folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkleri Fırında Yakacağız

Türkleri Fırında Yakacağız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Serser1 bunu yazdı:
    -----------------------------

bu o kdar kolay deil hem bunu faşizmi nazileri savunup da türklere yapılınca karşı koyanlar düşünsün.

israil in filistin halkına yaptığı zulmü gördükçe nazilere sempati duyuyorum bir an en azından nüfuslarını yarı yarıya indirmişler ...

işin başka boyutunu insani yönünü vs vs düşünmüyorum beni nazilerin yahudileri yakması üzmez ve üzmedide.

ama yakılması düşünülen insanlarla ortak yönüm varsa ,dil din vatan gibi işte ozaman karşı koyarım.. umarım anlamışsındır.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Serser1
    Serser1's avatar
    Erkek
    AntiOksidan bunu yazdı:
    Serser1 bunu yazdı:

bu o kdar kolay deil hem bunu faşizmi nazileri savunup da türklere yapılınca karşı koyanlar düşünsün.

olayı hala anlamamışsın.
    doğanın kanunu budur güçlü olan güçsüzü ezer,onların yerine kendini koyarsan senin de bunu yapman son derece normal.
    israil mesela.
    nefret edebilirsiniz ki etmemiz de gerekir hiç bir millete sevgi beslenmemelidir (kendi milletimiz hariç) ama adamların kendi ırkı için yaptıklarına saygı duymanız lazım.
    ayrıca karşı koymıcaz da napıcaz,gelsinler bizi kessinler mi dicez?
    güçlü olan güçsüzü ezer,ezecektir de olay budur.
    sınırsız,ordusuz,millet kavramı olmayan "ütopyalar" peşinde koşanlar düşünsün..

bn bişi yapmayalım demiyorum ülkene milletine karşı yapılanlara öylece bakamamayız.doğanın kanunu bu diyosan doğada en büyük, düşünebilen şeyde insandır bunuda bilirsin.we ezenle ezilen hep aynıdır bunuda bilirsin işte.onların bunu yapması yanlıs diyosun ama sözde halk için yaptıklarına yaktıklarına şükrediyosun.burda bizraz kendinle çelişiyosun birader.üstün alman halkı, diğer ezik milletler diyen birinede ben saygı duymam.

dil, kültür, renk değil..emektir yüce olan..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Erkek
    Serser1 bunu yazdı:
    AntiOksidan bunu yazdı:
    Serser1 bunu yazdı:

olayı hala anlamamışsın.
    doğanın kanunu budur güçlü olan güçsüzü ezer,onların yerine kendini koyarsan senin de bunu yapman son derece normal.
    israil mesela.
    nefret edebilirsiniz ki etmemiz de gerekir hiç bir millete sevgi beslenmemelidir (kendi milletimiz hariç) ama adamların kendi ırkı için yaptıklarına saygı duymanız lazım.
    ayrıca karşı koymıcaz da napıcaz,gelsinler bizi kessinler mi dicez?
    güçlü olan güçsüzü ezer,ezecektir de olay budur.
    sınırsız,ordusuz,millet kavramı olmayan "ütopyalar" peşinde koşanlar düşünsün..

bn bişi yapmayalım demiyorum ülkene milletine karşı yapılanlara öylece bakamamayız.doğanın kanunu bu diyosan doğada en büyük, düşünebilen şeyde insandır bunuda bilirsin.we ezenle ezilen hep aynıdır bunuda bilirsin işte.onların bunu yapması yanlıs diyosun ama sözde halk için yaptıklarına yaktıklarına şükrediyosun.burda bizraz kendinle çelişiyosun birader.üstün alman halkı, diğer ezik milletler diyen birinede ben saygı duymam.
    alman halkı üstündür demedim üstün olan halk değil ırkıtr ayrıca.ben kendimle çelişmiyorum sunu söylüyorum sadece bunu yapan alman da olsa,afrikalı da olsa kendi  ırkını üstün görüyo diye aşağılamam,fikrine katılırım/katılmam o ayrı mesele,nefret ederim etmem o da ayrı mesele,ama kendi milleti için yaptıklarına saygı duyarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

iyi o zaman türkiyedeki bütün alman kuruluşlarını yıkalım yakalım. geri zekalılar. sıkar o sıkar.

2. dünya savaşı sırasında alman bi kumandan türklere saldırmayacaklarını sölemiş çünkü türklerin yenmek için hepsini öldürmek gerekir 1 tane kalırsa gelir intikamını alır demiş we türkiye'ye mektup yollayıp türkiye'ye 60 km. kala ilerlemenin duracağını sölemiş we uygulamıştır ataları bizi tanımış ne güzel ama bunlar değil

kafalarına bi girse Türkleri yenemezsiniz sonunuz kötü olur. yahu hem sizin derdiniz Yahudilerle değilmiydi ne bok yemeye türk insanına kafayı takıyorsunuz.

abi ben  kiloluyum beni haşlasanız oolmaz mı :)))  bizi kıskanıyolar Osmanlının torunlarıyız diye çekemiyolar.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acheron
    acheron's avatar
    Erkek

tek kelime TÜRK düşmanı insanlar... yüzyıllardır hem osmanlıyı hem de TC cumhuriyetini yok etmeyi amaclamış sahıslar.. baska ne denebilir, sanki naziler suan piyasada olsaydi emin olun onlarda düşman olurdu

Defolu guzellik
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    amına koyarız onların, diğerlerinin de sonu öyle olacak, bir türk dünyaya bedeldir. :C

///______________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dunyahali
    dunyahali's avatar
    Erkek
    Türkün Türkten başka dostu olmas . ( Bi Pakistan) ;)

DiBe VuRmAyA bİrAz DaHa Az KaLdI..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek
    Yakarım diyipte yakmıyanın avradını sikeyim!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Ehheeeh bide biz açız deriz, adamlar açlıktan Türkleri her halde Ekmek sanmaya başladılar. :) oysa biz bi başlarsak adamları çiğ çiğ yeriz bunu bilmiyorlar tabi.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apan_diss
    apan_diss's avatar
    Erkek

Bunların hepsi hayal den ibaret hepsi TÜRK kelimesini duyunca dişleri titriyor o iri alman lar bile tek TÜRK yumruğunu yememek için yollarını değiştiriyor bunlardan da haberiniz varmı.

kalbi hacze verdim
Toplam Hit: 7450 Toplam Mesaj: 60