Türkleri Fırında Yakacağız
-
Microdalga fırınlardamı? Gereksiz bi haber..
-
Tahribat Forum
Derin Konular

Türkleri Fırında YakacağızBalık kavağa çıkınca mı?
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------
Tahribat Forum
Derin Konular

Türkleri Fırında YakacağızBalık kavağa çıkınca mı?
hayır bölünme başlayınca.( bunu bekliyorlar) -
Thelordmax bunu yazdı:
Microdalga fırınlardamı? Gereksiz bi haber..
gereksiz bir haber olduğunu en kısa zamanda hüriyet ve bugün gazetesine bildireceğim. -
william churchill de öyle diyordu..
-
inceldigi yerden kopsun.Türkler tüm dünyaya zamanı gelince tekrar bir düzen verecekler.Türke düşmanlık edenler o zaman köpeklik edecektir.
-
kendisini neo nazi olarak görenler yahudi dernekleri tarafından desteklenen bi avuç maldır konuşmalarına pekte kulak vermemek gerek. ayrıca içinde her nazi geçen kelimeyi hitler almanyasıylada karşılaştırmamak lazım. o günün şartlarıyla bu günün şartları arasında dağlar kadar fark var. hitler iyi bir liderdi iyi bir asker çok sağlam bir hatipti insanların damarına dokunacak onlara kendisini ve düşüncelerini kabul ettirecek noktalarını çok iyi biliyordu halkı iyi tartmış tepkilerini iyi sezinlemişti tabandan tavaya yaydığı sistemi karmaşık bi yapılandırma içine sokmuştu arada çatlak seslerde olsa bütün halkın hitleri ve ideolojisini kabul etmesini sağlamıştı yani bir ülke topyekün olarak bir ideolojiyi kabullenmiş ve bütün kurumları bölgeleri buna göre şekillendirilmişti o günün şartlarında nazizim gerçekten temelden sağlam bir sistem olarak karşımıza çıkmaktaydı ama yıl olmuş 2007 dünya git gide küreselleşiyor cihan harbleri döneminin soğuk savaş döneminin kutuplaşma mantığnın yerini bütünleşme mantığı alıyor sen kalkıp böyle bir ortamda kutuplaşmanın ırkçılığn en uç noktasındaki ideolojinin süprüntüsü olmaya çabalıyorsun. adama kıçıyla gülerler ulan neo naziymiş sokam neo nazisine...
-
Yabancı hayranlarına birkaç sözüm olacak;Tarihde pekçok kahramanlar yetiştirmiş bu Yüce milletin torunları nasıl olur da gider başka ülkelirin kahramanlarına hayran olur anlamak mümkün değil.Che Guevera , Hitler , Saddam , Lenin , Humeyni daha pek çok tip sayabilirim.Bu adamlara hayran olan önemli bir kesim var.Bizim Atatürk , Fatih , Enver paşa , Malkoçoğlu ,Atilla , Oğuz Kağan gibi nice kahramanlarımız var.Orta Avrupada Atilla bir idoldur.Macar , Bulgar Hırvat milletleri soylarını ona bağlamak için yarış halindedir.Mustafa Kemal adı ise Hindistan Pakistan Bangladiş gibi ülkelerde en yaygın isimdir.Enver Paşa bugün bile Orta Asyada bir efsanedir....Ben olaya ticari açıdan yaklaşıldığını düşünüyorum.Bizim kahramanlarımız üzerine ticari kazanç sağlayan insanlar ortayya çıksa muhtemelen onlar da çok yaygın olurdu.Velhasılı kelam, bir Türkün neonazi sempatizanı olması kadar saçma birşey yok..irancı , arap veya avrupa hayranı olmak ne kadar garip bir durum.
-
Evet düşünüyorum da...
Aslında gerçekten M.Kemal Atatürk'ümüzün ismi şu anda çoğu ülkelerde saygın bir şekilde anılıyor.Fakat ilkokul orta okul, lise çağlarımızda farkedemediğimiz birşeyler var!
Karşımızda koskoca Atatürk resmi!Yanında bize verdiği öğütler.
Bizim yaptıklarımız:Birbirimizi bıçaklamak,yalan söylemek,1001 çeşit dalavere çevirmek!
eee ne anladım ben bu işten?
şu an Atatürk'ün ismini unutanlar bile vardır eminim ki!çünkü lise denen asıl derslerin verildiği bize geçmişimizin öğretildiği yerde öğrencileri köpek gibi sömürmek,herhangi bir kategori altında gruplaştırmak,yalan ayetlerle gözünü boyamak gibi tiksindirici şeyler mevcut!Şu an lise çağımda olsam gerçekten her sabah Atatürk'e söz vermekten bıkmazdım!İstiklal marşını noktasına kadar anlamaya!Neler olduğunu görmeye ! Ha diğer kahramanlar yok mu ? onlara sözüm yoktur!
Fakat okulda tanık olduğum şey yakın arkadaşlarımdan birisinin Atatürk'e gerçekten denmeyecek laflar etmesi ! bana
bir kaç yalan dolan cd vermesi! (adam tamamen yeşilciydi(bkZ:Mübarek götten dökülen saçma realitesi olmayan ayetler )
o zaman anladım toplumumuzu bölmek için ne çok şey yapıyorlar?!
Adamların tarikata girdiği vakit Atamız'a saymadığı şey kalmıyor!!
Neo nazilere gelince K*çıma kaş göz çizsem onlardan daha belirgin somut birşeyler olur!qodumnnnn sarı p*pileri :)
-
AntiOksidan bunu yazdı:
Serser1 bunu yazdı:
-----------------------------bu o kdar kolay deil hem bunu faşizmi nazileri savunup da türklere yapılınca karşı koyanlar düşünsün.
olayı hala anlamamışsın.
doğanın kanunu budur güçlü olan güçsüzü ezer,onların yerine kendini koyarsan senin de bunu yapman son derece normal.
israil mesela.
nefret edebilirsiniz ki etmemiz de gerekir hiç bir millete sevgi beslenmemelidir (kendi milletimiz hariç) ama adamların kendi ırkı için yaptıklarına saygı duymanız lazım.
ayrıca karşı koymıcaz da napıcaz,gelsinler bizi kessinler mi dicez?
güçlü olan güçsüzü ezer,ezecektir de olay budur.
sınırsız,ordusuz,millet kavramı olmayan "ütopyalar" peşinde koşanlar düşünsün..
sadece imzemı atıyorum.