Türkler Kadar Gerizekalı Bir Millet Daha Varmı Acaba?
-
Bizde Msnden ArkadaşLarı Uyardık Boşuna Hit Yapmayın Die, Youtube de ipNeLik Yapıor, Çok Şikayet YapıLdı Ancak Video KaLdırıLmadı..
Bi Türk Arkadaşta OnLar Hakkında HazırLamıştı Bi Video Ama KaLdırmışLar ( http://www.youtube.com/watch?v=Zkg9jI6V2Bs )
BunLar Şerefsiz DeğiLLerde NedirLerrrrrrr :@ -
Rene hocam hatirlarsin gecmistede bu tur uyarilari cok yaptin ama degisen birsey olmadi.Bu youtube isini ilk olarak internethaber.com dan ogrendim adamlar link vermis linke girmeden direk youtube contact bolumunden ingilizce sikayet niteliginde mail yazdi....interneti kullanmak var ,interneti bilincli kullanmak var.
-
Türk milleti asla ve asla gerizekalı deildir hoca.sadece bi bölümü cahildir.işte bu halkımızın aptal bölümünü oluşturanlar yüzünden adsl in ucuzlamasını istemiyorum.isteyemiyorum...
-
internethaber.com un verdiği haberlerin büyük çoğunluğu saçmalık derecesinde.
-
hoca iyi güzel hoş demişsinde bence düşünmeden açmışsın bu topiği bi anlık kızgınlıktan kaynaklanmış.
Şimdiii Evet bu video meşhur oldu bir çok insan tarafından izlendi ama neticede çağrılar yerini buldu ve türk milleti bu tür şakrabanlıklara,galyana getirmelere pabuç bırakmayacağını gösterdi.Şimdi bu haber nette Türklerin Ata"sının komik videosu,Gay Atatürk etc. diye mi çıkıcak sanki ? HAYIR !!! Türkler Ata"sına sahip çıktı diye çıkacak çünkü bizim you tube adminlerine gönderdiğimiz yüzlerce mail sayesinde silindi o video adam bizden tırsıpta silmedi adminler uyardı herifte ulan adminler silerse hepten göt olurum Ata"sına sahip çıktı adamlar tum dunya gordu sildirtiler der dedi vee kendi sildi ama sonuçta o video; Türkler Ata"sına sahip çıktı diye meşhur oldu ve O senin o binlerce salak dediğin aynı milletten olmaktan utandığını söylediğin adamların yolladığı mailler sayesinde silindi.
Sahip çıktığımız ve sonuna kadar da çıkacağımız M.Kemal ATATÜRK"ün de dediği gibi Türk, " ÖĞÜN" ,Çalış,Güven !
İyi ki Türk"üm ve bununla utanmıyor GURUR DUYUYORUM ! -
Kac tane ulusal televizyonda haberi cıktı, üstüne üstlük binlerce internet sitesinde haberi cıktı, radyolarda söylendi, gazetelerin bu günkü baskısında yer aldı...
400.000 den fazla hit aldı....
Atamıza bölemi sahip cıktık :)))
Daha dur.. Olay bu kadar büyümüşken, o videoların aynısı download edenler tarafından tekrar ve aynı isimle yüklendiğinde olacakları gör sen... -
Bizde her seferinde sildiririz hacı merak etme sen !
-
-------------------------------------------------------------
Eğer böyle bir mantığın varsa merak etmemek elde değil. Hadi youtube a engel oldun diyelim. Yarın bir gün başka bi adam kendi sitesinde yayınlarsa o videoyu ? Bu sefer de adama mı mail atıcaksın tepki niyetine :) Hadi onu da engelledin ya diğerleri ?
Bu durumda böyle şeylerin reklamını yapmamak mı daha mantıklı yoksa yapıp ta sonuçlarına katlanmak mı ? Ayrıca bunlar sizin katlanamayacağınız sonuçlar. -
--------
cidden garip ve çok saçma bi bakış acısı gibi geldi...
aynı şeylerden banada geldi hatta rene'nin yazdıı yazıyı bi arka attım o linki bana atınca...yazık cidden çok bilinçsiz bi milletiz,, -
eee topiği açan kim nede olsa :)
Toplam Hit: 8956 Toplam Mesaj: 74