Türkler Kadar Gerizekalı Bir Millet Daha Varmı Acaba?
-
doal aq Türk milletiyiz.Birşey olur hemen yuhh bilmem ne kürt sorunu aq işte adamlar iki hırlayan köpeğin arasına taş atıpta kavga ettiriyorlarmış gibi rahat birbirine düşürüyorlar akıl olsa böylemi oluruz amk.Al işte milliyetçilikle dinle syaset yapılmaz bizimkiler yapıyor.Neymiş milliyetçiler.Ulan biz neyi ben Atatürk ilke ve inklaplarına göre yaşarım görüşümde budur 6 ilke arasından milliyetçilikte var birisi kalkar bir kolunu alır.Vatan sevgisi herkezde olur ordan oy toplamaya bakar diğer dingiller ise din üzeirnden siyaset yapan öküzler ben müslümanım Türkiyenin %98 i müslüman akp ye mi vemrek lazım aq gerizekalılar başka insanlarda doal olarak öyle oluyor eğtim sistemine bak hepsine sokim amk.
-
mwhahaha ;D cehaletin gücü adına yo!
-
hocam bızde bu sızın yazdıgınızı mıllete yollasak daha mantıklı olmaz mı zararın neresınden donulse kardır hesabı ??
-
arkadaşım haklısın aslında çok cabuk gaz alıyor bu milletim.
ama yine de sen, sen ol içinde bulunduğun millete damarında ki kana fevri davranma.
içinde savaş açan dışına sıçrarmış.
vatanımız böle oldu ne yapalım. bizim yapmamız gereken en yakınımızdakinden başlayım toplumumuzu düzeltmek ... -
hacı buyur şerefsizim aklımageldi arkadaş yolladı linki dediki efsun şuna bak o.çları napmış die dedim olm ne yapmış gir dedi merak ya a.q grdik sadece 5 sn izledim ilk girişi sonra kapattım uland edim hit'i artıcak video nunsonra arkadaşa dedim olm hit'i artıcak bu video'nun die adam taşak mı geçiyondedi senle benle hit'i artarmı ulan al işte 400k hit ne demek a.ko şimdi ne oldu bi düşünelim?
O video'yu atan adam amacına ulaştı?
Google Reklamdan Para'nın A.koydu?
Gazete ve Basın için malzeme çıktı?
Bu 3 Soruya Hayır dicek Adam Varsa Çıksın...
Buda yetmez gibi Şimdi bide yunan türk politakası çıkar hade buyur Al Bide Burda yak ..
Nasıl Olcak Bu işler Abiler? -
sölediğiniz herşeye katılıyorum ama rene'nin yazsında rahatsız edici bi eer var sen bazı gerizekalı milletin yüznden tüm toplumu aşağılayamazsın ve türklüğnden utanan birisi yaptıkları bilnçsiz hareketlenmede olsa hareketlenme yapanlara laf edemez eminmki bu yazıdan sonra site göbelleri admin yalakaları yüzlerce küfür yazacaklardır hiçbiri umrumda değil şuzamna kadr eksiksiz takip ettiğim tek site buydu ama böle admini olan bi siteye bundan sora bakmam bile..ayrıca bu maili aldığmda bakmadan sildim videoya bnde karşıym inş aranızdan bikaç salak çıkıpta kesin videoyu yayanlardandır demesin kendine götümle güldürmesin..
-
"Bu kadar gerizekalı, bu kadar beyinsiz, bu kadar cabuk gaza gelen bir milletten olduğum için kendimden utanıyorum.... "
sadece bu cümle bile senin nekadr Türk olduğunu gösterir!!
-
Bu kadar sinirlenmenin luzumu yoktu. Tamam aynı tepkiyi ben de verdim ama ne demek bu siteye bi daha takılmam ? Tahribat hiçbişey kaybetmez , kaybeden sen olursun
-
tahribatın kaybedicek sohbeti dışında elinde zaten hiçbişeyi yok oyüzden eminmki bişi kaybetmicek;)
-
Sitede kal kalma,problem değil... Düzgün eleştiri cercevesinde olduğu sürece banlanma flnda olmaz herkez kendi düşüncesini söyleyebilir bu ortamda...
Orada kullanılan dil ağır olabilir ama kim tıkladı bi videoya 2 gün içerisinde 400.000 kere???
Bekledim 2 gündür bekliyorum ne videoya tıkladım, ne izledim sadece forumlardan takip ettiğim kadar biliorum videoyu...
2 günlük tepkinin sonucudur... Dedikleiminde arkasındayımdır.. Sen bilirsin valla...
Toplam Hit: 8967 Toplam Mesaj: 74