folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Türkleri Fırında Yakacağız

Türkleri Fırında Yakacağız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:
    -----------------------------

orta sahada pkk lar peşmergeler .

Hocam Peşmerge demeyelim istersen... Kürtçe farklı bi anlamı varda ;) Peşmerge bildigim kadarıyla önde giden cesur savaşçı anlamında kullanılıo .. Tikkatinizi çekerim

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı:
    erkan07 bunu yazdı:

orta sahada pkk lar peşmergeler .

Hocam Peşmerge demeyelim istersen... Kürtçe farklı bi anlamı varda ;) Peşmerge bildigim kadarıyla önde giden cesur savaşçı anlamında kullanılıo .. Tikkatinizi çekerim

ölüm den korkmayan ölümü göze alan ...türkçesi bu.

ben kelime anlamından bahsetmiyorum.

o topluluktan k.ırakta yaşayan ve kendilerine peşmerge diyen silahlı güçten bahsediyorum.

kastediyorum ve inanıyorumki tahribatta bunu anlamayacak 1 kişi bile yoktur.( sen hariç galiba :D )

kısacası peşmergeyi kürtçe anlamda değil Türk çe anlamda söyledim.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ne oldu yahudileri yakarken oh iyi olsun şimdi Türkleri yakarken mi kötü oldu??

KArdeşim diyorum size yakamk, öldürmek her şekilde kime yapılırsa yapılsın aşşağılık birşeydir.

Alman istediiği gibi olsada almandır.Amına kodum almanları

götler ne zaman adam olacaklar?ORdaki 3 milyon işçi Türk çekildiğinde ne olacağının farkında değiller sanırım.Bulgaristanda böyle baskı yaptı

sonuç?

İşçi Türkler Türkiye ye geldi.İŞçi sınıfı bitti.Bulgaristan bakkalarında bile 4-5 çeşit maldan başka birşey kalmadı.3 sene önce dedemler gitti.PErişanlar.

Bırak binleri 3 milyon Türk var orda.İŞçi sınıfı.Türkiye ye geldiklerinde ha ha diyeceğim işte almanların fabrikaları çalışmayacak.

Kimsiniz lan siz denyolar? 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

zümsük ikisi aynı şey değil.

mesela ben israilin filistine yaptığı zulmü gördükçe heil hitler diyiyorum.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu iki şey bilinç altı ile ilgilidir pisikoloji ile ilgilidir. Belki yahudiler ulan bizi yaktılar bizde düşmanlarımızı yakarız diyebilir.

Asi bir ailede doğan çocuk asi olur ;)

he onuda tasvip etmiyorum ama kalkıp hitlere iyi olsun derken israile yuh öyle olurmu demek bence biraz ters.

Savaşarak, yakarak, öldürerek birşeyler elde edemezsiniz.Barış adamı olursanız imkansızı başarırsınız.Hemde bunu bütün dünya destekler.

zor yolu seçersen kimileri için kahramanken bütük kısım için it olmaktan öteye gidemezsin :)

bu gün yahudileri yakanlar yarın türkleride yada başkalarınıda yakar bu belli.En ufak zorlukta yakmaya çalışacaklardır bu bilinir.

HE ben esas durumu söyliyim mi yahudiler dinlerine bağlı bir birlerine bağlı ve çalışıyorlar.Yahudi esnafları işini gerçekten bilyor.

Bende dünyanın çekemediği bu.Yahudilerinin aq hitlerinde.Fakat yaptığı iyi işleri örnek almak lazım ne gibi?Hitlerin savaş teknolojileri, yahudilerinin çalışkanlığı
    ve bir birine bağlılığı.

Diyorum Türklerde birbirine bu derece kilitlense ve çalışsa dünyayı zikeriz.Ama değil işte biri ordan hitleri diğeri stalini savunurken üstelik bunları yaparken
    Atatürk gibi bir lideri unutursak oalcağı belli.

Birbirine düşman bu yüzden 3 darbe geçirmiş 360 milyar dolar dış borca sahip, yarın öbürgün kurdistan kurulcak, şeriata dönecek.İşte olacağı bu.Başka birşey değil.

Siz decvam edin heil hitler diye.Amerikalılar bacılamızla takılırkende hitlerden yardım istersiniz help hitler diye... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

Siz decvam edin heil hitler diye.Amerikalılar bacılamızla takılırkende hitlerden yardım istersiniz help hitler diye...

demişsin.

farklı ülkelerde yaşıyoruz galiba ...

bu ülkede hala namusuna düşkün halk olduğu sürece dediklerin  demogojiden öteye geçmez.

filistinlilerle bir ortak yönüm olduğu için onların (israil)aleyhindeki herşeyin hoşuma gitmesi kadar normal ne olabilirki?

ve evet dinlerine en bağlı olan ülkelerden biri israildir çünkü orda dinin gerektirdiği gibi yaşanıyor ve tevrat ta yazanlar emredilenler yapılıyor .bir türban meseleleri yok burdaki gibi saç sakal vs vs engellenmiyor .dinle yönetiliyor diyebilirirz yani.

Diyorum Türklerde birbirine bu derece kilitlense ve çalışsa dünyayı zikeriz.Ama değil işte biri ordan hitleri diğeri stalini savunurken üstelik bunları yaparken
    Atatürk gibi bir lideri unutursak oalcağı belli
    . demişsin.

bunu ülkedeki Atatürkçüyüm diye geçinip,paraları cukka yapıp,bankaları hortumlayıp,halkı enayi yerine sokup boynuna borç yükü geçirip,BEY gibi yaşayanlara söylemek lazım.

bu ülkede Atatürkçüyüm diye geçinip demokrasiye balta vurmuş insanlar varken.

bu ülkede Atatürkçüyüm diye geçinip bir başbakanın yakasına yapışanlar varken.

bu ülkede kendi  dininden korkup batılılaşma heveslileri varken ...

bu düşündüklerin sadece düşünmenle kalır.

senin kendi halkına güvenin yokki bu kadar anlattım artık gerisini imzam anlatsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

bu ülkede sça sakal meselesi olması lazım.Sen isteidğin kadar kendini düşün türbanlılar kendini düşünsün devlette kendini düşünmelidir.

öncelikle şu yazıyı okumanı istiyorum http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/7921304.asp?yazarid=72

Haklı yada değil fransız ve ingilizceye çevrilmiş kuran kısmını tekrar tekrar oku.

Şimdi gelelim senin dediğin türban meselesine.KArdeşim bu iş din işdir.Devletimizin dini yoktur.Devlet her dine eşit yaklaşmak ZORUNDADIR.

Sen türbanı istersne yarın öbürgün hristiyan rahat rahat hacınla dolaşır.Ben bir çıkarıp silahsız dolaşmak günah derim.Üniversteyede mahkemeyede girerim.

Böyle bir durum olamaz.Saçamlık gibi gözüke bilir.İkiside din ikisinde de kavramlar ifade ediliyor.Devlet eğer senin dinindekini verip benim dinimdekini
    inkar edip vermezse devlet müslümanlara yakın davranıyor demektir devletin dini olmuş olur.Bu sayede  başta laiklik kuralı daha sorna cumhuriyetin ve demokrasinin
    temelleri çökmüş olur.Çünkü bahsettiğimiz demokraside de herkezin eşit olması lazım bu durumda eşit değil.

Kamu alanı olan mahkemede de senin dininle benim dinim araısnda farklar oluşur.Gel gör ki içindeki hakimlerin doğru karar vereceğine, din ayrımı yapmayacağına
    inan.Ben inanmam o halde kanunlar benim için yoktur.Ben kendi kanunumu koyup gerekirse silahlanıp vururum.

Bu yüzden devletin içine din Gİ-RE-MEZ.Girdiğinde de olacakları yazdım.

--

üzgünüm sana anlatırdım fakat ümmetçiliği istediğin bir dünyada (filistin örneği)  benim düşüncelerim seninkiler ile uyuşmaz.Bana ümmetçi adam lazım değil.
    Önce kendi ülkenin götünü kurtar sonra yapacağını yap.Aynı zamanda bana Türk milliyetçiliği yapacak yada etnik köken milliyetçiliği yapacak adamda lazım değil.

Bana bu ülkeyi olduğu gibi kabul edip birleşmek isteyen adam lazım.Ben dediğim gerçek Atatürkçü dür kardeşim.Şimdi sen Atatürkçü geçinen adamlardan dolayı 
    beni yargılıyorsun bende dinci geçinen tiplerden dolayı tümünüz aynısınız mı demeliyim?

MAdem öyle türbanı sokturmam devlete.Çünkü dinci geçinen tipleri ele alıp tarikatten tut binlerce gizli örgütün devletin kuyusunu nasıl kazdığını gösterebilirim.
    Yok geçinen değil ÖZDE isen gel.Fark etmez.Saolcu sağcı şu bu ayırt yapmam.Yeterki geçinen adam olma birde üstte belirttiğim ümettçi ve etnik milleyçi olma.

Ülkede Atatürkçü geçinenler olduğu kadar biz biliyoruz tarikat içinde adam öldürenlerde var.Faili meçul cinayetlerde var.
    Aynı ülkede Türk milliyetçiliği ile kürtleri, kürt milletçiliği ile askerleri öldürende var.
    bu ülkede Atatürkçü gibi yapıp komünizmi savunanlarda var.

Varda var.Bunlara bakıp bir bok yiyemeyiz dersek bizim halimiz duman.Ben diyorum ki adam gibi adam olsun gelsin.Etnik kökeni, dini şusu busu önemli değil.
    türkiye için çalışacak Türkiye yi avrupada ve dünyada ileri seviyeye çıkartacak adam gelsin.

Bunları yaparken ne üstteki saçmalıkları yapsın nede dış borcu 360 milyar dolar olsun...Yeterince yazabilirim fakat bunlar olmadığı sürece Türkiye bölünmüştür

---

Bakalım Türkiye nasıl bölünmüş

Türk-kürt meselesi.Tamamen yanlıştır Türk rus dersin Türk azeri yada başka birşey dersin kürt diyemezsin.MAvav kürt dersin tatar kürt dersin.Farklı kulvarlara dikkat.

sol-sağ meselesi vardır.Fakat bunu mesele yapanlar uc noktadakilerdir.Birisi komünizmi diğeri Türk milliyetçiliğini savunuyor.Türkiyeyi darbeye sürüklediler. 

Şimdi olan bir tartışmada müslüman laiklik tartışması.laiklik bir din değildir müslümanlıkla aynı kulvarda değil.Sen devletsel birşeyi dinsel biçimle karşılaştırırsan
    işte bu devletin dine karıştığını göstermeye başlamıştır.

-------

bunlar en babaları daha tonlarca konu var.Aklıma gelen-gelmeyen.Şimdi bunları yapan ben miyim?Bunları yapan benim gibi adamlar mı?

Kesinlikle yazımı oku aynı şeyi bir kez daha söylemek istemiyorum.Umarım anlatabilmişimdir ne demek istediğimi. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hey yawrum bu konuda naziden açılmış kürt türk meselesine kadar gelmiş :D

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

namuslu olmak musluman olmayı gerektirmiyor bunu ayıracan.filistine yapılan zulmu gördukce heil hitler diyorum diyosun bunun kadar sacma sapan bi sey görmedim senin ne türklük bilincin var nede gercek millet askın islam afyonunla yıkanmıs beyninin hastalıklı ve sacma dusuncelerini gördukce midem bulanıyo bilmem kac km ötedeki arabın ne yasadıgından bize ne din kardesiymişiz hadi ya cok duyduk bu yalanları onlar adam olup ulkesini milletini savunamıyosa sonuclarına katlanacaklar doganın kanunu bu güçlü güçsüzü yenmedikce onunla birlikte yok olmaya mahkumdur bizler kurtulus savasımızla güçlü oldugumuzu kanıtlayıp doganın içinde yerimizi aldık bir türk ilk önce kendi ırkından olana yardım etmeli gerisi hos görusune kalmıs bizim ilk önce doguya dönüp azerbaycena kazakistana ve diger türki cumhuriyetlerdeki ırkdaslarımıza yardım etmemiz lazım arap kimmiş parayı bulunca arkadan hancerle dusman geldiginde birlik olmak yerine bölun birbirini öldur sonra kalk yardım dilen senin gibilerde din kardeşimiz diyip aglansız sızlansın sonra kalkıp zulmu gördukce heil hitler diyorum desin yok öyle bugun rusyanın yaptıklarını ve yapılanları unutmadık ordaki senin kanından senin ırkından olan kardesin için dusun ben nasıl yardım ederim diye cogu rusca konusyo bi dönup bak onlarla aramızda kultur farkı kalmasın diye ne yaparım de ona agla ona sızlan nasıl yardım ederim diye bugun filistinde yasanalara bakarak atanın nasıl birisi ecdanının nasıl kudretli guclu serefli oldugunu anlamana yardımcı olur  ben ilk önce kardesime bakarım sonra komsuma biz daha ulku içinde nelerle ugrasıyoz bilmem kac km ötedeki arabı dusunucek halimiz mi var ceksinler cezalarını

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

o surenin açıklamasını okumama gerek yok. ayettede belirtildiği gibi apaçık bir kitaptır.herkesin günahıda kendine sevabıda kendine. açık bir şekilde örtün denmiş ..insani dille işi sağlama almakta fayda vardır diye düşünürüm.

haklı olduğun konulara yorum yapmama gerek yok aynı fikri paylaştığım konular var.

fikrine karşı olduğum konularda var tabi türban konusunda mesela mahkemelerde sağlıklı karar vermeyebilir hakimler diyorsun.

adaleti kıyafete verecek bir hakim varmıdır sence ? var diyorsan kıyafetten önce merhamet duyguları önce gelmezmi?    Allah ın en büyük hakim olduğunu unutup kendi kafalarına göre karar verirlermiki?

ki sen bana bunları anlatmaya kalkarsan bende sana hangi adaletten bahsediyorsun diye sorma hakkını bulurum kendimde bugün rüşvet varken adalette sen hangi taraflılıktan tarafsızlıktan bahsediyorsun?

rüşveti engelleyecek sistem kıyafete göre verilecek kararıda engelleyecek bir unsur olabilir diimi?

ümmetçiliği istediğin bir dünya demişsin :) sen istemezmisin bütün insanların savaşmadan barış içersinde huzurla özgürce yaşamasını? ümmetçilik hakkında pek bilgin yok galiba .

aklına ilk gelen fettullah gülen el-kaide taliban hizbullah yada hamas falan oluyor  sanırım:) kuran-ı kerimde anlatılmıştır yalansız tecavüzsüz hırsızsız zulümsüz bir dünya kötünün istenmediği bir şekilde yaşamak işte ümmeti muhammede emredilen yaşama şekli budur .

geri kalan kısımların hemen hemen hepsine katılıyorum en azından biliyorumki sende bu vatanı sevdiğin için bu düşünceleri taşıyor ve bazı tereddütler yaşıyorsun.

aslında yazacak çok şey var ama konu yeterince saptığı için konuyu burda kendi adıma kapatıyorum .

buyur ,cevap hakkını kullanabilirsin  klavye sende.

Toplam Hit: 7449 Toplam Mesaj: 60