folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkleri Fırında Yakacağız

Türkleri Fırında Yakacağız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    -----------------------------

Herkes bilimsel bir çaba içinde, bizim gençlik hala nazileri, ermenileri, yahudileri tartışıyor.

Tarih sahnesi kimin kimi yaktığını gösteriyor, hıyarın biri çıkıp ortaya laf atıyor konu dönüp dolaşıp içinden çıkılmaz bir hale giriyor.

Tartışma demek birbirinize hakaret etmek demek değildir, karşılıklı fikirlerinizi paylaşarak beyin fırtınası yapmak yerine neden ''ben daha iyi bilirim'' düşüncesiyle hareket ederek, kendi fikrinizi benimsetme çabası içine giriyorsunuz.

bunu söyleyecek kadar kendini akıllı sanan.

ama ekstra bilgilerine ilkokulu sidik zoryla bitirdiğini yazacak karakterde bir insansın.

hıyarın biri ortaya çıkıp bir laf atıyor ha:)

tarih sahnesimi konu? bir bak istersen. konu türklerin yakılması ve bugün yakıldı .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

söylıyecek yada karsı koyacak hiç bir bilgisi olmayan dönup aynı seyleri tekrarlıyrak kulaklarını tıkar aslında hiç bir sey bilmedigi gibi acınası bir varlıktır biz her bu tür konu açıldıgında devamlı söyluyoruz acıklıyoruz ama bazıları hala kulakarını tıkıyıp aynı seyi söleyip duruyorlar ama bos nafile anlamazlar onlar adanan hocalarının sözunden cıkmaz bir sey demiyecem bosver kendi dusunclerinin hepsini curuttugumuz halde bu konuyla ilgili hala bekleyip bekleyip kendini haklı cıkarmaya calısmaya cabalaması gulunc demek ki bazı seyler içinde kaldı ki hala konuyu ısıtıp ısıtıp tekrar gundeme getiriyorsun

hee anlamıyacaksın ama yinede söylıyım neo-nazilerin hepsinin canı cehennme bir avuç serseri beyinsiz insan musvettesi topluluk ordan arkalardan bir simdi cıkıp söyle der simdi "naziler savası kazansaydı belki bizede sıra gelridi"  gecmiş zaman yani tarih hiç bir zaman varsayımlar uzerine tartısılamaz yada ona göre fikir beyan edilemez bunu yapanlar cemmatler tarikatlar ve bilimum hacı hoca ayagı takımı kucuk yobazlarının beyini yıkamak için çarpıttıkları salakca bir yalan tarih varssayımlar uzerine olsaydı dunyayı bilmem kac kere almıs olurduk bilmem kac kere katliam yapmıs bilmem kac tane sömurgemeiz olurdu varsayım ya ya olsaydı ya yapılsaydı diymi.

söyleyecek birşeylerim herzaman vardır bilmediğim zaman susar bildiğim zaman konuşurum.

insan piskolojisindende gayet iyi anlarım senin piskolojin %47 .

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jerry
    jerry's avatar
    Erkek
    almanyada yaktilar ya gercekten 9 Turk oldu, Allah rahmet eylesin... ciddi olay bunlar...

GOD IS GOD http://www.youtube.com/watch?v=v8LY2VgiikE
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Almanları Bismil Eşeklerine Siktirecez!

Bence daha güzel oldu bizim slogan...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Swool bunu yazdı:

Herkes bilimsel bir çaba içinde, bizim gençlik hala nazileri, ermenileri, yahudileri tartışıyor.

Tarih sahnesi kimin kimi yaktığını gösteriyor, hıyarın biri çıkıp ortaya laf atıyor konu dönüp dolaşıp içinden çıkılmaz bir hale giriyor.

Tartışma demek birbirinize hakaret etmek demek değildir, karşılıklı fikirlerinizi paylaşarak beyin fırtınası yapmak yerine neden ''ben daha iyi bilirim'' düşüncesiyle hareket ederek, kendi fikrinizi benimsetme çabası içine giriyorsunuz.

ama ekstra bilgilerine ilkokulu sidik zoryla bitirdiğini yazacak karakterde bir insansın.

tarih sahnesimi konu? bir bak istersen. konu türklerin yakılması ve bugün yakıldı .

erkan07 bu tip insanlara biz imho insan modeli diyoruz arkadasda alınmasın ama ben onları hep evde işte okulda dısarda iki insanın birbirne gunaydın,merhaba,selam,nasılsın derken bile cıkıp bak millet uzaya cıktı bak millet sunu yapıyo biz hala gunaydındayız merhabadayız selamdayız dediklerini dusunerek onları kendi kafamda karikatürize ediyorum böylelikle az da olsa cekilebilir oluyorlar

%47 ye gelince simdi onun yeri burası degil yoksa iş baska boyutlara sıcrar ama bu konudaki benim hakkımdaki dusucenlerin yanlıs okadarını söylıyım

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    Swool bunu yazdı:

Hıyardan kastım sen değildin, neden direk üstüne alındın anlamadım. ''Türkleri Fırında Yakacağız'' söyleyen kişiyi kasdettim.

İlkokul değil sadece, ortaokul ve liseyide aynı telafuz ettiğin şekilde bitirdim, ilk üniversite deneyimim 1 ay bile sürmedi. İnsanları bu değerlere göre yargılıyorsan haklı olduğunu düşünebilirim.

Akıllı olduğumu idea etmedim, bu değerlere sahip olduğum halde karşımdaki insana hakaret etmeden fikir ve idealarımı aktarabiliyorsam, senden akıllı olmam normaldir.

İletiyi alıntı yaparak cevap yazmassan sevinirim, rumuzumun bu tür gereksiz tartışmalarda geçmesini istemiyorum.

Hayatta başarılar.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

senin hakkında bişey düşündüğüm yok bu konuda yobazlardan bahseder ve hocalardan hacılardan gidecek olursan sana verecek cevabım %47 den başka ne olabilirki? bak biri imzasına yazmış akp gençlik kolları vs vs erkan07 diye :) valla yaşım 32 hani sizler gibi genç olsam eyvallah kabul edeceğim.

ben burda Türk düşmanlarını anlatmaya çalışırken sizler barıştan güvercinlerden yeişlliklerden güzelliklerden bahsediyorunuz .

bunlar sizin istedikleriniz ,ama sizlerin istediği dilediği gibi olmuyor .

dış dünyanın Türkiye ye bakışı Osmanlıya bakış açısıyla aynı ,insanlarına bakış açısıda hala aynı.onlar için hiçbir şey değişmedi sadece ülke adı değişti. osmanlıydı Türkiye oldu hepsi bu.

tartışıyorsunuz benimle ama gerçekten savunduğunuz olay nedir ? nazilermi? almanyamı? neyin? yanlış olduğunu bana anlatıyorsunuzki?

bu akılla gidersek,giderseniz bizleri daha çoook yakarlar.

ha şuda var biri çıkar der çocuk yakmış kibrit çakmak gazkaçağı vs vs vs ..

e yerseniz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

swoll

konuyu ortaya atan hıyar bensem veya ben değilsem farketmez ama o hıyar geleceği söylemiş,olacaklara işaret etmiş .

ama galiba senin bugün yanarak ölen 9 Türkten haberin yok.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    off offf...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 7486 Toplam Mesaj: 60