Türkler Kadar Gerizekalı Bir Millet Daha Varmı Acaba?
-
nikoteen:
Şimdiii Evet bu video meşhur oldu bir çok insan tarafından izlendi ama neticede çağrılar yerini buldu ve türk milleti bu tür şakrabanlıklara,galyana getirmelere pabuç bırakmayacağını gösterdi.
--------------------
galeyana gelmekten başka hiçbir şey yapmadı halkımız nasıl pabuç bırakmamak lafını kullanıyorsun?
:) yalayın yalayın a.q :)
eee topiği açan kim nede olsa :)
--------------------
tahribatın felsefesinin kavramamış olduğunu düşünüyorum..
-
yooo hacı insan yıllardan beri takılınca anlıyo zaten herşeyi ve bu felsefe bana uymaza zaten su an burda olmazdım ama bence boyle yapan bı kaç uye var ben orda sadece kendi görüşümü belirttim görüşümü uygun bulmayan gülüp geçsin tıpkı benim onlara gülüp geçtiğim gibi ama yalayın lafını kaldırsam iyi olucak sanırım o biraz hakarete giriyo çunku...
-
nikoteen cidden bişi demiyorum polemie girmek gereksiz haklısın:)
-
nikoteen uykusuz herhalde :)
-
DecaMeroN seyetti: internethaber.com un verdiği haberlerin büyük çoğunluğu saçmalık derecesinde.
----
bu internethaber.com denen insanlar daha gecen gun bolunmus Turkiye haritasini onunde siritan bir apo resmiyle birlikte koymuslardi.
adamlar ucuz reklam pesindeler. -
Abi zaten internethaber.com ve haber7.com adamlar ayni jenarasyonu surduruyorlar ,haberlerindende belli :)
-
Arkadaşlar benim bu konuda yaptığım tek bir şey var youtube administrator ına bir meyıl atmak tahminim bu meyıl sizlerin meyıl trafiğinde de karşılaşmışsınızdır. Rene sakin ol üstad herşeyin yeri ve zamanı vardır.
-
Abi ağzına sağlık...
-
bence surda su konunun bu kadar uzaması bile sacma böle bi ayıbımız warsa nedense böle uluorta illa gostercez her ulkede anlasmazlıklar cıkıo ama kimse böle dokmuo kirli camasırlarını ortaya orda böle milli seferberlikmiscesine youtube a girmekte yanıstı bana kalırsı burda turkler söle böle demekte ..her zaman kendini bilmezler dusmanlar cıkcak böle yani sistem keske olmasa ama yapcak cok sey yok 'biz' olması gereken 'türk' gibi olalım yeterli olur sanırım..
-
valla allah sonumuzu hayretsin onu düşüncek zihniyet olsa bunu yapmazlar zaten ama onu düşünecek kadar bile beyin yok bizim milletimizde
Toplam Hit: 8949 Toplam Mesaj: 74