj: 74